icon

Odrážadlo na 4 roky

ketrin1211
14. aug 2017

Ahojte mam 4 ročné dieťa a ma odražadlo-motorku.ma aj bicykel s kolieskami ale vobec ho nechce a ani nevladze ťahať s petalmi.rozmyslala som že mu kupim odražadlo ako bicykel bez petalov.
viete nejaké poradiť?s brzdou alebo bez nej?
dakujem velmi pekne

Strana
z2
yanni
23. dec 2018

@bibyke nie. Napr. puky ma aj 10 palcove. 12 palcove je uz dost velke a treba nan aj urcitu vysku, aby dieta zvladlo drzat aj bike aj sa odrazit.

yanni
23. dec 2018

oooooh stara tema🙈🙈🙈🙈

gab_riella
1. jan 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

najlepšie je vziat dieta so sebou a tam to vyskušat. Vyhoda je, že ak dieta povyrastie, sedačka sa da dvihnut a nemusi sa kupovat nove odražadlo

julinka29
18. jan 2019
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

tiež je lepšie bez brzdy a obražadla brzdy ani nemaju, aspon som sa s tym ešte nestretla. Ale ked už je dieta vačšie a ma bicykel, tak určite so zadnou brzdou, nie s prednou

gab_riella
24. feb 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

preto ja som radšej za detsky bicykel, podla mna je viac prakticky.

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
10. nov 2019

je dobre, že dnešne deti poznaju aj iny druh zabavy než je hranie PC hier. Bicykle, kolobežka k detom patria, a dovolim si povedat, že hlavne kolobežka je teraz medzi detmi velmi oblubena

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
mareri
Odpoveď bola odstránená
miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
vevericka554
24. jan 2023

Jednoznačne hlavne pozerať podľa konštrukcie, ideálne aby bolo ľahké, nech sa zbytočne dieťa nenaťahuje s ťažkým odrážadlom, za nás značka woom je výborná, ale myslím, že aj Rascal má ľahučké odrážadlá. Kvalita sa oplatí v tomto prípade, ľahšie sa aj bicyklovať naučí, keď má dobrý základ.

Strana
z2