Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
BABY, KAZDEJ SOM POSLALA EMAIL S INFORMACIAMI O ZASIELANI BALICKOV, LEBO NIE KAZDA TU CHODITE A CITATE TOTO VSETKO. PROSIM O SPATNU REAKCIU. dakujem
@sykorka27 ale prosim ta, ja teraz nechcem aby si si myslela ze si urobila niekde chybu a ospravedlnovala sa za to alebo sa zle citila 😉 to vobec nie, ja som napisala nemam s tym problem. Ved keby vyhralo spolocne posielanie tak samozrejme ze to urobim tak a bez reci 😉 Len ma trosku zarazilo, ze najprv sa nieco povie, potom sa to zmeni...proste nemam to rada, som taka povaha...ale za to vyjadrit svoj nazor na vec snad mozem, nie? a dufam, ze to je bez toho aby sa niekto urazal alebo citil zle 😉
@malamargaretka mas pravdu, ze v tom moze vzniknut chaos. tak ti len donesiem co vyzbieram a odskrtame to v tabulke so zoznamom. ked ti pridu vsetky roztriedis a posles kazdej balik.
@biankacertik ahoj, pisala som, ci sa mozeme stretnut vo stvrtok o tyzden 18.10. o 10.30 v auparku. jaj a pozeram ze ty si z Ivanky a ja zo Zalesia. tak mi napis, ked to budes mat hotove a ked pojdem do mesta mozem sa rovno zastavit u teba v Ivanke, vsak chodime tadial. 🙂
Kocky nechodim tu casto, sem tam nakuknem aby som bola aspon trosku v obraze, priznam sa ze som uplne stratila prehlad co od koho mam vlastne ocakavat, lebo aj ked sa niekto nieco pytal, alebo sme sa mali rozhodnut re nieco neboli sme oslovene a tym padom som sa v tom celom stratila. Ja osobne som bola za samostatne posielanie, som ochotna sa prisposobit, ale nie som ochotna posielat v balicku 5 eur, podla mna to je vela za ochotu 2,5é, dokopy je to 32 eur a sorry ale prva myslienka bola poslat to spolu aby sme usetrili na postovom, ano som ochotna poslat peniazky naviac za ochotu ale nie tolko.
ja suhlasim so @svetlankat
tak navrhnite inú sumu.
@busni ...ja teda by som bola zato, aby si mi doniesla zozbierane aktivity... a na ostatne si pockam do konca oktobra- ked uz budem mat od vsetkych mamiciek balicky doma- roztiredim to do skatulky a poslem naraz postou.🙂 ved doma to deturencom mozeme davat postupne.🙂....
ja by som bola za to, nech si navrhne malamargaretka sumu, nech si zrata vydavky, ktore bude mat a nieco si prihodi k tomu 😉 a samozrejme plus postovne za balik
mne dnes prisiel material, ale zajtra odchadzam prec na vikend, tak sa ani neozvem, na buduci tyzden popracujem a uz sa tesim na november 🙂
@blumka ......mna teraz napadlo, ze ak teda sa kazdy den deturence tesili na aktivity- tak by ste to mohli tak spravit- ze ak vam tatino chodi kazdy den z prace (ak nie je niekde dlho na sluzobke) - mohla by si mu dat rano aktivitu- ktoru slavnostne vecer prinesie deturencom- ...nebude to teda pani postarka, ale ocino- o to vacsi dovod tesit sa na ocina z prace🙂
@malamargaretka ja si prosim rybky
Laminovacie folie som kupila na talkive.sk, tam som ich nasla najlacnejsie. Si porovnajte (100ks 80micron za 6,77 Eur)
som tu par dni nebola a zrazu, ze 4 strany citania, fuu 🙂
@busni pokusim sa prist vo stvrtok do Auparku
HALLOO BABY!!!!! Tak na koniec sa pohádame cez net?
Možno moja matematika je zlá ale uvažujem takto: 2,8eur max za poštovné + papier 0,5eur = 3,3.
Ochota malej margarétky ísť po baličky na poštu, zozbierať ich všetky, roztriediť pre každú jednu, zabaliť do papiera, prelepiť alebo zaviazať, vypísať podací lístok /už len moje priezvisko vypísať 🙂/ pre každú jednu. Isť na poštu s 16balíčkami s malým dieťaťom a tehotná /i keď sa ona pre to sama rozhodla - čo ďakujeme/. Zaokrúhlenie smerom hore.
VSETKO SA ROVNá 4 eura.
Súhlasite????
Ja sa už teším na Vaše práce. 🙂
@soso ...bud som nepostrehla, alebo som si nezazanacila- prosim napis mi o co - z navrhnutych mojich dvoch aktivit by si mala zaujem? dakujem
@busni ...bud som nepostrehla, alebo som si nezazanacila- prosim napis mi o co - z navrhnutych mojich dvoch aktivit by si mala zaujem? dakujem
******************* K SUME!!!! ***********************
MAMINKY, mrzi ma, ZE SA TAKTO NEZHODNEME- ALE KOLKO LUDI TOLKO NAZOROV!!. jJa som sa na rozdelenie a rozposlanie balickov podujala dobrovolne- isla som do toho, bez toho aby som co i len tusila, ze by som za to mala nejaku odmenu. NAVRHLA SOM SA, aby sa usetrili naklady. Taakže...podla mojho skromneho matematickeho rozumu je 2,5 x 16 = 40e co nie je mala suma! Aj ked si vazim svoj cas - myslim si, TIEZ, ze je to vela.
