icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

chrystel
10. nov 2013

tak to ste ma potesili,ze ho dodavate s tou makkou, dame ho objednat od vas svokrovcom...dakujem 🙂

danielle77
11. nov 2013

@activeone Dobrý deň, mali by sme záujem o odrážadlo - farba ružová. Je možný aj osobný odber v TN? A teda platí aj tá akcia, že ku každému odrážadlu dáte aj tú mäkkú sedanku?

activeone
14. nov 2013

@chrystel zdravim. na active-one.sk je mozne spravit objednavku kde specifikujete adresu dodania. dobierka a postovne su zdarma pri objednavkach na 80 EUR.
makku sedanku najdete v baleni. dorucujeme do 24 hod.

chrystel
14. nov 2013

@activeone uz dedko objednal u vas modre,tento tyzden.dakujeme

activeone
14. nov 2013

@chrystel vcera objednane a dnes o 10 dorucene. dakujeme za doveru ! Strider bude urcite najlepsia hracka aku kedy mal !

trosku inspiracie na zimu pre vsetkych Strider Rideov.
predstavujem Strider SNOW 😉 - velikanska zabava, HIT sezony !

cool video:

https://www.youtube.com/watch?v=3gOl-QAm18U
mimikas
14. nov 2013

@activeone prosim vas aku velkost treba pre 2 rocne dieta? A aka prilba je vhodna pre taketo dieta? Dakujem

e_z
9. dec 2013

Ahojte,
do Wiki Modrý koník pribudol článok o odrážadlách. Pridaj svoju skúsenosť s tým vašim dole pod wiki článkom: https://www.modrykonik.sk/odrazadlo/
Dik

@kijusqa
@tanija133
@kaja73
@bea13
@chrystel

tanija133
9. dec 2013

@activeone odpadnem super, video, ale myslim ze by som strachom umrela, keby moj krpec na otmot isiel takymto terenom, bojim sa ze niekde v lese by som ho hladala.... 😀 😀 😀 ale aj tak sa mi to paci, a po normalnom terene by sa hadam aj dalo.... 😉

lovesista
9. jan 2014

@activeone dobry den, mala by som zaujem o STRIDER ST4 zelenej farby, bola by moznost zohnat ho v tomto farebnom prevedeni u vas? dakujem

activeone
9. jan 2014

@lovesista Dobry den. prave dnes sme predali posledny zeleny kus. Modra, oranzova, cervena a ruzova su este skladom. dorucenie do 24 hod. postovne dobierka gratis + polstrovana sedanka gratis.

lovesista
9. jan 2014

@activeone dobry den, dakujem velmi pekne za odpoved, u mna dorucenie az tak velmi nesuri, kludne by som pockala kym znovu objednate zelenu, ak sa da.. Ako dlho by bolo treba cakat, prosim vas? dakujem

activeone
9. jan 2014

koncom januara by sme uz develi posielat cokolvek a mozno aj skorej 😉

activeone
9. jan 2014

@tanija133 no Strider lyze sme my testovali uz 2 sezonu a je to fakt zabava ! priznavam ze aj nam "starym Strideristom" obcas tuhla krv v zilach - ale sneh je makky a decka maju Strider za tie roky riadne pod kontrolou zastavia hned !

Cakame az napadne sneh aby sme dali aj my nejake videjko
- zeby sme skusili spustit CHOPOK ??? JASNA ! to dame 😉 -

tanija133
9. jan 2014

@activeone co to stoji taka lyza? fakt sa mi paci...Chcem sa spytat ,od jari mame od vas Stirder ,ale este s tou starou tvrdou sedackou... dala by sa aj pre nas sedackana nova? sme z TN, konkretne Drietoma, na bike feste ste spominali ze by ste to vedeli dorucit zadarmo....

activeone
10. jan 2014

@tanija133 Zdravim, lyze este mame skladom a stoja 29,9 - novu sedanku tiez vyriesime 😉 osobny odber / resp. dovoz je mozny.

