icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

dancul80
13. aug 2012

uz 2.krat som nakukla a tomu malemu dablovi na fotke by som dala prilbu. nasmu to uz zachranilo mozno aj zivot. musela som to napisat 😉

peta131
16. aug 2012

tak strider je uz doma a je uzasny 😵 a malemu sa tiez velmi lubi 🙂

katkasav
17. aug 2012

kupim pouzivany strider

livia333
22. aug 2012

@katkasav teraz su za 79 E ST2ky, moj syncek ma tiez stridera asi tak od juna...a tie peniaze nelutujem, najprv len stal v kute a posledne tyzdne uz sam vybera, ci ideme endurom al. striderom. A uz aj strider vyhrava 🙂
A mozno je drahsi, ale su to podla mna dobre investovane peniaze, pretoze deti odrazadlo tohto typu bude bavit ovela dlhsie ako akykolvek bicykel, kt. nikdy taku rychlost ako na odrazadle nedosiahnut....tot moj nazor ci pohlad na vec. Ale chapem, ze niekomu to pride vela.
Ale urcite je helma nutnostou pri akomkolvek odrazadle, ja ju davam syncekovi, aj ked ideme len endurom von, pretoze nikdy clovek nevie, co sa stane...
A este jedna fotka 🙂

teress
27. nov 2012

dievčatá my sme kupili malej na vianoce, stridera teraz ma 16m...skušali sme ju na to posadit...ale okamžite zliezla,myslíte že ju to chytí? asi je ešte malá...či?

peta131
29. nov 2012

@teress urcite ju to este chyti, este je dost malinka, okolo 2 rokov si myslim, ze zacne na nom lietat 🙂

shira_
2. dec 2012

@teress my ho máme od roka a pol ale zatiaľ nič, teraz bude mať dva roky. on začal len nedávno na klasickom plastovom trojkolesovom odrážadle, takže myslím, že čoskoro ho chytí aj toto. poznám chlapčeka, čo na ňom lietal ako drak už 20 mesačný 🙂

teress
3. dec 2012

@shira_ ved toto..ideme jej kupit niaku lacnu plastovú motorku a cez zimu može trenovat doma🙂 uvidíme...či pomože

lilliaan
9. dec 2012

prosim vas, maminky, je pravda, ze Strider ST3 ma tvrde plastove sedadlo? Kym verzia ST2 ho mala makke a zjavne i pohodlnejsie pre deti?

mat_ka
12. dec 2012

ahoj. no ST3 sedanka je plastova ale nezdala sa mi nejak nepohodlna. deti do 2 rokov maju aj tak povacsinou este plienku. ale je rozumne dokupit XL sedlovku a ked trosku povyrastie tak sa urcite hodi. na vystave v Tn mali aj polstrovanu Mini sedanku a viem ze active-one.sk ponuka aj klasicku sedanku modelu ST2. tak skus sa s nimi nejako dohonut 😉

monda17
12. dec 2012

Maxim sa na nom zacal vozit hned ako ho dostal 23 mesacny a bavi ho doteraz 🙂 dufam, ze ho na jar posunie bratovi a nebudem musiet druhy kupovat.

mat_ka
12. dec 2012

@monda17 no tak to mozes fakt iba dufat. nasi maly proste musia mat kazdy svoj a nepozicia strider nikomu, ani bratovi. tym ze na Strideri behaju kazdy den a mame ho stale na cestach zo sebou, tak nelutujeme ani korunu 😉

monda17
12. dec 2012

@mat_ka ja som to myslela tak, ze by Maxim presedlal na bicykel, ten uz ma tiez kupeny...

mat_ka
12. dec 2012

sak jasne, nasi maly inak tiez uz vedia jazdit na bicykloch, ale iba dokedy nepridu pod nejaky kopcek. este hore kopcom dobre tahat nevedia a to su hned jedy a je dobyciklovane 🙂 preto ked ideme na nejaku dlhsiu prechadzku tak sa berie strider a keby si to chlapci aj rozmysleli tak Strider nie je tazky na nosenie ako bike.