Balik a ceny: volala som na postu a tam mi povedali toto:
nase "krabice od topanok" - do ktorých budem Busy BUgs balit možu ist dvoma sposobmi:
1. ako list (kedže este nebudu presahovat rozmery balika- sucet š-v-d 90cm) doporučene, 2tr. - 2,60e
2. ako balik do 2kg - tam sa nevypisuje podaci list- može ist len so sprievodkou, 2tr. - 2,20e (co ale nie je nijak istený) ALEBO pojde ako balik do 2kg poistený do 30e, 2tr. - 2,50e
V praxi to znamena- ze ak by sa nas balik stratil, alebo poskodil - v pripade 1. - preplaca posta 8e a v pripade 2. preplaca posta aj 30e.
Priklanam sa k druhej forme- je o cosi aj lacnejsia, ale ale je viac istena a v pripade straty, aj ked su tie aktivity a nasa praca nevycislitelna🙂, je ta kompenzacia od posty vacsia. Rozhodnite.
K "tringeltu" sa ja vyjadrovat nebudem- aby to nebolo, ze si urcujem cenu🙂🙂
@svetlankat ...ahoj bud som nepostrahla, alebo som si to zabudla zaznacit, prosim napis mi, ktoru z mojich dvoch ponukanych aktivit si budes prosit? dakujem...
@lucosko ..ahoj bud som nepostrahla, alebo som si to zabudla zaznacit, prosim napis mi, ktoru z mojich dvoch ponukanych aktivit si budes prosit? dakujem...
@malamargaretka mozes mi prosim ta napisat ktore ponukas, ja som sa uz v tom dost stratila, prosim
@malamargaretka Tak uz som to nasla, poprosila by som ta rybicky ak si mozem vybrat. dakujeeeeeeeeem
@malamargaretka ahoj, prehliadla som skorsiu spravu, ja mam tiez zaujem o rybicky, dakujem🙂
@malamargaretka ja som o rybicky na magnetkach prosila 🙂
@mima1311
@malamargaretka
@pusinqa
dievcata, bola som dnes v ikea a fialove vrecka nemaju :(
vraj dodavatel nestiha vyrabat, budu, ale nevedia kedy.
pozrite si aj tieto: http://www.toppits.de/detail_d1_produkt_en,1322...
ja ich doma mam (tie 1L) a su skvele, lebo si na taky zips a Lukrecia si to vie sama otvorit aj zavriet. je to z pevnejsieho plastu, takze to dost dlho vydrzi. nosime v tom hracky, keksy, polystyrenove keksy a pod. kupila som to v nejakom hypermarkete (tesco alebo hypernova, uz si nepamatam) a bolo to pri sackoch. stalo to sice vyse 3 eura ale je to fakt dobre.
BABY MOZETE KAZDA JEDNA POSLAT V SVOJOM BALICKU MALEJMARGARETKE ZA ZOZBIERANIE A POSLATIE BALIKOV 3 EURA?
@malamargaretka podla mna urcite ako poisteny balicek za 2,50 , rozdiel je v 30centoch , myslim ze nieje o com ...
@busni skodaaaaa , ale nevadi , co uz , skusim to tu u nas este raz poriadne pobehat, mozno teda objavim aj ja nieco podobne ...a kolko je tych 1 litrovych v balicku za tie cca 3 ecka ?
@sykorka27 samozrejme ze poslem 3 eura 😉
Ja idem v utorok do mesta , uz bude aj po materskej a dam to zalaminovat a hned sa aj pustim do toho ...do konca tyzdna by som aj poslala .
@busni ...nemaju ich ani v modrom? ...ani nijake takeho podobneho charakteru? skodaaaa....

@blumka Máš pravdu, je to moja chyba začiatočníka. Mala som na začiatku stanoviť pravidlá, len sama som nevedela čo a ako to bude s posielaním. Ja nemám problém poslať svoje veci sama a tak isto to poslať iba jednej. Chcela som vyhovieť aj dievčatám čo nie sú z mesta, čo majú krehkejšie alebo ťahšie aktivity.
Prekvapilo ma - vo veľmi pozitívnom zmysle, keď ste začali písať adresy od kiaľ ste. Ja som z východu a občas ešte chodím na východ tak poznám aj severnú aj južnú trasu ale niektoré miesta som si musela dať do googla - Sorry dievčatá.
Všetko to vyšlo postupne z návrhov dievčat. Je tu ochota dievčat čo bývajú pri sebe, že sa chcú stretnuť a vymeniť si veci. A tak to všetko vzišlo. Keby som bola doma, tak to privítam stretnúť niekoho čo sa zaujíma o podobné veci ako ja a deti by sa možno spolu zahrali. Ale keďže chodím do práce tak máme iný časový režim.
Nechcela som Vám diktovať čo má kto spraviť. Zatiaľ nemám negatívny ohlas na to keď dudri chcela urobiť drevené pexeso a zistila, že nemá dosť materiálu. Tak ste sa rozhodli čo chcete.
Ja sama mám doma už podobné aktivity ako tu robíte. Nechcela som byť sebecká a diktovať Vám aktivity aby ste urobili tie čo ja doma nemám.
Mne išlo o to aby sa tu našla skupinka dievčat a vymenili si aktivity pre svoje deti. Niektoré aktivity si odložíme na neskôr a s niektorými sa budeme hrať teraz. Deti sú veľmi individuálne tak je ťažko diktovať aj aktivity aké urobiť.