Oplatí sa kúpiť odrážadlo?
myslim odrážadlo ako bicykel bez pedálov, chceme na vianoce deťom kúpiť, a chcem sa spýtať či to deti využili. A viete mi poradiť neaké dobré značky za prijatelnú cenu? ďakujem za každú odpoveď
@namaka my sme pri nasom 2r. drobcovi riesili podobny problem, ako sama vravis vsetky odrazadla su na vacsie deti, resp sedanka je 2r drobcom privysoka. odrazadlo Strider je super lahucke iba 2,9 kg a nastavitelna vyska sedanky je uz od 27 cm, cize pre deti uz od 18 mesiacov. Ak vie dieta chodit moze jazdit 😉 Strider porastie s dietatom az to 5 rokov nakolko je nastavitelne az do vysky cca 115 cm.
mame zlacneny posledny kus Strider ST3 cervenej farby za 79,9
Odrážadlo jednoznačne áno. Deti ľahšie potom prechádzajú na bicykel, vedia už udržať rovnováhu. Odrážadlá sú pre deti už od roka (napr. PUKY Pukylino), 18 mesiacov (PUKY Wutsch) a potom už dvojkolesové (od 2 rokov LRM, od 3 rokov, na výber aj nafukovacie kolesá a brzda LR1L).
áno. Výborné na návik udržania stability.
Ahojte maly ma ochvilku rok, robi prve krociky a na narodky mu chceme dat nejaky wehicle :D teda... velmi rozmyslam lebo sme mali povodny plan ze mu kupime take odrazadlo na ktore sa neskor daju namontovat pedaliky... ale ako si to vsetko prezeram, zda sa mi ci na to nebude maly.. a tak mi napadlo ze mu kupime 4kolku.. ale to zas az tak neuci k rovnovahe.alebo sa mylim? Co je ppodla vas najlepsia volba? Hned dve kolieskaa alebo 0omalicky 4 a ppotom 2?
1 rok je este dost malo na to, aby sa uz ucilo dieta urdrzat rovnovahu. na jeden rok mu uplne staci najmensie odrazadlo, aby sa naskor dieta naucilo odrazat. a potom, ked bude mat 2 roky, tak odrazadlo dvojkolesove a nauci sa potom rovnovahe.
nas simonko dostal na 1 rok toto
http://www.dracik.sk/odrazadlo-macko-pu-2/
a ked mal 2,5 roka, tak toto
http://www.megasport.sk/odrazadlo-jd-bug-billy/
a naucil sa asi za 4 dni rovnovahu udrzat a potom aj na bicykel sadol a isiel - ziadne pomocne kolieska nepotreboval.
@tatalin moje dve mali prvykrat plastove odrazadlo enduro, ked zistili co s tym, dostali take to bicyklove odrazadlo bez pedalov a vzapati normalny detsky bicyklik (bez pomocnych koliesok, vobec ich nebolo treba, pretoze to odrazadlo nauci stabilite. Mladsia ide na bicykel toto leto, tak uvidime.
Ahojte, mala ma teraz rok a pol a 85 cm a uvazujem nad odrazadlom, chcem dvojkolesove take ako bicykel, chcela som sa spytat od akeho veku su tie dvojkolesove vhodne a co by ste poradili, ktore sa mi oplati kupit? Lebo ak je to este skoro tak buduce leto uz bude mat 2,5 roka... a neviem ci ho este stihne vyuzit a do kolkych rokov asi... vdaka 🙂
Ahoj, uz tu bolo povedane asi vsetko, ale na co treba dbat je hlavne vaha. Pokial si date zalezat aj na designe tak odporucam navstivit nasu stranku.
My máme všetky odrážadlá zo stránky www.cyklospeciality.sk a veľká spokojnosť.

Ahojte chcem vas poprosit o radu maly mal v januari 2 roky a chystam sa mu kupit cykloodrazadlo ale neviem prist na to ake pretoze mame problem s vyskou ma 85cm a vsetky pisu najnizsie sedadlo od 35 cm(zaroven sa chcem spytat akosa to meria) jedine ktore sa mi vyskovo paci je kettler 10 chcem sa spytat ci s nim mate skusenosti a do kolkych rokov mu cca vydrzi a ci sa da neskor na tento typ dokupit aj brzda popripade mi poradte nejaky vyskovo maly a nie moc drahy dakujem vam