icon

Poradíte kreslené rozprávky pre 15 mesačné dieťa?

verpa85
17. jan 2012

poradíte mi nejaké pekne zaujímave kreslene animované rozprávky pre 15mesacne dieta, prip. z ktorej stránky ich stiahnem?
prosím dajte mi tipy aj s názvami lebo ja vôbec netusim
dcérku zaujimaju najmä zvieratka a postavičky a reklamy 🙂

ďakujem

locko007
20. jan 2012

U nás rozprávky moc nefičia, skôr len reklamy. Dnes sa to ale zmenilo. K dnešným meninám dostal Cars 1. A vydržal mi vkuse pozerať trištvrte hodinu. Vykrikoval pritom "auto, auto, kamion, koliesko". Ale to záleží, čo dieťa baví. My máme Pata a Mata, Počkaj zajac, Lolek a Bolek a ešte Bol raz jeden život. Ale malého to vôbec nezaujíma.

kata2882
20. jan 2012

ja som malemu pustala na tv Bebe, teraz Duck.....super kanal na ucenie 😉 🙂

mamavava
21. jan 2012

Teletubbies a Tweenies - sú zábavné aj poučné 🙂 A sú to také bloky príbehov, nie že jedna dlhá rozprávka. Veď také malé deculo aj tak dlho pred TV nevydrží 🙂

vejula
27. jan 2012

baby a nepoznate nejaku rozpravku kde by sa vela kopalo loptou alebo hral fotbal. Lebo ked mu niečo pustim a chvilku tam kopu do lopty, musim mu to stale vracať naspať.... By bolo super keby ste o niečom takom vedeli

ichbinich
27. jan 2012

@vejula: v Timmy Time je jeden diel o futbale a inak je vo viacerych dieloch, ako sa tie zvieratka hraju s loptou, ale tiez iba kratsie scenky...
Ine nepoznam, ale skus v stredu vecer zapnut telku, to bezi IBA futbal 😀 😉

vejula
27. jan 2012

@ichbinich hej mam par dielov timiho a ta časť čo ježko prepichne loptu, tak vkuse chce pretačať iba to a to ma nebavi 😀 😀

iemzm
Odpoveď bola odstránená
lenka112
1. mar 2012

Neverili by ste, ale náš syn je závislý na staručkej rozprávke Pa a Pi. 🙂

pe
5. mar 2012

nasu lucku bavi len Bol raz jeden zivot 🙂

lalalalka
7. mar 2012

Duck TV 🙂

jankabj033
8. mar 2012

ahoj
@verpa85 moj maly ma teraz 15 mesiacov a ako vybral si sam ..skusali sme pustat vselico ale najviac ho zaujali gummy bear a ruska rozpravocka medved a masa..ako staihla som mu 15 casti vraj je ich viac ako 50 ale nenesla som tolko..stiahla som to na uloz to.sk a ako maly pozera aj hodinu v kuse aj ho nakrmim aj oblecem pri tom ako som spokojna...a este na com ,,fici,,tak je to dara a tomi popovic nebo peklo raj ,,,moze este rytmusa ked si stastny a este piesen od tiny si sam...

anelehka
8. mar 2012

ahojky u nas v tej dobe letel krtko,,Bambulka,Pingui,Teletubies,potom take starsie vecernicky,napr.O auticku Marcelkovi a dedkovi Bonifacovi,O Dorotke a papagajovi,Katka a Strapacik...vsetko je na youtube... 😉

marry26
9. nov 2012

my cca od 15mes pozaramne Bambulku a Macka uska. Spievankovo nas uz tak nebavi

lubenkabili
9. nov 2012

ahoj, moj malý je prilepený na notebooku pri Červený trakturek :D ani nedýcha..ked vypnem, beeeeeeeeeeeee :D

moon1979
9. nov 2012

Bob a bobek, kremienok a chocholúšik, maťko a kubko, včielka maja ... je toho vela 🙂

gabika99
9. nov 2012

kočky, vy máte super detičky. Ja by tak rada občas malú "odložila" pri telku....fňuk. Mi nepozeráme nič, ju telka nebaví. Fičíme len na knižkách, inak sme stále v pohybe.

katka0905
9. nov 2012

baby einstein - old mcdonald had a farm - zo vsetkeho zatial najuspesnejsie. Je to take naucne formou rozpravky. Komentujem to, lebo je to po anglicky, ale aj bez komentara je mala pol hodinu ako bez dychu.

babulka1978
9. nov 2012

No nasu uz duck nebavi....u nas fici JimJam a Vláčik Tomáš, a Nickeldon a Tucniaci z Madagaskaru......

babulka1978
9. nov 2012

@gabika99 no...my sme na tom boli podobne...ale potom sme malej v Ikei kupili vlastny maly stolik a stolicku.....a teraz si na tom stoliku sama rozlozi knizky, priniesie v miske nejake mnamky z kuchyne, a tam dokaze pozerat....

kikatko
9. nov 2012

skus pepa pig- je aj v češtine a trvá asi tak 4,5 minuty

anika11
9. nov 2012

Toy story a Spievankovo..nic ine nevydrzal pozerat dlhsie ako polminuty (okrem reklam)

gabika99
9. nov 2012

@babulka1978 osobne si myslím, že je to oveľa lepšie, viac rozvíja svoju maličkú fantáziu, a nakoľko už všetko pekne rozprávame nielen ja čítam, ale číta aj ona mne.

modrofuzik11
9. nov 2012

my pozerame mickey club house. kubko aj tak moc dlho nevydrzi🙂

sanemi
15. feb 2014

ponukam 220 celovecernych rozpravok na externom hardisku+bonus 28 3D filmov v super kvalite ,hardisk s 2 rocnou zarukou ,zoznam poslem na vyziadanie

ivanaku
17. dec 2014

Z modernych mozno zlty Mimoni 🙂 http://www.veselerozpravky.sk/mimoni/ alebo tučniak pingu http://www.veselerozpravky.sk/pingu/ 🙂 nasa mala to pozerala a vlastne mimoňov ešte aj pozera :D Nikto im nerozumie, ale pobavia :D

lulistek
17. dec 2014

My pozeravame Gumkáčov, Káčerovo, Lokomotívu Tomáš, Masha i Medved, krtko ale ten rusky co je na Youtube, Fiha Tralala, Dumbo a ine starsie disneyovky , obcas Tom a Jerry

sadul
17. dec 2014

animovane biblicke pribehy, mimi a liza, bol raz jeden zivot..fihatralala

habanka2014
18. nov 2015

Ahojte zienky 🙂 Prosim poradzte nemame doma digi tv, dcerka na kablovke u babicky velmi rada pozera duck tv.. Doma sme to kukali na youtobe, ale nam to zablokovali, ze len na 2 tyzdne potom tv je spoplatnena. Kde mozme pozerat duck tv bez limitu? Dakujem 😎

habanka2014
18. nov 2015

@veronikam Ahoj. Prosim poradz ako to na tej stranke funguje? Mozme kukat stale? Dakujem pekne.

mius86
Odpoveď bola odstránená