icon

Ruská rozprávka Máša a medveď

dionka
29. dec 2012

ahojte maminky, aj vaše detičky fičia na tejto rozprávke?

velvet26
30. dec 2012

da sa ta rozpravka zohnat aj v slovencine, ci len v rustine je? je velmi pekne urobena, ta grafika nema chybu aj nasa dianka rada pozera... 🙂

nanulik
30. dec 2012

@tretulka 23-27 podla tvojho roxpsu nemame.

dionka
autor
30. dec 2012

@miska_zv predpokladám, že okolo 10. januára... neviem presne.. ale v januári určite... 🙂

dionka
autor
30. dec 2012

@velvet26 myslím, že len v ruštine.. aj my sme zháňali, no márne.. a naša malá už pomaly začína "gavariť"... 🙂

kubinca
30. dec 2012

aj my na tejto rozpravke ficime daky ten mesiac 🙂 je uplne super 😀

miska_zv
30. dec 2012

@dionka Oki tak ja dám ešte na 100% vedieť či áno alebo nie 🙂

katka_4
30. dec 2012

@velvet26
@dionka aj my už dlho fičíme na tejto rozprávke a v slovenčine zdá sa, že nie je. Na vianoce sme zoháňali Mášu bábiku a zohnali sme. Malá sa z nej vytešuje 🙂

dionka
autor
30. dec 2012

@katka_4 aj naša sa z nej veelmi tešííí

mailli
30. dec 2012

Máša jede i u nás. Nevím, kdo se dívá radši, jestli já a nebo Eliška 😀 každopádně začínám pochytávat ruská slovíčka 😀

sampo
30. dec 2012

@jasmika aha, tak my mame tiez nieco stiahnute, ale inak to vzdy pozerame tu: http://www.youtube.com/playlist?list=PL73E786B4...

mery333
30. dec 2012

Prosím je tu niekto, kto by DVD o Máši prepálil, samozrejme zaplatím. 🙂

malapepka
30. dec 2012

@daniella224 @nykushka6 Baby, ja mám iba 21 rozprávok, ale práve sťahujem dajaké kompletné. Potom dám vedieť, čo všetko mi stiahlo.

nanulik
30. dec 2012

mne sa strašne páči ta ruština. ja by som to v slovenčine asi nechcela pozerať. tkato je to krajšie, má to svoje čaro.
Zajtra si hned sitahnem dalšie časti na mužovom pc. . na tomto pc mám zlý signál takmi ukazuje že 12h sťahovania 😲 už sa teším na tie ktoré sme ešte nevideli 🙂

nanulik
30. dec 2012
mirkacik
30. dec 2012

@dionka ahoj.aj ja by som mala zaujem o masu

dionka
autor
30. dec 2012

ok píšem si ťa na zoznam...

skoricaxx
30. dec 2012

aj mi fičime na maší 🙂 🙂 🙂

teddynko
30. dec 2012

krásna...

dionka
autor
30. dec 2012

ale ináč som veeelmi rada, že sa tooolko rodičov ozvalo... 🙂 ani som nedúfala, keď som vytvárala túto diskusiu, že na ňu budú tolké ohlasy.... teším sa... 😉

sharmana
30. dec 2012

Aj my na nej frčíme, je to bohovská rozprávka, ja som ju objavila len cca pred 2 týždnami, ale už je to číslo jeden u malej... 😀

jankanelka
30. dec 2012

@dionka ja by som mala zaujem o tu babiku Masu, ak je to este aktualne, vdaka

dionka
autor
30. dec 2012

@jankanelka jasnééé ešte som ich nebola kúpiť... takže píšem na zoznam... 🙂

jankanelka
31. dec 2012

@dionka super,tesim sa,treba poslat peniazky alebo adresu,telef.cislo...krasneho Silvestra a vsetko naj v roku 2013 🙂 este raz dakujem

tatiana7777
1. jan 2013

@dionka aj ja si prosim Masu ;) hlasim sa 🙂

tinaki1275
1. jan 2013

@dionka aj ja sa hlasim na Masu babiku 🙂potom daj vediet kde previezt peniazky .. 😉

dionka
autor
2. jan 2013

@jankanelka nie, nie je potrebné posielať žiadne peniažky, pretože neviem, či vôbec Mášu budú mať... ja ich kúpim za svoje a potom dám číslo účtu, a tam mi pošleš korunky...
@tatiana7777 ok píšem si ťa na zoznam....
@tinaki1275 jasnéé keď ju budem mať, ozvem sa...

jankanelka
2. jan 2013

@dionka ahoj,mozem poprosit na moje meno este jednu Masu? spolu teda 2 ks...aj kamoska chce pre dcerku...diky moc

lenka268
2. jan 2013

@malapepka
@dionka
dakujem dievcata za ochotu, ale akurat mi pred par dnami volala kamaratka ze ake maju super nove dvd ze mi pozicia ze o takom medvedovi a dievcatku, ze oni na tom ficia a som sa zasmiala ze jasne sak masa a medved, takze mi to pozicia ona, ale aj tak dakujem za ochotu, nie je treba kupovat ani napalovat. 😉

dionka
autor
2. jan 2013

ok nevadiii...

dionka
autor
2. jan 2013

@jankanelka jasneee pisem si to...