Reborn babika
Dobry den 🙂 zalozila som tuto diskusiu aby sme sa podelili a svoje skusenosti s reborn babikami mate ju niekto ak ano tak piste 😀 tesim sa na Vas, NIKA

@nelly00707 nechcem sa ťa dotknúť, ale aj ja sa prikláňam k babám pre umelé oplodnenie, adopciu by som brala ako posledné riešenie. A nie je to tak drahé stojí okolo 1000 - 1500eur, podľa toho aké lieky dostaneš, ale to ti povedia až po konzultácii priamo niekde v centre
@nelly00707 fararovi sa hovoria take dristy ked nikdy nebude mat rodiinu, zenu a tuzbu po dietati...to nenavidim , ked sa miesaju do niecoho , kde im nie je miesto.. a kazda zena, ktora tuzi po babatku by urobila vsetko preto aby ho mala..odrezala by si aj ruku, ak by to malo zarucit ze otehotnie.. my sme sa trapili rok a pol a boli sme rozhodnuti pre umele oplodnenie, lebo mm mal zle spermie..a nikdy sme sa ani na sekundu nezamysleli nad tym ze je to drahe, alebo ze by to malo boliet..a uz absolutne nie co si o tom budu mysliet iny...
nechcem sa ta dotknut ale myslim si ze tvoja tuzba este nie je antolko silna, aby si preto bojovala, preto si myslis ze ti ku stastiu bude stacit babika..
Zaujala ma tato debata 😅 nieste sama na tties tuzim po tejto babike he mam troj rocneho syna a druhe deti uz nemozem mat tak vam dam kontakt ne jednu co tiez vyraba tieto babiky aj ja si idem dat objednat od nej a cena je 190 e Julia Cverenkarova
mozno ste o nej poculi babiky fakt roby nadhernee
pozdravom adus
Julia Cverenkarova
@baja63 dakujem skusim pozriet ja ma Petru Pevnu aj ta robi krasne ale drahe no tak ako si vyberiete
@lucinocka ja chcem babo velmi lenze sa aj z jednej strany bojim co budem robit ked napriklas zacne plakat ze co mu vlastne bude bojim sa ze budem zla mama a preto chcem napriklad aj babiku ta nebude chora moja tuzba je silna ale strach a obava zlej mamy este vacsia
co stoja take babiky? 😅
@nelly00707 robila by si to iste co robi kazda matka. je to materinsky instinkt. ale, ja si myslim, ze problem u teba je niekde inde.. mala by si zajst k psychologovi. ten by ti uricte pomohol s tvojimi obavami a strachom... a az potom sa rozhodnut ci dieta alebo babiku... nechcem sa ta dotknut ale myslim, ze je nieco v tebe zakodovane co treba odblokovat...
@nelly00707 Ahoj, diskusi jsem necetla uplne celou, tezko posoudim, co by se mnou panenka udelala, kdybych nemohla mit deti, k tomu se vyjadrovat nebudu. Ale nechapu jedno, je ti 21, jsi dospela, podporu manzela mas, proc se ohlizet na okoli v tom, co si koupis? Proc si nekoupit panenku? Jsou nadherne! Navic to prijde v baliku, co je komu do toho, co je uvnitr? A myslis, ze by te tvoje rodina odsoudila, proc? Moje rodina by mozna rekla, proc za to vyhazuju takovy prachy, ale je jim po tom prd! Chces li ji, kup si ji, kazda ktera si koupi takovou panenku, neni divna, spousta lidi panenky sbira atp. Pokud by ti to ublizovalo, prodas ji. Ze se bojis pripadne adopce, je normalni, to, ze pochybujes, ze budes dobra mama, je normalni taky, je ti 21, ja o sobe pochybovala i v 29, kdyz jsem cekala prvni dite. Treba k te adopci nebo umelku casem dospejete a kdyby na to doslo, budes urcite dobra mama, tak nejak to cloveku prijde automaticky 🙂 A panenku muzes mit doma, jako si nekdo koupi obraz, vazu, doplnky do bytu atd. To, ze nemuzes mit dite, te ale nejspis moc trapi a ja bych se taky primlouvala za to, abys vyhledala pomoc psychologa. Ja mam deti nemocne a jsem z toho ted hodne spatna a duvod, proc jsem jeste pomoc nevyhledala, je spis ten, ze clovek na sebe jednak nema cas, porad resim deti, a jednak trochu chybi odvaha udelat ten prvni krok. Kdyby me tam ale nekdo pritahl za vlasy, byla bych mu vdecna 😉 Premyslej o tom. Pokud si panenku koupis, at ti dela jen radost, jsou fakt krasne a vubec mi nepripadaji strasidelne nebo divne. Hrozna je na nich jen ta cena, i kdyz oduvodnena.
