Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
@malamargaretka ok dakujeme
@malamargaretka ja sa tak tesim 😀 😀 😀
@mima1311 ...veru ked som to tak balila a rozmiestnovala balicky do krabic--tak mi to prislo ako v Mikulaskej dielnicke🙂 kde sa delia pre deticky prekvapenia🙂🙂...samu ma to velmi tesilo🙂🙂
@malamargaretka uz len dajaky elfovia na pomoc 😀 😵
super, tesime sa velmi 😉
@malamargaretka jej naozaj mikulas
@blumka ...jediny elfik spal...a to bolo moje stastie 😉
ahojte baby posielam link na lacný- príp. lacnejší filc ako v galantérkach. Úžasná téma... strašne plodná. Ďakujem všetkým za nápady.
http://eshop.tovarna-plsti.cz/zbozi/dekoracni-p...
@malamargaretka joj tak ten bude pomahat pri vybalovani 😀
MAMINKY SUHLASILI BY STE S TýM, ABY SOM VASE/NASE AKTIVITKY POFOTILA A PRIDALA FOTO DO MOJHO ALBUMU busybags - PRE INSPIRACIU A NAPADITOST PRE OSTATNé MAMINKY? DAKUJEM ZA ODPOVEDE... 😉
@malamargaretka podla mna dobry napad
@malamargaretka aj ja suhlasim ale pripis k tomu ze to je nasa vyroba abo urob extra album, lebo vela mamiciek si mysli ze je to tazko urobit, a takto by videli ze sa naslo par odvaznych a ze to nie je nic strasne 😉
@blumka ...pod zatial vlozenymi nie je extra popis- ale pod nase by som urcite napisala, ze to "domáce" mamicky vyrobili🙂 🙂
@malamargaretka ano take nieco..super 😉
skoda ze z prvej vymeny nemame album...
Už sa neviem dočkať. Ja som všetky aktivity chcela pofotiť a dať tu na koniec aby videli baby čo sme všetko urobili. Tak keď to budeš Malamargaretka fotiť tak to daj aj sem. Budeme inšpirovať dievčatá do ďalšej výmeny.
@malamargaretka ako chceš A4 dať do krabice od topánok? To ju zohneš?
@sykorka27 ...ked tam budu vsetky ostatne veci pekne poukladane...tak tie A4 ohnem do tunela...tym by sa nemali poskodit...niektore mi aj tak prisli ohnute ...je to zalaminovane vsetko, tak sa to potom vrati do povodneho stavu 😉
@blumka ta prva vymena by aj mn azaujimala- uz som vas chcela poprosit o foto z nej- to by som sa inspirovala pre mojho krpca, lebo vtedy boli vase deturence asi v nasom veku 😉
@malamargaretka @sykorka27 ok vyslem mm s detmi poobede von a pofotim to 😉
@blumka ja by som ti bola veeeelmi velmii vdacna...
a som rada, ze ste s tou temou prisli, lebo ja som vzdy zabudla s ana to opytat🙂
@malamargaretka pofotila som, poslem ti na mail alebo ako? len nemam doma 5 aktivit tak tie bud neskor alebo ich pofoti niekto kto bol v prvej vymene 😉
3 mi chybaju nie pat...button snake, farebne spinky a press here book..tak kto ma doma tieto nech pofoti
@blumka ja ich mam, mozem pofotit, len tie spinky to su tie co na farebne obdlzniky pripinas?
@svetlankat hej sveti to..ja som to pozicala kamoske
@blumka kludne pofotim a komu to poslat
@svetlankat asi malejmargaretke...pockame co povie

@blumka
@svetlankat ...posielam teda každej zvlášť🙂