Prvý bicykel pre dieťa
Ahojte planujeme kupit prvy bicykel dcerka ma 3,5 roka a pozerala som aj na nete nejake a rozlisuje sa podla velkosti 10,12,16 asi to treba vyskusat osobne podla toho aka je vysoka ale tak mozno mi poradite aky ste kupovali vy 🙂 dakujem
zda sa mi, že niektori rodičia velmi stresuju. ved stači ist do obchodu a nechat si poradit. Je to predsa uplne jednoduche
16' je tak orientacne na vek 4-6 rokov...tak podľa toho, či je vyššia alebo nižšia
ahojte, veľmi rada by som dcérke kúpila prvý bicykel, ale keďže si ho teraz nemôže vyskúšať, viete mi prosím poradiť? Kupovali ste niekto bicykel cez e-shop? a sadol?
Ja som kupovala na eshope tento bicykel https://www.cyklospeciality.sk/sk/detske-bicykl... . Zo zákona môžeš tovar kupovaný na eshope do 14 dní vrátiť. Takže my sme ho doma vyskúšali, syn si v obývačke zajazdil a bolo. Bicykel je extra ľahký, čo je obrovská výhoda. Teraz to bude druhá sezóna a malý jazdí ako širon 🙂)
@kozumplikovasandra fakt? Tak to je dobrá správa 🙂 Ďakujem vám za radu!
Prvý detský bicykel by mal byť určite aj s prídavnými kolieskami, dokým sa dieťa neosmelí. A najlepšie je, keď je ľahký a dobre sa s ním manipuluje. U nás na ulici si susedia najviac chválili woom a rascal. Kúpili sme woom a sme veľmi spokojní. Chalani jazdia každý boží deň
My sme kupovali 1.bicykel veľkosť 14. Bolo tam vekové rozmedzie 2,5 až 5 rokov. Váži iba cca 5 kg, čo je fakt málo, v porovnaní s inými, ktoré sme skúšali. Značka Early Rider
Tak som kúpila aj ja cez eshop - cyklospeciality a bicykel už dorazil. Je krásny a už sa na ňom učíme jazdiť. Dcéra je nadšená. Kúpili sme veľkosť 14 pre 4 ročnú.
naši malí dostali prvé bicykle asi v 5 či 6 rokoch a rovno bez koliesok
náš 1.bicyklík bol tento červený woom https://www.cyklospeciality.sk/sk/detske-bicykl...
@ivikdurdik na tom istom jazdí práve môj 2 ročný 🙂
tiež máme woomy, to sú dobré bicykle
my sme skusali v obchode a potom kupovali cez internet
my sme skusali v predajni a nie je jeden ale objednavali sme cez internet, chceli sme najmä aby bol lahky

vačšina detskych byciklov pre male deti ( 12 a 14 palcove) maju možnost nasadenia bočnych koliesok