Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
@activeone Dobrý deň, mali by sme záujem o odrážadlo - farba ružová. Je možný aj osobný odber v TN? A teda platí aj tá akcia, že ku každému odrážadlu dáte aj tú mäkkú sedanku?
@chrystel vcera objednane a dnes o 10 dorucene. dakujeme za doveru ! Strider bude urcite najlepsia hracka aku kedy mal !
trosku inspiracie na zimu pre vsetkych Strider Rideov.
predstavujem Strider SNOW 😉 - velikanska zabava, HIT sezony !
cool video:
koncom januara by sme uz develi posielat cokolvek a mozno aj skorej 😉
@tanija133 no Strider lyze sme my testovali uz 2 sezonu a je to fakt zabava ! priznavam ze aj nam "starym Strideristom" obcas tuhla krv v zilach - ale sneh je makky a decka maju Strider za tie roky riadne pod kontrolou zastavia hned !
Cakame az napadne sneh aby sme dali aj my nejake videjko
- zeby sme skusili spustit CHOPOK ??? JASNA ! to dame 😉 -
@activeone dobry den mozem vediet rozdiel medzi ST3 a ST4.dakujem
zdravim. hlavny rozdiel medzi ST3-St4 je v kolesach. St4 ma vylepsene loziska a silnejsiu osku, ma novu povrchovu upravu takze aj ked strider obuchate, farba sa nebude olupovat, potom uz len kozmericke upravy - cierna sedlova trubla a cierne rychloupinaky
pokia ide o rozdiel medzi Striderom a pukym - vaha ! vaha ! vaha ! + celkova zivotnost (od 18 mesiacov do 5 rokov) najmensie puky odrazadlo pre deti do 2r. vydrzi max 1 sezonu, strider cele detstvo. Strider je plne ergonomicky prisposobeny - mini gripy a ma vyskovo nastavitelnu sedanku aj riadidla. Polymerove kolesa su bezudrzbove !
Prosim ozvite sa Telefonicky - mame Jeden posledný - nepoužity, rozbaleny výstavný model
@activeone a na to "ťahanie detí", čo ste vyššie pomínali, že "radšej budete dieťa ťahať, ako by malo neposlušné ujsť na strideri a ublížiť si"🙂 to ako asi vyzerá? ako vodítko? aké je to dlhé - a je to bezpečné? Moja prvá asociácia bola, že rodič na biku si vezie dieťa na odrážadle, ale to je už asi moc🙂
no tak ze sa da dieta na tom tahat sme spomenuli na zaklade vlasnych skusenosti ale je to predsa popruh na nosenie, tak ako predajca vam to odporucat urcte nebudem 🙂 je dlhy cca meter - na konci su spony ako na batohoch tak sa to iba jednoducho zachyti o riadidla - a tahat dieta za bikom? my by sme si trufli 😉 ale urcite to nebudem nikomu doporucovat !
@27mata27 ja som kupovala od @activeone 🙂 my mame limitovanu ediciu nitro circus ta neviem ci este je v predaji a dali sme zan 79e tusim, uz si nepamatam...
inak malemu sme stridera kupili k 2 narodeninam a odvtedy nebol den kedy by sme nesli na strideri, ked ideme do mesta, na prechadzku, na nakup, jedine na strideri, v podstate sme kocik vymenili za odrazadlo 🙂 Marko uz ma 3,5 roka a strider je jeho najlepsi kamarat, fakt doporucujem vsetkym, u nas to bola najlepsia investicia aku sme mohli spravit kupit prave strider 🙂
Ďakujem krasne za info🙂
Neda sa zohnat niekde lacnejsie?Aspon za 80? 😀
no neviem. Možno aj tie odrážadlá sú dobré, ale ja ked som vyberala odrážadlo pre syna tak som chcela aby malo nafukovacie kolieska, brzdu a bolo ľahké. U nás vyhralo Spartan JD Bug odrážadlo. Je úplne super. Krásne a váži cca 4kg. Syn na ňom chodil od 2 rokov. Teraz má 4 a stále na ňom chodí. Ako 3 ročný už vedel v pohode bicyklovať. Výhodou tohto odrážadla je že za cca 20€ http://odrazadla.heureka.sk/jd-pridavne-pedale-... . čiže za 70€ máte aj odrážadlo od 2 rokov dieťaťa a aj bicykel. Jeho nosnosť je do 30kg. čiže dlho. Ja by som ho nedala za svet. Fakt je super
http://odrazadla.heureka.sk/jd-bug-odrazadlo-mx...

tak to ste ma potesili,ze ho dodavate s tou makkou, dame ho objednat od vas svokrovcom...dakujem 🙂