icon

Ruská rozprávka Máša a medveď

dionka
29. dec 2012

ahojte maminky, aj vaše detičky fičia na tejto rozprávke?

jasmika
29. dec 2012

@sampo a kde nájdem všetky časti?

sampo
29. dec 2012

@jasmika na youtube.. uzivatel getmovies 🙂 ak nevies citat azbuku, poslem ti pripadne link

dionka
autor
30. dec 2012

a takto vyzerá naša Máša... takúto môžem zohnať.. 🙂

dionka
autor
30. dec 2012

@jasmika skus ulozto.sk

malapepka
30. dec 2012

@lenka268
@jasmika baby, ja mám DVD s 21 rozprávkami. Ak chcete, môžem vám to napáliť. (Je to po rusky)

jasmika
30. dec 2012

@sampo ja mám stahované z ulož to tuším...ale nemyslím si že by tam bolo 26 rozprávok....

mery333
30. dec 2012

@dionka a koľko € by stála?

daniella224
30. dec 2012

@malapepka ahoj prosim ta ak by som ta mohla poprosit aj ja by som chcela napalit zaplatim 🙂

csikike
30. dec 2012

baby, tak dokopy je 29 casti

nykushka6
30. dec 2012

@malapepka aj ja by som mala zaujem 🙂

nykushka6
30. dec 2012

@dionka kolko stoji masenka? kde je mozne ju zohnat? bo na SK som prekutrala uz vsetko :(

dionka
autor
30. dec 2012

@mery333 Máša stojí 15 eur na naše peniaze...

1katkas
30. dec 2012

ahojte, tak sa pridavam ku vam, masu lubi moj syncek, ale aj ja s manzelom 😀 dokonca mam aj oblubenu cast 18tku tu kde medved sije masi saty 😀 a ta babika co dala @dionka je krasna

tretulka
30. dec 2012

my mame 27 dielov, nasa mala frci na tejto rozpravke, ale radi si ju pozrieme aj my rodicia 🙂, vzdy netrpezlivo cakame, kedy sa objavi novy diel
@dionka kolko by stala taka Masa? ja som ju chcela pre malu na Vianoce, ale zdroj zlyhal a neviem kde ju zohnat...

dionka
autor
30. dec 2012

@mery333 Máša stojí 15 eur na naše peniaze...
@nykushka6 nám ju priniesla moja svokra z Ukrajiny... chystám sa tam po Novom roku, stojí 15 eur, kúpim ti ju, ak máš záujem... len mi daj vedieť...

tretulka
30. dec 2012

@csikike ako sa vola posledna? my mame len 28 a posledna je Olejomalba, ako Masa pomalovala cely les 🙂

csikike
30. dec 2012

@tretulka 27 je olejomalba, 28 je zatulane vajicko a 29 je hit sezony

dionka
autor
30. dec 2012

@1katkas ďakujjeeem, my sme pred Vianocami všetko všade prekútrali, a nič... a keď nám ju svokra priniesla, skoro som odpadla od úžasu... Máša aj spieva a rozpráva v ruštine... ale naša malá s ňou všade chodí, ešte aj na záchod 😝, a keď ideme spať, bez Máši ani na krok...
@tretulka svokra nám ju priniesla s Ukrajiny, chystám sa tam po Novom roku, tak niektoré baby sa mi už prisľúbili, aby som im ju kúpila.. po prepočte na eurá vyjde na 15 eur. Ak chceš, môžem priniesť aj tebe... len mi daj vedieť....

4divokakocka
30. dec 2012

@my mame vsetko na dvd (aj mrazik) nam to posiela moj otec z Ruska 🙂

dionka
autor
30. dec 2012

@nykushka6 Máša vyjde po prepočte na 15 eur.. ak chceš môžem priniesť a následne zaslať poštou, len musím vedieť, či máš záujem...

tretulka
30. dec 2012

@csikike zatulane vajicko mame pod inym cislom, ak mozes, napis mi prosim Ta Tvoj zoznam, tu je nas
1 - Prve stretnutie
2 - Do jari nebudit
3 - Raz, dva tri, jedlicka sa nam rozziari
4 - Prisla jar
5 - Na rybacke
6 - Stopy neviditelnej bestie
7 - S vlkmi zit
8 - Zavolaj mi, zavolaj
9 - Den varenia
10 - Ladova revue
11 - Prvy den v skole
12 - Hranice na zahradke
13 - Hra na schovavacku
14 - Lyzovacka
15 - Budte zdravi
16 - Masa a kasa
17 - Vzdialeny pribuzny
18 - Velke pranie
19 - Skuska orchestra
20 - Fuzaty a pruhovany
21 - Sam doma
22 - Dychajte, nedychajte
23 - Najduch /stratene vajicko?/
24 - Dobru chut
25 - Hokus-pokus
26 - Pozor prerabka
27 - Olejomalba
prekladame si original nazvy, viem, ze na nete su tie rozpravky pod kadejakymi nazvami ako napr, ta nasa 23

miska_zv
30. dec 2012

@dionka takže tá za 15 euro aj rozpráva a spieva?

tretulka
30. dec 2012

@dionka dakujem, dam Ti vediet co najskor

csikike
30. dec 2012

@tretulka ano, presne takto to mam aj ja, 23 je sirotek (to je o tom vajicku) a 29 je hit sezony, tu 28. som nasla len na nete, ze sa tak vola, tu jednu cast nemam

dionka
autor
30. dec 2012

@miska_zv áno, tá fotka čo je tu, tak takúto Mášu mám doma... a presne takúto viem priniesť z Ukrajiny... táto stála po prepočte (tam sa kupuje za hrivny) 15 eur, a spieva 1 pesničku a rozpráva 5 viet (stále sa jej musí stlačiť bruško). My sme ani nevedeli, že rozpráva, pretože malej ju priniesla svokra, a keď sa pýtala predavačky, či niečo Máša robí, tak jej povedala, že nie... ale keď sme ju vybalili a malá sa s ňou hrala, tak jej "omylom" stlačila bruško a Máša začala rozprávať.. 🙂 keď si pozrieš vyššie príspevky tak tam uvidíš aj fotku bábiky, ktorá rozpráva a spieva.. 🙂

tretulka
30. dec 2012

@csikike teraz nasiel mm 28 - Tah jazdcom a 29 - Hit sezony

miska_zv
30. dec 2012

@dionka a kedy tam pôjdete? že dokedy si to môžem rozmyslieť :D

csikike
30. dec 2012

@tretulka dakujem, na ulozto je to tah konom, uz to stahujem, dakujeeeeeem 😵

bojovnicka
30. dec 2012

@nanulik ahoj je ich 29,my mame 28.