icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

malamargaretka
6. nov 2012

@blumka
@svetlankat ...posielam teda každej zvlášť🙂

svetlankat
6. nov 2012

@malamargaretka ok dakujeme

mima1311
6. nov 2012

@malamargaretka ja sa tak tesim 😀 😀 😀

malamargaretka
6. nov 2012

@mima1311 ...veru ked som to tak balila a rozmiestnovala balicky do krabic--tak mi to prislo ako v Mikulaskej dielnicke🙂 kde sa delia pre deticky prekvapenia🙂🙂...samu ma to velmi tesilo🙂🙂

malamargaretka
6. nov 2012

...takto to nejak vyzera pred poslednou upravou Zabalenia🙂...este to pekne poukladat a moze sa zalepovať 🙂 🙂 😉 😎 😀 😵 ...nezmestili sa mi tu všetky baličky, ale je ich naozaj 16🙂

blumka
6. nov 2012

@malamargaretka uz len dajaky elfovia na pomoc 😀 😵
super, tesime sa velmi 😉

svetlankat
6. nov 2012

@malamargaretka jej naozaj mikulas

malamargaretka
6. nov 2012

@blumka ...jediny elfik spal...a to bolo moje stastie 😉

gabika783
6. nov 2012

ahojte baby posielam link na lacný- príp. lacnejší filc ako v galantérkach. Úžasná téma... strašne plodná. Ďakujem všetkým za nápady.
http://eshop.tovarna-plsti.cz/zbozi/dekoracni-p...

blumka
6. nov 2012

@malamargaretka joj tak ten bude pomahat pri vybalovani 😀

malamargaretka
6. nov 2012

MAMINKY SUHLASILI BY STE S TýM, ABY SOM VASE/NASE AKTIVITKY POFOTILA A PRIDALA FOTO DO MOJHO ALBUMU busybags - PRE INSPIRACIU A NAPADITOST PRE OSTATNé MAMINKY? DAKUJEM ZA ODPOVEDE... 😉

svetlankat
6. nov 2012

@malamargaretka podla mna dobry napad

blumka
6. nov 2012

@malamargaretka aj ja suhlasim ale pripis k tomu ze to je nasa vyroba abo urob extra album, lebo vela mamiciek si mysli ze je to tazko urobit, a takto by videli ze sa naslo par odvaznych a ze to nie je nic strasne 😉

malamargaretka
6. nov 2012

@blumka ...pod zatial vlozenymi nie je extra popis- ale pod nase by som urcite napisala, ze to "domáce" mamicky vyrobili🙂 🙂

blumka
6. nov 2012

@malamargaretka ano take nieco..super 😉

blumka
6. nov 2012

skoda ze z prvej vymeny nemame album...

sykorka27
autor
6. nov 2012

Už sa neviem dočkať. Ja som všetky aktivity chcela pofotiť a dať tu na koniec aby videli baby čo sme všetko urobili. Tak keď to budeš Malamargaretka fotiť tak to daj aj sem. Budeme inšpirovať dievčatá do ďalšej výmeny.

sykorka27
autor
6. nov 2012

@blumka tak to skus pofotiť, bola by som zvedavá čo ste urobili. 🙂

sykorka27
autor
6. nov 2012

@malamargaretka ako chceš A4 dať do krabice od topánok? To ju zohneš?

malamargaretka
6. nov 2012

@sykorka27 ...ked tam budu vsetky ostatne veci pekne poukladane...tak tie A4 ohnem do tunela...tym by sa nemali poskodit...niektore mi aj tak prisli ohnute ...je to zalaminovane vsetko, tak sa to potom vrati do povodneho stavu 😉

malamargaretka
6. nov 2012

@blumka ta prva vymena by aj mn azaujimala- uz som vas chcela poprosit o foto z nej- to by som sa inspirovala pre mojho krpca, lebo vtedy boli vase deturence asi v nasom veku 😉

blumka
6. nov 2012

@sykorka27 mozem to pofotit 😉 niektore som pozicala kamoske tak to pofoti niekto iny ale tie co mam doma mozem

blumka
6. nov 2012

@malamargaretka @sykorka27 ok vyslem mm s detmi poobede von a pofotim to 😉

malamargaretka
6. nov 2012

@blumka ja by som ti bola veeeelmi velmii vdacna...
a som rada, ze ste s tou temou prisli, lebo ja som vzdy zabudla s ana to opytat🙂

blumka
6. nov 2012

@malamargaretka pofotila som, poslem ti na mail alebo ako? len nemam doma 5 aktivit tak tie bud neskor alebo ich pofoti niekto kto bol v prvej vymene 😉

blumka
6. nov 2012

3 mi chybaju nie pat...button snake, farebne spinky a press here book..tak kto ma doma tieto nech pofoti

svetlankat
6. nov 2012

@blumka ja ich mam, mozem pofotit, len tie spinky to su tie co na farebne obdlzniky pripinas?

blumka
6. nov 2012

@svetlankat hej sveti to..ja som to pozicala kamoske

svetlankat
6. nov 2012

@blumka kludne pofotim a komu to poslat

blumka
6. nov 2012

@svetlankat asi malejmargaretke...pockame co povie