shira_
13. dec 2012

@teress tak ja hlásim, že malý sa začal konečne chytať, viem že nie je sezóna ale ked som videla ako sa snaží po snehu odrážať na malom odrážadle, vytiahla som mu strider ale musela som mu povedať, aby si sadkal a vystrel sa a nech sa odráža ako na odrážadle.. a on to tak urobil a zistil, že to ide 😀 na druhý deň mi muž hlásil, že malý išiel na strideri. konečne.. už pol roka ho máme doma a doteraz nič 😀

slniecko77
13. dec 2012

ahojte
..potrebovala by som od vas radu 🙂 uvazujem nad Striderom alebo micro mini scootrom pre nasho takmer 2 rocneho synceka
..od kedy sa vase deturence vedeli vozit na Strideri, nebol im vysoky? nas maly ma cca 86cm
..budem vdacna za kazdy postreh a radu 🙂

lilliaan
30. dec 2012

@slniecko77 ahoj, ja som teraz kupovala Strider pre svojho synceka, ma tych 89-90cm a urcite STrider nie je vysoky, je tusim najnizsi balance bike, co sa da zohnat 🙂 Ak ma tvoj 86cm, bude mu dobry 🙂

slniecko77
30. dec 2012

@lilliaan dakujem ti velmi pekne za odpoved 🙂
...chceli by sme ho malemy kupit na narodeniny

wew
1. jan 2013

@petah82 w
ešte predavas odrazadlo?

wew
1. jan 2013

kto predáva strider.. poprosím o tip..

wew
1. jan 2013

ak by chel ešte niekto kúpiť strider mohli by sme sa spojiť a možno by sme mali aj zlavu .. ??? čo vy nato?

petah82
1. jan 2013

@wew nie, nie. zapacilo sa mu v 18m a odvtedy na nom fici ako o zivot, len teraz som ho schovala raz v noci, aby s nim neotravoval pocas zimy a mrazov... inak bez neho ani z domu nechcel ist.

kaja73
1. jan 2013

@petah82 my behame na nom aj teraz-kazdy den,okrem dnov ked je namrznute-aj v snehu jazdil 😝

shira_
2. jan 2013

@petah82 aj my beháme teraz ako o život, chytilo ho to až teraz na zimu, takže kombinéza a dobré rukavice 😀 no a samozrejme obieha s ním všetky mláky a rozbíja ľad, ked je blato tak má kilo na každom kolese, katastrofa, potom ho na terase spolu umývame..

lucula73
11. jan 2013

ahojte

@mat_ka prosím ťa a myslíš že sa mi opaltí kupiť tento strider pre 3 ročného,103cm vysokého syna?bicykel ho nechytil zatiaľ,plastové odrážadlo ho moc baví,tak uvažujjeme,či na tento rok ešte do toho investovať či nie....... 😝

mat_ka
15. jan 2013

cauko. ked ho bicykel nechyta tak to nemusis silit !
nas 3 rocny ma okolo 95 cm a Strider mu pasuje uplne idealne, urcite si ale kup pre 2 rocneho XL sedlovku. Bude mat zabavku az do 5 rokov a potom sa ti zacne hrabat na bicykel sam 😉

wew
17. jan 2013

kočky tak dens sme objednali strider za super cenu 54,99€ .. som taká rada.. potom pridám foto... júúúúúúj teším sa

wew
22. jan 2013

sľúbené foto.. pondelok nám prišiel a dnes sme boli prvýkrát vonku,,

mat_ka
25. jan 2013

baby dnes Strider spustil na facebooku eshop. jednoduche, prehladne!
https://www.facebook.com/pages/Odrazadlo-Stride...

a tie nutcase prilby !

vlastat
Odpoveď bola odstránená