icon

Poznáte dáke DVD so živými hovoriacimi zvieratkami?

simonka99
21. okt 2009

Ahojte dievcata,mozno trocha tema od veci,ale neviem,kde by som to zaradila.Moj synator zboznuje rozpravky,kde hraju zive zvieratka,ktore akoze hovoria-najlepsie psickovia,kreslene ho absolutne nezaujimaju.Rada by som kupila nejake DVD s takymito pribehmi...nemate niektora skusenosti?Zijem v zahranici,tak vobec netusim,ci nieco take je aj na SLovensku.Dakujem za rady

vlasa
22. okt 2009

my mame najradsej prasiatko babe,su dve casti,charlotina pavucinka,dr.doolitlle 3,ale su to filmy,ale su super 😉

vlasa
22. okt 2009

este ma napadla benjaminova farma,je to anglicky serial a u nas bezi len na cechoch,tak v zahranici sa urcite lahsie zhana.to by sa aj nam pacilo 😉

kisorka
22. okt 2009

ak by si chcela este aj nieco naucne s "ozajskymi" zvieratkami pozri www.ikar.sk alebo www.jaamojarodina.sk, su to knizky s dvd z dielne bbc, mame levica, ladove medvediky a slonica a nasu malu to velmi bavi a je veeeelice muuudra :]

erikasadek
23. okt 2009

simonka, na slovensku bol jeden serial, so zivymi zvieratmi ak s apamatam, to boli rozpravanie tety srny..
ale ak chces so zivymi zvieratmi treba pozerat v disney produkcii,; ti toho robia vela... 😉

petafr
6. aug 2010

aj Pa a Pi boli o zvieratkach, nie?