Poradíte kreslené rozprávky pre 15 mesačné dieťa?
poradíte mi nejaké pekne zaujímave kreslene animované rozprávky pre 15mesacne dieta, prip. z ktorej stránky ich stiahnem?
prosím dajte mi tipy aj s názvami lebo ja vôbec netusim
dcérku zaujimaju najmä zvieratka a postavičky a reklamy 🙂
ďakujem
ja som malemu pustala na tv Bebe, teraz Duck.....super kanal na ucenie 😉 🙂
Teletubbies a Tweenies - sú zábavné aj poučné 🙂 A sú to také bloky príbehov, nie že jedna dlhá rozprávka. Veď také malé deculo aj tak dlho pred TV nevydrží 🙂
baby a nepoznate nejaku rozpravku kde by sa vela kopalo loptou alebo hral fotbal. Lebo ked mu niečo pustim a chvilku tam kopu do lopty, musim mu to stale vracať naspať.... By bolo super keby ste o niečom takom vedeli
Neverili by ste, ale náš syn je závislý na staručkej rozprávke Pa a Pi. 🙂
nasu lucku bavi len Bol raz jeden zivot 🙂
Duck TV 🙂
ahoj
@verpa85 moj maly ma teraz 15 mesiacov a ako vybral si sam ..skusali sme pustat vselico ale najviac ho zaujali gummy bear a ruska rozpravocka medved a masa..ako staihla som mu 15 casti vraj je ich viac ako 50 ale nenesla som tolko..stiahla som to na uloz to.sk a ako maly pozera aj hodinu v kuse aj ho nakrmim aj oblecem pri tom ako som spokojna...a este na com ,,fici,,tak je to dara a tomi popovic nebo peklo raj ,,,moze este rytmusa ked si stastny a este piesen od tiny si sam...
ahojky u nas v tej dobe letel krtko,,Bambulka,Pingui,Teletubies,potom take starsie vecernicky,napr.O auticku Marcelkovi a dedkovi Bonifacovi,O Dorotke a papagajovi,Katka a Strapacik...vsetko je na youtube... 😉
my cca od 15mes pozaramne Bambulku a Macka uska. Spievankovo nas uz tak nebavi
ahoj, moj malý je prilepený na notebooku pri Červený trakturek :D ani nedýcha..ked vypnem, beeeeeeeeeeeee :D
Bob a bobek, kremienok a chocholúšik, maťko a kubko, včielka maja ... je toho vela 🙂
kočky, vy máte super detičky. Ja by tak rada občas malú "odložila" pri telku....fňuk. Mi nepozeráme nič, ju telka nebaví. Fičíme len na knižkách, inak sme stále v pohybe.
baby einstein - old mcdonald had a farm - zo vsetkeho zatial najuspesnejsie. Je to take naucne formou rozpravky. Komentujem to, lebo je to po anglicky, ale aj bez komentara je mala pol hodinu ako bez dychu.
No nasu uz duck nebavi....u nas fici JimJam a Vláčik Tomáš, a Nickeldon a Tucniaci z Madagaskaru......
@gabika99 no...my sme na tom boli podobne...ale potom sme malej v Ikei kupili vlastny maly stolik a stolicku.....a teraz si na tom stoliku sama rozlozi knizky, priniesie v miske nejake mnamky z kuchyne, a tam dokaze pozerat....
skus pepa pig- je aj v češtine a trvá asi tak 4,5 minuty
Toy story a Spievankovo..nic ine nevydrzal pozerat dlhsie ako polminuty (okrem reklam)
@babulka1978 osobne si myslím, že je to oveľa lepšie, viac rozvíja svoju maličkú fantáziu, a nakoľko už všetko pekne rozprávame nielen ja čítam, ale číta aj ona mne.
my pozerame mickey club house. kubko aj tak moc dlho nevydrzi🙂
ponukam 220 celovecernych rozpravok na externom hardisku+bonus 28 3D filmov v super kvalite ,hardisk s 2 rocnou zarukou ,zoznam poslem na vyziadanie
Z modernych mozno zlty Mimoni 🙂 http://www.veselerozpravky.sk/mimoni/ alebo tučniak pingu http://www.veselerozpravky.sk/pingu/ 🙂 nasa mala to pozerala a vlastne mimoňov ešte aj pozera :D Nikto im nerozumie, ale pobavia :D
My pozeravame Gumkáčov, Káčerovo, Lokomotívu Tomáš, Masha i Medved, krtko ale ten rusky co je na Youtube, Fiha Tralala, Dumbo a ine starsie disneyovky , obcas Tom a Jerry
animovane biblicke pribehy, mimi a liza, bol raz jeden zivot..fihatralala
Ahojte zienky 🙂 Prosim poradzte nemame doma digi tv, dcerka na kablovke u babicky velmi rada pozera duck tv.. Doma sme to kukali na youtobe, ale nam to zablokovali, ze len na 2 tyzdne potom tv je spoplatnena. Kde mozme pozerat duck tv bez limitu? Dakujem 😎
@veronikam Ahoj. Prosim poradz ako to na tej stranke funguje? Mozme kukat stale? Dakujem pekne.

U nás rozprávky moc nefičia, skôr len reklamy. Dnes sa to ale zmenilo. K dnešným meninám dostal Cars 1. A vydržal mi vkuse pozerať trištvrte hodinu. Vykrikoval pritom "auto, auto, kamion, koliesko". Ale to záleží, čo dieťa baví. My máme Pata a Mata, Počkaj zajac, Lolek a Bolek a ešte Bol raz jeden život. Ale malého to vôbec nezaujíma.