icon

Prvý bicykel pre dieťa

martinka117
28. jún 2017

Ahojte planujeme kupit prvy bicykel dcerka ma 3,5 roka a pozerala som aj na nete nejake a rozlisuje sa podla velkosti 10,12,16 asi to treba vyskusat osobne podla toho aka je vysoka ale tak mozno mi poradite aky ste kupovali vy 🙂 dakujem

Strana
z2
essenceee
6. dec 2019

vačšina detskych byciklov pre male deti ( 12 a 14 palcove) maju možnost nasadenia bočnych koliesok

magda15
Odpoveď bola odstránená
essenceee
29. apr 2020

@magda15 ved hej, aj my sme to tak robili. Dieta sme posadili na bicykel a podla otho vyberali. Aspon takto nám to poradili priamo v obchode s bicyklami

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
29. aug 2020

zda sa mi, že niektori rodičia velmi stresuju. ved stači ist do obchodu a nechat si poradit. Je to predsa uplne jednoduche

mareri
Odpoveď bola odstránená
bluka2
26. sep 2020

16' je tak orientacne na vek 4-6 rokov...tak podľa toho, či je vyššia alebo nižšia

magda15
Odpoveď bola odstránená
hana_halenarova
24. mar 2021

ahojte, veľmi rada by som dcérke kúpila prvý bicykel, ale keďže si ho teraz nemôže vyskúšať, viete mi prosím poradiť? Kupovali ste niekto bicykel cez e-shop? a sadol?

kozumplikovasandra
27. mar 2021

Ja som kupovala na eshope tento bicykel https://www.cyklospeciality.sk/sk/detske-bicykl... . Zo zákona môžeš tovar kupovaný na eshope do 14 dní vrátiť. Takže my sme ho doma vyskúšali, syn si v obývačke zajazdil a bolo. Bicykel je extra ľahký, čo je obrovská výhoda. Teraz to bude druhá sezóna a malý jazdí ako širon 🙂)

hana_halenarova
29. mar 2021

@kozumplikovasandra fakt? Tak to je dobrá správa 🙂 Ďakujem vám za radu!

klara_ku
1. apr 2021

Prvý detský bicykel by mal byť určite aj s prídavnými kolieskami, dokým sa dieťa neosmelí. A najlepšie je, keď je ľahký a dobre sa s ním manipuluje. U nás na ulici si susedia najviac chválili woom a rascal. Kúpili sme woom a sme veľmi spokojní. Chalani jazdia každý boží deň

lienka393
14. apr 2021

My sme kupovali 1.bicykel veľkosť 14. Bolo tam vekové rozmedzie 2,5 až 5 rokov. Váži iba cca 5 kg, čo je fakt málo, v porovnaní s inými, ktoré sme skúšali. Značka Early Rider

hana_halenarova
22. apr 2021

Tak som kúpila aj ja cez eshop - cyklospeciality a bicykel už dorazil. Je krásny a už sa na ňom učíme jazdiť. Dcéra je nadšená. Kúpili sme veľkosť 14 pre 4 ročnú.

maggieee
Odpoveď bola odstránená
maggieee
20. sep 2021

naši malí dostali prvé bicykle asi v 5 či 6 rokoch a rovno bez koliesok

ivikdurdik
28. sep 2021

náš 1.bicyklík bol tento červený woom https://www.cyklospeciality.sk/sk/detske-bicykl...

bluka2
28. sep 2021

@ivikdurdik na tom istom jazdí práve môj 2 ročný 🙂

maggieee
30. sep 2021

tiež máme woomy, to sú dobré bicykle

ninah1486
3. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my sme skusali v obchode a potom kupovali cez internet

beahavala
4. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

my sme skusali v predajni a nie je jeden ale objednavali sme cez internet, chceli sme najmä aby bol lahky

Strana
z2