Originálne nápady a hračky na dvor pre deti
Ahojte, poradte prosim nejake hracky, aktivity na dvor pre 2 rocne deti. Pieskovisko, hojdacku, lezecke tunely, vodne stoliky, zahradnu kuchynku, smykalku, bazen, domcek mame. Skor nejake napady, mozno co ste si sami vytvorili alebo aj kupili.
Vdaka
tak mojmu synovi v dvoch rokoch bohate stacil bager a kopa strku.
naco tolko veci? niekedy je menej viac.
loptu, gumu na skakanie, kriedy. Nakreslit kriedou skolku na chodnik, nech skacu.
Ubrat hračiek a nechat pracovat a rozvijat fantaziu dieťata. Tým mu pomozes úplne najviac.
Fuha...mate toho dost...načo viac?nerypem, iba sa pýtam... Môj ma iba pieskovisko....
Fuha...mate toho dost...načo viac?nerypem, iba sa pýtam... Môj ma iba pieskovisko....
@lasona nasa dcera je velmi aktivna a chodi k nam kopec deti z rodiny aj susedstva, sme take mensie ihrisko pre deti:D ale mame z toho radost, dlhe roky sme nemohli mat deti a teraz sa tesime ze mame plny dvor deti, a stale mi pride ze toho mame malo na ten pocet🤣
@lasona nasa dcera je velmi aktivna a chodi k nam kopec deti z rodiny aj susedstva, sme take mensie ihrisko pre deti:D ale mame z toho radost, dlhe roky sme nemohli mat deti a teraz sa tesime ze mame plny dvor deti, a stale mi pride ze toho mame malo na ten pocet🤣
@anonym_autor jj rozumiem...ale myslím ze ma naozaj dosť, ani neviem co iné by vam bolo treba
@anonym_autor mne napadá už len bunker 😍 tam by som sa ja chodila schovávať s knizkou

@anonym_autor kvalitný šlapací traktor s vlečkou, ak to dvor umožňuje.