icon

Originálne nápady a hračky na dvor pre deti

23. apr 2026

Ahojte, poradte prosim nejake hracky, aktivity na dvor pre 2 rocne deti. Pieskovisko, hojdacku, lezecke tunely, vodne stoliky, zahradnu kuchynku, smykalku, bazen, domcek mame. Skor nejake napady, mozno co ste si sami vytvorili alebo aj kupili.
Vdaka

anonym_4955c7
23. apr 2026

@anonym_autor kvalitný šlapací traktor s vlečkou, ak to dvor umožňuje.

anonym_fc5c7c
23. apr 2026

tak mojmu synovi v dvoch rokoch bohate stacil bager a kopa strku.
naco tolko veci? niekedy je menej viac.

kp7333
23. apr 2026

loptu, gumu na skakanie, kriedy. Nakreslit kriedou skolku na chodnik, nech skacu.

barka1
23. apr 2026

Ubrat hračiek a nechat pracovat a rozvijat fantaziu dieťata. Tým mu pomozes úplne najviac.

lasona
24. apr 2026

Fuha...mate toho dost...načo viac?nerypem, iba sa pýtam... Môj ma iba pieskovisko....

autor
24. apr 2026
@lasona

Fuha...mate toho dost...načo viac?nerypem, iba sa pýtam... Môj ma iba pieskovisko....

@lasona nasa dcera je velmi aktivna a chodi k nam kopec deti z rodiny aj susedstva, sme take mensie ihrisko pre deti:D ale mame z toho radost, dlhe roky sme nemohli mat deti a teraz sa tesime ze mame plny dvor deti, a stale mi pride ze toho mame malo na ten pocet🤣

lasona
24. apr 2026
@anonym_autor

@lasona nasa dcera je velmi aktivna a chodi k nam kopec deti z rodiny aj susedstva, sme take mensie ihrisko pre deti:D ale mame z toho radost, dlhe roky sme nemohli mat deti a teraz sa tesime ze mame plny dvor deti, a stale mi pride ze toho mame malo na ten pocet🤣

@anonym_autor jj rozumiem...ale myslím ze ma naozaj dosť, ani neviem co iné by vam bolo treba

evelynka86
27. apr 2026

@anonym_autor mne napadá už len bunker 😍 tam by som sa ja chodila schovávať s knizkou