Ruská rozprávka Máša a medveď
ahojte maminky, aj vaše detičky fičia na tejto rozprávke?
aj my na tejto rozpravke ficime daky ten mesiac 🙂 je uplne super 😀
Máša jede i u nás. Nevím, kdo se dívá radši, jestli já a nebo Eliška 😀 každopádně začínám pochytávat ruská slovíčka 😀
@jasmika aha, tak my mame tiez nieco stiahnute, ale inak to vzdy pozerame tu: http://www.youtube.com/playlist?list=PL73E786B4...
Prosím je tu niekto, kto by DVD o Máši prepálil, samozrejme zaplatím. 🙂
@daniella224 @nykushka6 Baby, ja mám iba 21 rozprávok, ale práve sťahujem dajaké kompletné. Potom dám vedieť, čo všetko mi stiahlo.
mne sa strašne páči ta ruština. ja by som to v slovenčine asi nechcela pozerať. tkato je to krajšie, má to svoje čaro.
Zajtra si hned sitahnem dalšie časti na mužovom pc. . na tomto pc mám zlý signál takmi ukazuje že 12h sťahovania 😲 už sa teším na tie ktoré sme ešte nevideli 🙂
a maša je aj na FB 😀 http://www.facebook.com/pages/Máša-a-medveď/226...
ok píšem si ťa na zoznam...
aj mi fičime na maší 🙂 🙂 🙂
krásna...
ale ináč som veeelmi rada, že sa tooolko rodičov ozvalo... 🙂 ani som nedúfala, keď som vytvárala túto diskusiu, že na ňu budú tolké ohlasy.... teším sa... 😉
Aj my na nej frčíme, je to bohovská rozprávka, ja som ju objavila len cca pred 2 týždnami, ale už je to číslo jeden u malej... 😀
@dionka ja by som mala zaujem o tu babiku Masu, ak je to este aktualne, vdaka
@jankanelka jasnééé ešte som ich nebola kúpiť... takže píšem na zoznam... 🙂
@dionka super,tesim sa,treba poslat peniazky alebo adresu,telef.cislo...krasneho Silvestra a vsetko naj v roku 2013 🙂 este raz dakujem
@dionka aj ja si prosim Masu ;) hlasim sa 🙂
@dionka aj ja sa hlasim na Masu babiku 🙂potom daj vediet kde previezt peniazky .. 😉
@jankanelka nie, nie je potrebné posielať žiadne peniažky, pretože neviem, či vôbec Mášu budú mať... ja ich kúpim za svoje a potom dám číslo účtu, a tam mi pošleš korunky...
@tatiana7777 ok píšem si ťa na zoznam....
@tinaki1275 jasnéé keď ju budem mať, ozvem sa...
@dionka ahoj,mozem poprosit na moje meno este jednu Masu? spolu teda 2 ks...aj kamoska chce pre dcerku...diky moc
@malapepka
@dionka
dakujem dievcata za ochotu, ale akurat mi pred par dnami volala kamaratka ze ake maju super nove dvd ze mi pozicia ze o takom medvedovi a dievcatku, ze oni na tom ficia a som sa zasmiala ze jasne sak masa a medved, takze mi to pozicia ona, ale aj tak dakujem za ochotu, nie je treba kupovat ani napalovat. 😉
ok nevadiii...
@jankanelka jasneee pisem si to...

da sa ta rozpravka zohnat aj v slovencine, ci len v rustine je? je velmi pekne urobena, ta grafika nema chybu aj nasa dianka rada pozera... 🙂