icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

lucosko
18. okt 2012

Dievcence, magneticka hra KRTKO je hotova a odovzdana 🙂 Chcem sa podakovat maminkam, ktore zabezpecuju distribuciu balickov, som rada, ze sa taki ludia najdu a usetria peniazky na spravnych miestach. Vdaka a tesime sa na vase vytvory. Pa

pusinqa
18. okt 2012

@lucosko čo je to za hru? nech viem na čo sa môžeme tešiť aký je princíp?

lucosko
18. okt 2012

Hra najdi cestu. Vlavo foto krtka - bludisko 3 cesty k 3 roznym obrazkom. Obrazok je zalaminovany a k dispozicii su dva magnety, ktore sa daju z oboch stran papieru. Na jenom magnete je nalepeny krtko, ktory chodi po cesticke a druhy magnet je zospodu papiera a posuvas nim po cesticke. Je to super na jemnu motoriku. Musim povedat, ze synovi to islo lepsie ako manzelovi 🙂 Manzelovi sa ten krtko stale tocil a siel dole hlavou. Idealne, ak nozky Krtka pojdu po cesticke 🙂 veselu zabavu.

blumka
18. okt 2012

@lucosko fotku nemas? 😉

malamargaretka
18. okt 2012

@lucosko ...jeej tak toto bude skvele... 😵 😵 😵 uz sa na tie hry neskutocne tesim...Dakujem 🙂 🙂

dudri
18. okt 2012

tak som rozhodla, ze budem posielat @malamargaretka cely balik.

hannah78
23. okt 2012

@malamargaretka dnes som poslala balik 😀

teuska
23. okt 2012

mne sa podarilo dnes dokoncit moje aktivitky 🙂

blumka
23. okt 2012

@teuska aj ja som dnes dokoncila 😉

angika
23. okt 2012

no ak vsetko dobre pojde, dnes aj ja dokoncim, najpozdejsie zajtra....

mima1311
23. okt 2012

ja idem dat zajtra zalaminovat a v piatok poslem ....maleho prehana tak som len pri plienkach 😖

biankacertik
23. okt 2012

tak ja sa ospravedlnujem ze neprispievam pravidelne, mame doma fofry, dnes som uz hotovy balicke poslala malejmargaretke, tak snad to pride ok a coskoro dorazi aj balicek k nam 🙂)

biankacertik
23. okt 2012

tak by ma zaujimalo ze ci je daky sumar aktivit ktore sa nakoniec robili? ospravedlnujem sa ze som takto mimo :D

malamargaretka
23. okt 2012

@biankacertik ...ano ano...sumar ti poslala sykorka27 na mail🙂 aktivity boli rozpisane pri nasich menach🙂

malamargaretka
24. okt 2012

@biankacertik balik s aktivitami od teba dorazil stastne🙂🙂

pusinqa
24. okt 2012

ja sa už hrozne teším na aktivitky, na zimu to super bude, budeme mať čo robiť, aj keď teraz večne čosi tvoríme s listami a tak, už som aj box normálne na aktivitky v Jysku kúpila nech to má pekne svoje miesto a nedoničí sa to, škoda by toho bola 🙂

sykorka27
autor
24. okt 2012

malamargaretka, ako to vyzera s balíčkami? aký je stav? koľko už máš a koľko chýba?

zuzzka1
24. okt 2012

Ahojte babulky, moja žabka mala byť z fleesu - prešla som už všetky Da Vinci obchody v Bratislave - kusovy flis bielej, červenej a čiernej farby nikde nemajú - len balíky po 10 kusov, žabka teda bude zalaminovaná - jednotlivé diely takisto 🙂

malamargaretka
24. okt 2012

@sykorka27 STAV :
mám doma 8 (vrátane mojeho) balíkov hier🙂
...presne polovica- cakam zajtr ana dalsie baliky🙂 dievcata uz davali avizo, ze posielali🙂...

zuzzka1
24. okt 2012

@malamargaretka ja finišujem cez víkend, posielať budem v pondelok

angika
24. okt 2012

babyyy, aka je adresa kam to mam posielat? nejaka som stratena...

angika
24. okt 2012

a kolko evri mam poslat? neviem najst ten mail a nemam cas tu vsetko znovu citat... dakujem..........

sykorka27
autor
24. okt 2012

@angika treba to poslať malejmargaretke. a pribalit 3 eura

zuzzka1
25. okt 2012

Ahojte kočky,
prišla mi inšpirácia od Sýkorky - na jednotlivé komponenty žabinky skúsim ešte zohnať iný materiál,
podklad bude určite zalaminovaný - je tam slovný pokyn + dá sa použiť ako podklad na hru s plastelínou 😉

malamargaretka
25. okt 2012

@hannah78 balik prisiel🙂

VSETKYM:...hlasim 9 balikov u mna doma🙂

teuska
25. okt 2012

@pusinqa mozes hodit ten bex z jysku na inspiraciu, ja stale neviem ako to mam vyriesit, aby sa to nepotratilo a neznicilo

pusinqa
25. okt 2012

@teuska vieš čo mali tam nedávno v akcii také londýnsky ladené, ja mám s červeným londom busom a bola aj vlajka akože to by mi tam nejako nechýbalo, ale je to veľkosť že zmestím dnu aj A4-ku a vrchnák sa tak zacvakne že ho malá sama neotvorí pre istotu a na bokoch má diery ako úchytky, dobre sa s ním manipuluje, stál 7 eur tuším, aj teraz mali nejaké farebné také väčšie v akcii tuším len tie asi majú obyč. vrchnák a sú trochu priehľadné a mne sa napr. farby nehodili do obývačky. chceš aj foto?

malamargaretka
26. okt 2012

VSETKýM: hlasim - 10 balikov u mňa🙂

angika
26. okt 2012

@malamargaretka posielala som vcera 1. triedou, ale bolo to vecer, takze uz len dnes odide, v pondelok to mas u seba

teuska
26. okt 2012

@pusinqa dakujem ti, ale uz krabicku mam 🙂