Predná sedačka na bicykel pre 1,5-ročného

natalia_r
4. feb 2023

Idem kupovat syncekovi 1,5 roka poradite? Neviem co mam vyberat pozerat. Prednu by som rada, aby som ho videla pocas jazdy mohla sa s nim rozpravat. Dakujem

zuzana9393
4. feb 2023

@natalia_r ja sa chystam kupit urban iki. Vyzera, ze az tak nezavadzia kolenam. Pri prvon synovi som mala nejaku obycajnu a hrozne zavadzala.

kubjatka
4. feb 2023

My máme túto, ale musím povedať, že je lepšia na mestský bicykel, na klasický horský zavadzia kolenám

lalaboo
4. feb 2023

@natalia_r my sme tiez mali od 9 mesiacov (dcéra už samostatne sedela) urban iki, ako píše Zuzana. túto sezónu už dávame zadnú.

jaroe
4. feb 2023

@kubjatka podľa mňa je super, nemám síce s čím porovnať, ale to zavadzanie kolenám je minimálne. Mám ju na dámskom horskom bicykli.

jaroe
4. feb 2023

@jaroe ešte dodám, že používam od 10.mesiaca až do aktuálnych 3rokov. Aj dobre cez ňu vidím, lebo som relatívne nízka a to som mala obavy, aby mi neprekážala vo výhľade. Aj ten pultom je fajn, už na ňom aj spal alebo si tam položí ruky.

denkatn
4. feb 2023

aj my sme mali tu co kubjatka a vela sme malu navozili na tom, nevyhoda, ze trocha tazsie sa nasada na bicykel, lebo je to velke. ale zase potom ked uz sa cestuje, dieta si aj zdriemne ne tej opierke pred nim a potom zase pozera, dobre to bolo. este vzadu som mala kosik a tam som jej nosila odrazadlo, nalozene jak kamion sme boli🙂, ale chodili sme po cyklistickych cestach, nie tam kde bolo nezepecne.

essenceee
19. feb 2023

ked vie na jednostopovej, kludne kup nejaku maličku s malymi kolieskami. Nejaku lahučku, dobre skladaciu a dietati sa to bude pačit

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz