icon

V akom veku kúpiť dcérke kočík pre bábiky?

3. jún 2024
zooeynka
3. jún 2024

V 1,5 roku sa uz s nim zahra

domka222
3. jún 2024

Moja má 2,5 a kočík zapadá prachom

ivangeline
3. jún 2024

Nad 3 roky. ;D Moja až po 4tom roku prichádza tomu na chut. Hrať sa s bábikami. Obliekať. Kočíkovať.

jaskolka
3. jún 2024

Moja dostala na 2 narodeniny.

patka06
3. jún 2024

Naša dostala na druhé narodeniny, bavil ju tak do cca 5 rokov. potom už bábiky išli bokom,

svokrinjazykmonika
3. jún 2024

Individuálne. Moja už od 1 roku kočíkuje, teraz ako 19m. sa už plnohodnotne stará o bábiky. 😊

cimage
3. jún 2024

Ked ju to bude zaujimat. Starsia dostala asi ked mala 1,5r, ale nehrala sa s tym, az jej mladsia sestra ho vyuzila. Dovtedy nam len zavadzal v kute.

adka3321
4. jún 2024

My sme kupili malej kocik, ked mala cca 1,5 roka. Uz bude mat 5 a kocik stale zapada prachom. Vobec ju neoslovil. Sem tam sa s nim pohrala, ale to mohlo byt tak do 10x. 🙈

lenkakravcova
4. jún 2024

Záleží na tom aký.
S takých úplne malým športovým sa hrá dcéra od roka - od kedy vie chodiť. Nie s bábikami, ale sama so sebou. Sadne si, potom ho tlačí hore dole po izbe tak na striedačku.

Staršia robila presne to isté. S bábikami sa ale ani jedna veľmi nehrá. Skôr vozia jedna druhú 😄

karmen118
4. jún 2024

Dcéra má 7 rokov a nikdy sa s kočíkom nehrala - ak nerátam, že 5x vzala bábiku von v ňom za celý čas, aj keď si prosila kúpiť, lebo videla iné dievčatá, že sa s kočíkmi hrajú. Mali sme dva - najprv dostala hlboký kočík, zapadal prachom, tak sa predal a potom neskôr dostala malý golfový skladací - ten použila asi 5x, viac ako ona v ňom syn vozil svojho plyšového medveďa jedno obdobie...teraz zas leží len tak nepovšimnutý. Po tejto skúsenosti by som ako prvý kočík na hranie kúpila nejaký bazárový, ak by to dieťa bavilo, tak by som zvážila kúpu nejakého nového krajšieho.