Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
Bambulky, ďakujeme krásne aktivity, krtko s magnetom, sadenie kvietka... aj iné - priam umelecké diela, pre väčšie i menšie detičky, urobia radosti. Tiež sme špekulovali čo s čím a ako 🙂 drobec ešte neškôlkuje, ako sa hrajú fazuľky? Ak sa bude robiť tretie kolo, prudko sa hlásim o účasť, je to skvelý nápad 🙂
ahojte aj my sme uz dostali balicek aktivity su perfektne vsetko sa mi paci je to super 🙂
@busni vcielka je vyslovene na to, aby sa dieta naucilo casti tela vcielky, na kazdej karticke je ta cast tela farebne,
@svetlankat dakujem za vysvetlenie 🙂 skusime neskor, na to este asi uplne moja dcera nedorastla 🙂
@busni nasu to dost bavi, aj kvietok. stromcek a take, ved uvidite
VSETKýM: so suhlasom maminky co to vyrobila davam tu predlohy na hru s MODRýMI TROJUHOLNIKMI: https://docs.google.com/file/d/0B-Jp2xvcHjp4TWN...
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
maminy, prosím viete mi poradiť čo na deviatkovi podnos - perlový materiál? Ďakujem
@malamargaretka dakujem za balicek, aktivitky uzasne,
malu hned zaujali fazulky, tie sme hrali hned niekolkokrat a autickoa domcek z flisu, ale vsetky aktivitky su uzasne.
maminky- ja som fotila do albumu len veci, tkore mne ostali doma- resp- po odoslani balikov a tak by som chcela poprosit niekoho kto dostal LATKOVY obrazok s FILCOVýMI GEO. TVARMI, nech ho prosím odfotí a posle mne, alebo prida sem foto🙂 a tiez prosim o STIPCOVé FAREBNE PEXESO🙂 vdaka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...aby som ho mohla pridat do albumu 😀
@malamargaretka uplne som zabudla podakovat za fajnovy cajik, dakujem
...MAMINKY..dakujem Vám za vymenu🙂 som velmi rada, ze som vas spoznala a vdaka vam nadobudla nove okná do tajov detských aktivýt🙂🙂vdaka 😀 😀 😀
Ahojte, balicek dorazil dnes uz aj k nam.. 🙂 To bolo radosti, len neviem ci sa tesil viacej Kubko alebo ja.. 🙂 Ale jednoznacne u Kubka vyhravaju rybicky - chytal ich udicou asi hodinu.
Dakujeme vsetkym maminkam za nadherne vecicky a tesim sa na vymenu c. 3. 😉
ahojte, balicek je aj u nas, tiez velmi pekne dakujem, vecicky su uzasne. U nas vyhrali rybicky, dnes sme ich dokonca piekli v trube na obed 😀 a tiez nanuky, uz su olizane, cela rodiny poctivo lizala 😀 . Ale vsetky aktivitky su perfektne.
@malamargaretka dakujem za cajik, bol perfektny 😉
@teuska ...tak sa velmi tesim, ze balik potesil🙂🙂 a tiez aj rybicky🙂🙂 no to musel byt fajnovy obed...ak ste ich vsetky zjedli- stavte sa kedykolvek po dalsie🙂
@malamargaretka sice sme ich zjedli, ale zazracne sa opat objavili 🙂 esteze si tak blizko, ak sa minu, pridem po dalsie. Co tak po kapra na vianoce? 😀
@teuska ...🙂 to by slo🙂 a co kurz- strazenie?
@malamargaretka asi to budem musiet ozeliet, keby to nebolo na cely den, tak prehovorim muza, ale je to dost dlho, od rana do vecera. Ale urcite by som chcela ist, ked budem chodit do prace a Petko uz do skolky, snad by sme to potom zvladli. Skoda, ze mi to teraz nevyjde, lebo by som aspon nebola sama ☹ A este som nenapisala, ta izbicka je velmi pekna. 🙂
@teuska ....snad sa teda stretneme na dvojke🙂 mna ta caka tiez asi az o dva roky, ked budu obe deticky uz vacsie- lebo teraz stihnem len tu jendotku🙂 a dovtedy si ju ty medzicasom spravis a na dvojku pojdeme spolu🙂 😉 😉 a dakujem za izbu🙂
@malamargaretka dakujem za balicek, dosiel v piatok, ja som bola ale cely vikend mimo tak sa hlasim az teraz/ Dakujem krasne vsetkym dievcatam ktore si dali tu namahu nieco vytvorit 😉
@malamargaretka dakujem za balik,fakt som urobila radost, moja dcerka rada sa zabavila az vecer. cez vikend sme boli prec, az dnes vecer sme vratili a hned som rozbalila.
mozes stiahnut moju fotku- farebny gombikovy obrazok -monte po domacky 😉
@dudri ...uz som tu napisala do fora, ze kto dostal tvoj obrazok- nech ho sem odfoti--ale asi si tu psravu neprecitali maminky:(
ahojte dievcata, este som sa chcela spytat, ze odkial mate taku tu tenku umelu penu, alebo ako sa to vola, su z toho oci aj usta na zabke a tiez penove pexeso. hodilo by sa mi to na nejake veci a doteraz som vobec nevedela, ze sa to da kupit.
dakujem za tip 🙂
Tak uz mame balicek aj my doma 😉 ....DAKUJEM vsetkym za krasne aktivitky , ja mam krposa este maleho , ale uz zacneme pomaly skusat 😉
@busni to je machova guma da sa kupit v papiernictve alebo mozno v hobby obchodoch a urcite aj objednat cez internet
@malamargaretka
@blumka baby ja som sa chcela opytat, cim ste lepili magnetky a tie suche zipsy? a neviem kto robil tie farebne stvorceky, ale aj tam tak perfektne drzi ten suchy zips
@teuska ...ano a ja som mala samolepiaci magneticky pas- a len som to nastihala a lepila🙂

ahojte, poradte mi prosim, co robit s modrymi trojuholnikmi,co sme dostali v balicku. a este mi nie je uplne jasne ako sa hrat s tou vcelou - casti tela. dakujem 🙂