Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
Už sa zväčša predáva tá novšia verzia s dvoma sedankami, jedna je umelá a tá druhá je taká mäkšia. Vrelo odporúčam aj pre dvojročného, nakoľko je veľmi ľahký čo je veľké pozitívum a dá sa nastaviť sedanka aj pre malinké detičky. Treba si len farbu vybrať. Určite nebudete ľutovať. My sme kupovali pred mesiacom a som veľmi spokojná. Malá si ho bez problémov zodvihne aj prenesie. Treba vždy vyberať najmä podľa váhy nakoľko treba brať do úvahy pomer váhy dieťaťa a odrážadla. My sme kupovali nové, lebo nikto z druhej ruky nepredával- ľudia si ho veľmi rýchlo posúvajú medzi sebou lebo je super.
Ahojte chcem kupit malej strider bike. Ma 21 mesiacov mali sme scuttle bug odrazadlo a na nom sa vozit nechcela mysliye ze strider bike ju chyti? :D udrzi na nom rovnovahu? A je bike lahky? Dobre sa s nim manipuluje?
Ahoj, odrážadlo sme kúpili cez tento link www.cshop.sk. Sú veľmi ochotní, ak nemajú farbu akú by ste chceli do troch dní ju vedia doobjednať a pri osobnom odovzdaní ak budete chcieť aj poskladajú. Majú predajňu na začiatku Devínskej v BA. Ak malá nechce jazdiť na odrážadle ťažko povedať či by chcela na inom. Treba skúsiť niekde v parku kde sú deti a majú také. Ja som z BA, možte prísť skúsiť.Našej sa to páči a najmä si ho vie aj sama preniesť lebo je ľahučké.
Strider 12 PRO - je najlahsie odrazadlo na trhu. obavy ze ci nie je priliz lahke su naozaj zbytocne a ak budete musiet Strider niest - tak ocenite aj vy kazdy gram.
Avsak pre deti od 18 mesiacov je model SPORT uplne vyhovujuci a nijako nazaostava za modelom PRO.
mame este 2ks DEMO Strider 12 SPORT v cervenej farbe, viac info do sukromne spravy.
Dakujeme ! Stride ON!
Ak by bol zaujem,mam na predaj STIDER odrazadlo ružove.dcerka je viac na bicykli ako na odrazadle tak ho predavam;)
STRIDER Demo bajky k dispozicii - koncom leta sme boli na vystave a mame zopar rozbalenych, nejazdenych Striderov vo viacerych farbach - ak mate zaujem, viac info do spravy! STRIDER ON !
XL sedanka je vhodná cca od výšky 96 cm. Na veku nezáleží. My sme ju dali hneď a mali sme 3 roky.

@lengy zda sa mi, ze ho mali v Cubicone v predajni Vnimave hracky. Maju predajnu aj na Karadzicovej, v bussiness centre. A stridera mozem len odporucit, naozaj super. Moja ho dostala na 2. narodeniny, teraz ma 3,5 roka, stale ju to bavi, a aj ked ho niekedy musime poniest my rodicia, tak nemame pocit, ako keby sme vlacili vrece zemiakov.