Od akého veku začali vaše deti používať odrážadlo?
od akeho veku zacali vase deti pouzivat odrazadlo?
Na 2. narodeniny
@sunshineka okolo 18m začal po trošku po byte, o mesiac má 2r a teraz ho začíname nosiť vonku 🙂
náš mal takú plastovú motorku a na tej sa vozil od 1,5 roka (najskôr doma v byte a potom aj na dvore), na plastovom trojkolesovom - typu Lena od 2 rokov, na klasickom odrážadle - kovový rám, plastové kolesá od 2, 5 roka 😉
záleží na akom. na motorke cca od 1,5 roka, na cykloodrážadle od 3 rokov
Najskôr sme mali formulu, Na tej sa pohyboval akoby omylom, skôr sa húpal, ale s tou sa hral, ešte ani chodiť nevedel. V osemnástich mesiacoch dostal motorku a od tej sa nevedel odtrhnúť. Musel ju mať vonku aj vnútri. Našťastie bývame skoro bezbariérovo, tak sa vyblbol aj v daždivých dňoch. Keď začal vydierať topánky a nohavice na zadných kolesách, kúpili sme o niečo vyššiu a vpredu mala na rozdiel tej predchádzajúcej len jedno koleso, takže vznikli nové nároky na rovnováhu. Keď príde jar plánujeme kúpiť to dvojkolesové odrážadlo, ktoré už vyzerá ako bycikel bez pedálov. My sme zvolili znižovanie počtu kolies. Najskôr to boli 4 kolesá naširoko, potom štyri, ale tie predné boli pri sebe, teraz je to vlastne trojkolka a potom to budú dve kolesá. Ale sú deti, ktoré vyhupnú na dve kolesá, zopár razy sa zrúbu a potom fungujú bez problémov.
Ake odrazadlo? Stvorkolesove auticko BobbyCar od ca. 1 roku, doteraz 😉 (ma 4 roky). Najprv nedociahol, museli sme ho vozit my, rodicia.
Topanky dral na tom statocne, zodral dokonca aj tie chranice...
Odrazadlo=bicykel bez pedalov, ma od cca. 3 rokov. Ostatni rovesnici uz mali normalne bicykle, ale on chce iba ten svoj. Na pozicanych odrazadlach - motorkach sa vozil od cca. 1,5 roku.
@sunshineka motorecka od roka a odrazadlo vyskusala teraz v zime,kedze nie je sneh a ide jej to,ma 20mesiacov
@sunshineka Od 16-tich mesiacov, tak ale zalezi aj na tom , ake mas odrazadlo. My sme mali Puky pre najmensie deti.
od 1,5r dnu a o 2m na nom uz lietal po vonku
Ahoj. Syn ten začal ked mal 2r a dcera 1, 2ročná. I keď poriadne nedociahla aj tak tam sedela a špičkami sa odrážala.
http://www.dracik.sk/odrazadlo-hello-kitty/
taketo nieco som myslela
motorka 1,5 roka zacal po byte, kedze teraz je zima, uz sme boli aj raz vonku s nim a celkom sa dalo. uz sa tesim, ze sa otepli. chvilu mu trvalo pochopit, ze to nie je na vozenie, ale ze musi kerovat a poriadne sa odrazat. 🙂
Odrážadlá je možné používať už od 1 roka - štvorkolesové verzie.
Od dvoch rokov môže dieťa použítať odrážadlo na dvoch kolesách.
U nás si vyberiete pre deti od 1 roka, 18 mesiacov, 2 i 3 rokov.
Od jedného roka. Odrážadlá sú rozdelené podľa veku, my sme mali také, na ktorom sa dala nastaviť aj výška sedadla
Od 1 roku
staršia tema, ale znovu otvorim. Neriešila by som od veku dietata, ale od šikovnosti dietata. Niektore deti su viac čikovné a niektore menej. Tažko takto určit. Každopadne by som najskor začala nejakou plstovou motorkou a potom kupila nejake kvalitne odražadlo
Podľa mňa cca od toho roku a pol sa dieťa vie na odrážadle hýbať tak, že z toho aj niečo má..
Náš malý ho dostal k roku, ale začal jazdiť až v roku a pol.

@sunshineka Ahoj,moj maly ho zacal pouzivat ked mal dva roky.