tanija133
10. jan 2014

@activeone kludne osobny odber a kde? ak tak poslite IP....o lyziach porozmyslam zatial snehu niet 😉

jujala
24. jan 2014

@activeone dobry vecer,
viete mi prosim povedat dva,tri hlavne rozdiely medzi odrazadlom puky a strider? vdaka julia

klaudiuska
29. jan 2014

@activeone dobry den mozem vediet rozdiel medzi ST3 a ST4.dakujem

activeone
3. feb 2014

zdravim. hlavny rozdiel medzi ST3-St4 je v kolesach. St4 ma vylepsene loziska a silnejsiu osku, ma novu povrchovu upravu takze aj ked strider obuchate, farba sa nebude olupovat, potom uz len kozmericke upravy - cierna sedlova trubla a cierne rychloupinaky

pokia ide o rozdiel medzi Striderom a pukym - vaha ! vaha ! vaha ! + celkova zivotnost (od 18 mesiacov do 5 rokov) najmensie puky odrazadlo pre deti do 2r. vydrzi max 1 sezonu, strider cele detstvo. Strider je plne ergonomicky prisposobeny - mini gripy a ma vyskovo nastavitelnu sedanku aj riadidla. Polymerove kolesa su bezudrzbove !

nelinqua
3. feb 2014

@activeone dobry den, prosim nebudete mat skladom v blizkej dobe aj strider st4 v zltej farbe? dakujem

activeone
3. feb 2014

Prosim ozvite sa Telefonicky - mame Jeden posledný - nepoužity, rozbaleny výstavný model

jankali
2. mar 2014

@activeone a ako toto funguje? myslím ramenný popruh🙂

activeone
3. mar 2014

@jankali na oboch koncoch popruhu je slucka na zapinanie a jednoducho pripnete jeden koniec o riadidla a druhy o sedanku ci zadne koleso. velkost slucky sa da nastavit a vyuzit napr na lyze ci kolebezku

jankali
3. mar 2014

@activeone a na to "ťahanie detí", čo ste vyššie pomínali, že "radšej budete dieťa ťahať, ako by malo neposlušné ujsť na strideri a ublížiť si"🙂 to ako asi vyzerá? ako vodítko? aké je to dlhé - a je to bezpečné? Moja prvá asociácia bola, že rodič na biku si vezie dieťa na odrážadle, ale to je už asi moc🙂

activeone
3. mar 2014

no tak ze sa da dieta na tom tahat sme spomenuli na zaklade vlasnych skusenosti ale je to predsa popruh na nosenie, tak ako predajca vam to odporucat urcte nebudem 🙂 je dlhy cca meter - na konci su spony ako na batohoch tak sa to iba jednoducho zachyti o riadidla - a tahat dieta za bikom? my by sme si trufli 😉 ale urcite to nebudem nikomu doporucovat !

27mata27
6. mar 2014

@peta131 Kde si kupovala a za kolko prosím?

peta131
6. mar 2014

@27mata27 ja som kupovala od @activeone 🙂 my mame limitovanu ediciu nitro circus ta neviem ci este je v predaji a dali sme zan 79e tusim, uz si nepamatam...
inak malemu sme stridera kupili k 2 narodeninam a odvtedy nebol den kedy by sme nesli na strideri, ked ideme do mesta, na prechadzku, na nakup, jedine na strideri, v podstate sme kocik vymenili za odrazadlo 🙂 Marko uz ma 3,5 roka a strider je jeho najlepsi kamarat, fakt doporucujem vsetkym, u nas to bola najlepsia investicia aku sme mohli spravit kupit prave strider 🙂

27mata27
6. mar 2014

Ďakujem krasne za info🙂

gazgaz
15. mar 2014

Neda sa zohnat niekde lacnejsie?Aspon za 80? 😀

turcanoval
16. mar 2014

no neviem. Možno aj tie odrážadlá sú dobré, ale ja ked som vyberala odrážadlo pre syna tak som chcela aby malo nafukovacie kolieska, brzdu a bolo ľahké. U nás vyhralo Spartan JD Bug odrážadlo. Je úplne super. Krásne a váži cca 4kg. Syn na ňom chodil od 2 rokov. Teraz má 4 a stále na ňom chodí. Ako 3 ročný už vedel v pohode bicyklovať. Výhodou tohto odrážadla je že za cca 20€ http://odrazadla.heureka.sk/jd-pridavne-pedale-... . čiže za 70€ máte aj odrážadlo od 2 rokov dieťaťa a aj bicykel. Jeho nosnosť je do 30kg. čiže dlho. Ja by som ho nedala za svet. Fakt je super
http://odrazadla.heureka.sk/jd-bug-odrazadlo-mx...