Sú značkové hračky kvalitnejšie?

evi_b
25. nov 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Ahoj maminky po dnešnom pátraní po vianočných darčekoch som z návštevy asi desiatich predajní bežných známych predajcov na sk vytočená z cien, obsluhy a výberu 🙄 ... Vy nemáte pri týchto nákupoch pocit, že platíte najmä za značku a nie za kvalitu? Ste presvedčený že kvázi značkové hračky sú výrazne alebo vôbec kvalitnejšie než neznačkové? juuj ja už asi ani neviem čo si myslieť..

dorka159
25. nov 2015
Používateľ dorka159 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dorka159.

Záleží od maminy aké uprednostňuje. U hračiek je pre mňa podstatný materiál z ktorého sú vyrobené. Požadujem aby bol chemicky nezávadný a testovaný všelijakými európskymi testami čo len je možné. Nechcem svoje deti vystavovať čínskym fejkom (čínskym gumám a farbivám), ktoré sú fejkami kvalitných európskych spoločností ako merkur na stavebnice či rc hračky ktoré vydržia rokyy alebo zapf creation, ktorý každý rok vylepší úžasné bábiky. Moje deti nemajú prepchaté police hračkami ale hračky ktoré majú sú naozaj bezpečné. Mala som možno zbytočné obavy ohladom toho či dostavam to za čo platím a tak som kontaktovala rajhraciek.sk a po dlhšom dohovore s nimi už nakupujem len u nich. Ceny sú prijateľné a vyberám len z bezpečných otestovaných hračiek

bonaqa2013
25. nov 2015

ja si myslím, že značkové hračky sú trošičku kvalitnejšie. ale len trošičku....

acer11
25. nov 2015

sú a záleží na tom,čo považuješ za dobrú značku 😉

lusyke
25. nov 2015

@evi_b asi aj zalezi od toho ake znacky mas na mysli a ci to porovnavas s menej znamymi znackami alebo hrackami od cinana. Ja ked nakupujem tie fakt znacky tak z druhej ruky (pride mi zbytocne do tych hraciek dat tolke peniaze ked je to tomu dietatu aj tak jedno ci sa s tym uz niekto hral pred nou). Ked nakupujem na Vianoce a narodeniny tak kupujem menej zname znacky ale kvalitne z internetu..vyber je vacsi a najdem obchod kde je hracka lacnejsia.

seahorse27
25. nov 2015

Ano, podla mna su tie znackove vyrobene z kvalitnejsich materialov, su odolnejsie a prepracovanejsie...aj ked najdu sa aj vynimky.

meluela
25. nov 2015

@evi_b neviem co myslis pod znackovymi ... ale aj ta cina vyraba v roznych kvalitach, podla toho ktory vyyrobca si co objedna ... od nejakeho kvalitnejsieho fisher price ktore je az na nejaky ten skandal za desatrocie vacsinou ok az po tie neduzivo vyzerajuce hracky ktore sa potom objavia v zozname varovani obchodnej inspekcie ..
hracky ako brio na tych je aj vidno ze to spracovanie je trosku ine, alebo aj tie lepsie nemecke plastaky ako lena su dost rozdielne oproti lowcostovym, ci auta bruder tam je vidno ze je premysleny dizajn aj prevedenie
babiky, kuchynky a kocariky este nemam napozerane 😉

bonaqa2013
25. nov 2015

@meluela ty máš ale prehľad....

meluela
26. nov 2015

@bonaqa2013 treba hlavne toto obcas kukunut .. hoci to su len zachytene veci pri nahodnych kontrolach, ktovie kolko bordelu je este na pultoch a v detskych izbach :/
http://www.soi.sk/sk/Nebezpecne-vyrobky/Narodny...

eeffka
26. nov 2015

@evi_b mam 2deti starsia ma skoro 11r a veci ci dostala znackove ona drzia doposial bez akehokolvek poskodenia a to sa s nimi decka nemaznaju... ( uz prezili aj hranie mladsej 4r)
cize za mna ano znackove vydrzi viac v povodnom stave.

mamka_danka
26. nov 2015
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

podla mna vobec nezalezi na znacke... vsetko aj tak vyrabaju cinania...

zuanach
26. nov 2015

Zalezi na znacke, pretoze je rozdiel, ci su hracky vyrobene v certifikovanej cinskej tovarni, alebo ako napodobenina.....

michaelamaj
26. nov 2015
Používateľ michaelamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od michaelamaj.

Za mňa áno značkové hračky sú kvalitnejšie, odolnejšie a vydržia dlhšie. Pri našich deťoch sme ž toho otestovali dosť a držia a to či už bábiky od zapf creation alebo autíčka od bruder-a 🙂

chokma
29. nov 2015

@zuanach to ako keby bola povedala, ze fake adidas je to iste ako adidas, lebo oba vyrabaju v Cine. co je hlupost, samozrejme.

chokma
29. nov 2015

ja som tiez nazoru - menej hraciek, viac kvality. ja osobne oblubujem drevene hracky.