Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
Dobry den,nepredava niekto lyze na strider?Hned by som kupila.V obchodoch sa uz asi vypredali.Dakujem
@pivonecka Zatiaľ fotky nemám, chceli sme to predávať až na jar, je tu uložené u mojich rodičov. Len náhodou som našla toto fórum, lebo predávame lyže na Stridera. Takže odfotiť teraz nemôžem. Stav je jazdený - ale dobrý, len na ráme sú škrabance resp. ošúchané nálepky. Sedanku sme kupovali novú - väčšiu, takže máme dve (len tá pôvodná je už trošku odretá - ale funkčná). Nad cenou sa musíme ešte zamyslieť. Ozvem sa...
ahoj tu na stránke som dohodla kúpu.. ta cena bola za to že to bol na predvádzacích akciach ako model na vyskúšanie
@activeone dobry den, nemate prosim na predaj nejake lacnejsie demo verzie alebo cosi take ? 🙂 dakujem velmi pekne a prajem pekny den ;)
ahojte, ja mam tiez zaujem o strider odrazadlo pre mojho syna ;) ak chcete niekto predat, prosim, napiste mi.. dakujem ;)
ahojte.nebudete niekto predavat strider 16?od 6 rokov?alebo neviete kde by som ho zohnala?nikde ho nemaju. ☹ ☹ dakujeeem
@activeone dobrý deň, nemáte nejakú demo verziu? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
ponukam na predaj v mojom bazariku dva Stridery - žltý a zelený po mojích dvojičkách. Je to perfektné cykloodrážadlo, ktoré ak kúpite včas, využijete cca tri roky - od 2 do 5 rokov. My sme kupovali neskôr, keďže sme mali najprv Puky odrážadlo. Z neho už deti prešli rovno na 16 bicykel bez pomocných koliesok a bez učenia sa bicyklovania 🙂 .
Prosim vas baby tie co mate strider ked date uplne najnizsie sedlo kolko je to od zeme aka je to vyska? Dakujem
Vyhodou Strideda je, ze sedadlo je v najnizsej polohe 28 cm, co je vhodne uz pre deti okolo 18 mesiacov. 🙂
Ahojte, zhabam Strider pre synceka, predavate niekto, prip. neviete o nejakej akcii? Dakujem

Ahojte, nebude niekto predávať Strider?