Ruská rozprávka Máša a medveď
ahojte maminky, aj vaše detičky fičia na tejto rozprávke?
@malapepka ahoj prosim ta ak by som ta mohla poprosit aj ja by som chcela napalit zaplatim 🙂
baby, tak dokopy je 29 casti
http://www.ulozto.sk/xYW4fVS/masa-a-medved-29-c... tu su vsetky casti
@1katkas ďakujjeeem, my sme pred Vianocami všetko všade prekútrali, a nič... a keď nám ju svokra priniesla, skoro som odpadla od úžasu... Máša aj spieva a rozpráva v ruštine... ale naša malá s ňou všade chodí, ešte aj na záchod 😝, a keď ideme spať, bez Máši ani na krok...
@tretulka svokra nám ju priniesla s Ukrajiny, chystám sa tam po Novom roku, tak niektoré baby sa mi už prisľúbili, aby som im ju kúpila.. po prepočte na eurá vyjde na 15 eur. Ak chceš, môžem priniesť aj tebe... len mi daj vedieť....
@my mame vsetko na dvd (aj mrazik) nam to posiela moj otec z Ruska 🙂
@csikike zatulane vajicko mame pod inym cislom, ak mozes, napis mi prosim Ta Tvoj zoznam, tu je nas
1 - Prve stretnutie
2 - Do jari nebudit
3 - Raz, dva tri, jedlicka sa nam rozziari
4 - Prisla jar
5 - Na rybacke
6 - Stopy neviditelnej bestie
7 - S vlkmi zit
8 - Zavolaj mi, zavolaj
9 - Den varenia
10 - Ladova revue
11 - Prvy den v skole
12 - Hranice na zahradke
13 - Hra na schovavacku
14 - Lyzovacka
15 - Budte zdravi
16 - Masa a kasa
17 - Vzdialeny pribuzny
18 - Velke pranie
19 - Skuska orchestra
20 - Fuzaty a pruhovany
21 - Sam doma
22 - Dychajte, nedychajte
23 - Najduch /stratene vajicko?/
24 - Dobru chut
25 - Hokus-pokus
26 - Pozor prerabka
27 - Olejomalba
prekladame si original nazvy, viem, ze na nete su tie rozpravky pod kadejakymi nazvami ako napr, ta nasa 23
@miska_zv áno, tá fotka čo je tu, tak takúto Mášu mám doma... a presne takúto viem priniesť z Ukrajiny... táto stála po prepočte (tam sa kupuje za hrivny) 15 eur, a spieva 1 pesničku a rozpráva 5 viet (stále sa jej musí stlačiť bruško). My sme ani nevedeli, že rozpráva, pretože malej ju priniesla svokra, a keď sa pýtala predavačky, či niečo Máša robí, tak jej povedala, že nie... ale keď sme ju vybalili a malá sa s ňou hrala, tak jej "omylom" stlačila bruško a Máša začala rozprávať.. 🙂 keď si pozrieš vyššie príspevky tak tam uvidíš aj fotku bábiky, ktorá rozpráva a spieva.. 🙂
@nanulik ahoj je ich 29,my mame 28.

@sampo a kde nájdem všetky časti?