Oplatí sa kupovať svietiaca korytnačka?
Mile maminy, s malym zaspavame a celu noc spime zo zapnutou lampickou.Chcela by som malemu kupit svietiacu korytnacku .len neviem ci sa to oplati kupovat, a ci svieti dost na to aby som na maleho videla, pretoze sa dost casto budi, tak musime mat zapalene svetlo.DAKUJEM 🙂
@usmiateslniecko a ktora to bola, ta z lacnych, za cca 10 EUR?
@cathy23 ano bola to z tych lacnejsích, stala 10€ a objednavala som to cez fb, v pohode fungovala nejake 2 mesiace a teraz toto. Funguje ale uz to nie je korytnacka ale len pancier 😀 Povodne som chcela objednavat cez enikibeniki, ale tam ju mali za cca 30€ co sa mi zase zdalo byt vela. Nevadi, ked prestane fungovat po 2x nebude mi luto ju vyhodit a potom by sme malej radsej kupili nejake nocne svetielko, maju pekne aj v ikei take na stenu myslim, ze lienku, kvetinku...
@usmiateslniecko dakujem velmi pekne za odpoved 🙂 tak ani taky pancierik nie je zly, ked svieti :D
ved to, 30 sa aj mne zda vela a este ak by sme to nevyuzivali....
Dievcata, prepacte, ze zasahujem do vasej diskusie, no mam na vas velku vianocnu prosbu. Mam na svedomi jedno amaterske videjko o rodine (vztahu mama-babo) a velmi vas prosim o klik na neho. Som totiz v jednej vianocnej sutaziemoticon Verim, ze sa vam bude aj pacit. Dakujem velmi, kocky.
https://www.youtube.com/watch?v=3FfJ5qBCoTQmy ju uz vyuzivame vyse roka a nemozeme si ju vynachvalit 🙂 a baterie sme menili zatial iba raz. Podarilo sa nam ju najst za dobru cenu na http://ayo.sk/598-svietiaca-magicka-korytnacka-...
@monculienka112 a naozaj to premieta tie hviezdicky tak ako na tom obrazku??
@cathy23 my ju tiež máme. Premieta hviezdičky v rôznych farbách a hrá melódie.
@cathy23 premieta, len musi byt samozrejme tma 🙂
Inak ja som ju videla aj na aliexprese 🙂
@emma12345 prave sa pozeram ze som ju kupila v slovenskom e-shope lacnejsie ako je na aliexpresse :D
Svieti tak decentne. Ani veľa no a ni tak že nieje nič vidno. Osobne by som napísala že je to príjemné na zaspávanie 🙂
@marllik my mame tuto http://ayo.sk/598-svietiaca-magicka-korytnacka-... a mozeme tu hudbu pekne vypnut
My máme tiež pár mesiacov a malý si ju celkom obľúbil. Dokonca bez nej na dovolenke mal problém zaspať 🙂 Kupovali sme z Ayo.sk lebo tam bývajú väčšinou najlepšie ceny 🙂
Tiez som ju chcela kupit ale ked som citala ze po 30min vypne tak radsej nie.my tiez potrebujeme svetlo ktore svieti celu noc tsk som hladala a nakoniec som kupila v lidli led do zasuvky ze 2,99 pisalo tam ze vydrzi moc a ked je svetlo nesvieti a ked sa stmieva tak sa samo automaticky zapne.ja ho vyberam zo zastrcky aby nam vydrzalo co najdlhsie.farby boli biela,siva,ruzova,modra.
Ahoj aj my mame svietiacu korytnacku a deti ju maju radi najmä na spanie svieti hviezdicky roznymi farbami a hra pekne melodie.

my mame tiez korytnacku, svieti troma farbami a hudba je priserna, tu nepouzivame. Vcera ju manzel musel nakomplet rozobrat, cize v podstate zostal uz len pancier kedze to vsetko bolo aj podlepene a naspat to uz nevieme zlepit tak aby to pekne vypadalo ☹ v tyzdni prestala svietit tak sme vymenili baterky a nic, muz ju vcera rozobral a bol tam odtrhnuty nejaky kablik (made in china) takze to musel zaletovat, co uz, vypada teraz otrasne, ale aspom to malej svieti, pouzivam to hlavne v noci ked sa zobudi lebo ked som zapla nocnu lampu tak sa prebrala celkom