Odrážadlo na 4 roky
Ahojte mam 4 ročné dieťa a ma odražadlo-motorku.ma aj bicykel s kolieskami ale vobec ho nechce a ani nevladze ťahať s petalmi.rozmyslala som že mu kupim odražadlo ako bicykel bez petalov.
viete nejaké poradiť?s brzdou alebo bez nej?
dakujem velmi pekne
oooooh stara tema🙈🙈🙈🙈
najlepšie je vziat dieta so sebou a tam to vyskušat. Vyhoda je, že ak dieta povyrastie, sedačka sa da dvihnut a nemusi sa kupovat nove odražadlo
tiež je lepšie bez brzdy a obražadla brzdy ani nemaju, aspon som sa s tym ešte nestretla. Ale ked už je dieta vačšie a ma bicykel, tak určite so zadnou brzdou, nie s prednou
preto ja som radšej za detsky bicykel, podla mna je viac prakticky.
je dobre, že dnešne deti poznaju aj iny druh zabavy než je hranie PC hier. Bicykle, kolobežka k detom patria, a dovolim si povedat, že hlavne kolobežka je teraz medzi detmi velmi oblubena
Jednoznačne hlavne pozerať podľa konštrukcie, ideálne aby bolo ľahké, nech sa zbytočne dieťa nenaťahuje s ťažkým odrážadlom, za nás značka woom je výborná, ale myslím, že aj Rascal má ľahučké odrážadlá. Kvalita sa oplatí v tomto prípade, ľahšie sa aj bicyklovať naučí, keď má dobrý základ.

@bibyke nie. Napr. puky ma aj 10 palcove. 12 palcove je uz dost velke a treba nan aj urcitu vysku, aby dieta zvladlo drzat aj bike aj sa odrazit.