Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
na balicky sa tesim aj ja 🙂
@teuska poslem ti IP
@malamargaretka
@teuska ten kurz 1. Stupen nebude v Piestanoch??? Ja som bola na prvych dvoch v BA, 3. Som nestihla ale chystam sa na jar. Tie kurzy su uzasne, ja som priala domov taka pozitivne naladena, zeaky je zivot krasny🙂
Inak baby co ste z BA, v MC Hojdana bude rychlokurz s p. Brandisovou (montessori-doma.sk), ten je tiez velmi fajn. Na takom som bola na dvoch castiach, teraz sa chystam na matematiku a jazyk, ak by ste niektora sli, stretneme sa 🙂
Ja som sa nestihla zapojit do vymeny aj ked som planovala... S dvomi detmi to nejako nezvladam ☹ hlavne ked maju obaja uplne ine sfery zaujmu.
@blumka tvoj album obdivujem stale 🙂 klobuk dole.
@malamargaretka tebe posielali baby materialy co mali z prveho kola mailom? Nemohla by si mi ich prosim preposlat? bola by som moc rada
A este jeden tip - nova stranka (montemama.sk) ma do 10.11. 20% Zlavu na monte pomocky 😉
@filomena mal byt v Piestanoch, ale presunuli ho do Ba minuly tyzden🙂
Fotky su uz nahodene v novom mojom albume- mozes spravit kuk🙂 😉
@malamargaretka nove si uz fotila?
@blumka ...zial este som ich ani nestihla pofotit ☹ ... ked ich teraz pofotim,aj tak by som ich ukladala az zajtra...a tak si to necham na zajtra- za denneho svetla bude lepsie fotit🙂
@malamargaretka aha tak rusim paniku 🙂
@malamargaretka jasne, ja len tak zo zvedavosti sa pytam...ved o chvilu to i tak budeme mat doma vsetky 😉
@blumka ...teraz pracujem na tych tienovych pexesach🙂
@filomena a chystala si sa? ci preco ta panika?
@blumka ...mozno uz zajtra...
@malamargaretka ja cakam na laminovacku, mala by dojst niekedy tento tyzden....a potom sa do toho pustim, vytlacene su, len ich chem aj zalaminovat
@malamargaretka mozno 😀
posielala som kamosku do Piestan kedze v BA uz tento rok nemal byt kurz. Niekde tu bol odkaz na stranku kde su este Piestany na 16.11. vypisane, ale na stranke alfamilia.sk uz maju Bratislavu na ten termin. Ja sa uz neviem dockat trojky tak sledujem kedy budu uz buducorocne terminy (na prvych dvoch som bola v septembri a bolo to super).
@malamargaretka pekný albumček 😉 vďaka že si to nahodila
@sykorka27 ja to potrebujem uz pre vacsie dieta, mala bude mat styri roky. pre vacsie deti je ta tabula dost dolezita, napr. tu http://www.montessoridoma.cz/?p=10767.
@sykorka27 k tej pani chodila aj Ivona Brandysova na kurzy, pozri si jej webhttp://www.alfamilia.sk/www/KURZYmontessori.htm
ide o nej velmi dobry chyr 🙂
caute babenky. mam na vas otazku. Ked vidim to mnozstvo veci, mam chut tvorit a vyrabat. Ako je to u tychto pomocok? Viem, ze dietatko si vyberie tu, ktora mu pomaha k rozvoju. Ma ich byt co najviac, alebo nech ma na vyber len z niektorych a niektore mate schovane a casom ich vymienate?
dnes rano dorazil balicek - jupiiii. Dakujem vsetkym za krasne aktivity. Hned som detom nejake dala 🙂
Viacere ste mi pisali ohl. pomocok. Je to montemama koncovka sk
@lucika33 ...tak prvy balik je uz "doma" -parada🙂🙂
@lucika33 ...lucka...prosim ta- mala si v baliku cajik? lebo neviem ci som ti ho tam dala, ked som dobalila tvoj balik - tak na stole lezal jedej smutny cajik- tak som nevdela ci mal byt tvoj, ci len cakal na svoj druh ybalik???
@malamargaretka ano, dostala som cajik, dakujem pekne 🙂
ahojte neviete poradit aktivity pre 4 rocne dieta?
jupii mam balik 🙂
dakujem vam vsetkym za krasne veci s laskou vyrobene 🙂
@teuska ak mozem, podstata toho je sledovanie dietatka, na co ma senzitivne obdobie a podla toho vyberat aj aktivitky, urcite ich nemat nejak extra vela, dieta by malo chaos, ja sa riadim tym co Misku momentalne bavi a podla toho sa hrame ked ju nieco nezaujme, odlozim a vyberiem trebarz o mesiac
@teuska, vyroba aktivitky by ti nemala zabrat dlhy cas 😉 ako sa hovori, za malo penazi vela muziky, Cize ked zistit z pozorovania co petka bavi, co prave sa s nim deje, tak vecer ked ho ulozis, presnoris net, nieco vyberies, prichystas, pripadne na rychlo vyrobis, aleob si nachysas na dalsi den a potom dorobis.
Tie obdobia mozu trvat len den, ale mozu aj tyzden 😉 bolo by zbytocne sa dobredu zasobovat 😉
@nelinka79 dobra stranka je montessoridoma.cz, pani ma tusim 4 rocnu dcerku. Tiez sa treba orientovat na dieta, to co zaujima moju dceru nemusi tvoje dieta. Moja dcera bude mta vo februari 5 rokov, okrem toho ze takmer kazdy den musime nieco malovat alebo kreslit, velmi ju zaujimaju cisla a mapy. S cislami sa da robit hocico, poznavat ich, pisat do pieskovnicky, priradovat pocet, navliekat koralky podla poctu, porovnavat pocty, s tym suvisi dlzka veci, ci je nieco vyssie, nizsie, dlhsie, kratsie atd. 😉 len sa riad podla nej, co ju zaujima 😉

@malamargaretka ja by som chcela foto izbicky, a strazenie deti k tomu kurzu nie je?Neviem ci sa mi podari niekeho najst. A ako ides? Keby som nasla, mohla by som sa pridat k tebe?