@cellesta take realne co vyzeraju ako skutocne stoja od 300 euro az do .............. ja som si vyhliadla za 750
@bambi2 uz som nad tym uvazovala aj ja lenze ja sa newiem s niekim rozpravat z oci do oci bola by som u psychologa ticho 😒
@jasekd dakujem za radu pouvazujem nad nou tak asi najprv psycholog potom babika a casom babo chcem este babo ale milujem aj disco zivot takze tak nejak 😉
@nelly00707 to si iba myslis. neni to ziadna hanba, pomozu ti proste vyriesit problem, ktory nevies vyriesit sama. ja si myslim, ze by si to mala vyskusat. vsetko sa da vyriesit ak clovek chce.
ale ja myslim, ze ty este nevies poriadne co chces. si este mlada... a mala by si porozmyslat poriadne co vlastne chces a co ocakavas od zivota..
@bambi2 som presvedcena ze chcem babiku len sa bojim mojej reakcie ked ju zbadam na obrazku vyzera prekrasne
@nelly00707 babiky vyzeraju ako na obrazku aj v skutocnosti... ale ja byt tebou by som zasla za psychologom, nebude to na skodu..
aky je rozdiel medzi psychologom a psychiatriom ved si budem pripadat ako sisnuta medzi tymi zvlastnimi pacientmi ☹
A farár čo hovorí, na tému reborn bábika?/ Ako nič v zlom..../
@nelly00707 psycholog riesi tie lahsie pripady. tie tazsie su uz pre psychiatra, prip. psychiatriu... nebudes si pripadat ako blazon, dnes je to normalna vec...
@nelly00707 neviem ale pride mi ako keby si v sebe nieco dusila, nieco tajila, bojis sa o tom hovorit... a preto chces nejako tvoje to "tajomstvo" prekryt niecim inym... neviem ale mam taky dojem... mozno sa aj mylim...
@nelly00707 tak si kup steniatko, to mas na naucenie lepsie ako babiku.. treba za nim cistit, ucit ho cikat aj kakat vonku, davat mu jest aj pit, pravidelne sa s nim hrat, cesat ho, kupat, bude skuvinat ked ho nieco boli, ako male decko a ty nebudes vediet co mu je lebo ti to nemoze povedat, nemozes ho nechat sameho doma, chodis s nim na ockovania, prehliadky...ked nam mala skuvinala od bolesti po operacii s muzom sme nespali celu noc, len sme si ju podavali z ruky na ruku a hladkali celu noc..
a nemozes ho hodit do vrecka s hrackami , ked sa ti omrzi..
@saskia5000 to som mu nevravela
@lucinocka mam maltezacika mini je to moj milacik vola sa bady a ma 2 roky 😀 milujem ho a si myslim ze aj on mna by som neverila ze psik moze byt taky rozumny poviem mu nech mi da cupiku (pusinu) a on pride a da mi ju ked placem pride ku mne a ruku mi nadvihne a strci sa mi pod nu nepohne sa podomna kym neprestanem a potom ma celu oblize hresi ma ked z niekadial pridem a nezobrala som ho zo sebou urazi sa ked mu nedam z mojho obedu alebo vecere newiem co by som si pocala keby som ho nemala
@nelly00707 ahoj, ja si myslim, ze by ste mali znovu zvazit adopciu. som veriaca a teda rozhodnutie neist na um. oplodnenie chapem a schvalujem, myslim ze je vela deticiek co nemaju stastie mat rodicov, ktori by o nich stali, a zaroven su rodicia co by stali o deti ale nemozu mat. A teda toto je ich sanca.
Tu na konovi je aj tema o adopcii, skus sa tam porozpravat s mamickami, mozno prehodnotis svoje obavy
http://www.sancaoz.sk/sanca/34-zachranenych-deti pozri na tieto zive babiky, co hladaju rodicov
rozhodne si myslim, ze ta babika ti moze psychicky ublizit 😒 to uz potom naozaj radsej psika
@nelly00707 rozdiel medzi psychológom a psychiatrom je ten, že psychológ sa s tebou len rozpráva, psychiater predpisuje aj lieky - to sú vážne stavy, ako depresie, ...s nejakými vážnymi sklonmi (samovražda)
ahojte necitala som vsetko ale moj nazor je asi takyto: ak sa ti zda dat vela penazi za babiku reborn skus nieco menej realne..je to realisticka babika je za velmi dobre ceny a staci to ako babika a hlavne je to ako babika a nie ako dieta..pri pohlade na tie reborny ma mrazi lebo mam zive deti a toto vyzera ,..mno ved vsetky vieme proste by som siahla po menej realnom babatku..co tak toto: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12779127&tab=0

@anina32 mate pravdu len mat tu silu