icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

teuska
2. okt 2012

caute babenky, uz sa velmi tesim. Ja som tiez za samostatne posielanie a vtedy, kedy to ktora stihne, aspon sa budeme kazdy den tesit z nejakej aktivitky . Tiez som za obalku, nemusi to byt v saciku, ale samozrejme sa prisposobim vacsine.

Zatial to teda je: 6 za samostatne
4/ za spolocne

@sykorka27 este ti chcem vyjadrit vdaku za to, ze si sa dala na organizaciu

lucika33
2. okt 2012

Ahojte kocky, aj ja som za samostatne posielanie. Tolko balickov pride 🙂 neviem, ci budem mat z toho vacsiu radost ja, alebo moje deti

dudri
2. okt 2012

mozem byt samostatne, ale mam chaos ako zmesti do postovej schranky?

mam prosbu kto byva v BA? mozeme sa stretnut?

@lucika33 @mrkvicke byvame kusok 🙂

@zuzzka1

dalsie neviem

svetlankat
2. okt 2012

Caute baby, ja som za samostatne posielanie. tiez sme sa prvy krat tesili, kazdy den sme kontrolovali schranku a potom sa doma hrali. bolo to super.

svetlankat
2. okt 2012

@soso ja som tiez za rastlinku, uz asi neskoro 😀

soso
2. okt 2012

@dudri som zo SC, viem prist do BA na stretko, ale na mna sa neviazte, od 19. do 25.10. som prec, balicky by som chcela rozposlat do toho 19.10. Ak nejake stretko zorganizujete a budem tu, jasne, ze pridem, pre mna naj den je pondelok alebo streda, ostatne dni mame doobeda aktivitky, raz moje raz deti🙂

soso
2. okt 2012

@svetlankat diky, bude rastlinka🙂

pusinqa
2. okt 2012

no ja ak sa nenahneváte tiež asi len do obyčajného sáčku zalepím kvôli pošte ľúbia potrhať obálky nech to nepostrácajú, u nás majú vypredanú takú veľkosť sáčkov zatváracích akú mi treba a majú len 100 ks balenie, tiež mi to príde položka finančne dosť naviac tým pádom a nemám to kde zohnať v pohode, radšej som kúpila čosi na vylepšenie aktivitky

sykorka27
autor
2. okt 2012

@pusinqa Tešíme sa, predpokladám, že zajtra Vám všetkým pošlem email s adresami.
Drevené pexeso nebude - zhána sa nová varianta, aktivita.
A jedna baba, musí niečo vymyslieť čo ešte urobí - prihlásena ako posledná.

blumka
2. okt 2012

resp. taketo

sykorka27
autor
2. okt 2012

@blumka to je pekné 🙂

blumka
2. okt 2012

@sykorka27 tak mi napadlo, lebo sa to uz dlhsie chystam urobit mojim babam, ale akosi nie je stale cas...tak ak by si to niekto vzal usetri mi robotu 😀 😀 😀
pozeram aj ine na nete, tak este hodim zopar napadov 😉

sykorka27
autor
2. okt 2012

@blumka aj ja som niečo také chcela urobiť synovi. chcela som mu tam dat lietadlo, auto,... ale nenašla som takú moschgumu už urobenú. vlastne nasla ale mali iba jeden balíček a nie dva. ☹

sykorka27
autor
2. okt 2012

@blumka niečo tu daj, mozno nejaká nová inšpirácia aj pre ostatné 🙂 ked si to nevyberu, mozno si to niekto spraví doma 🙂

blumka
2. okt 2012

@sykorka27 ja mam doma tiez len take tvary ze kruh, elipsa, alebo potom pismenka..hmm..ale mohlo by sa to urobit aj z tvrdeho papiera...alebo z filcu...len dotycna bude musiet vela strihat 😕

blumka
2. okt 2012

toto sa mi tiez paci..klasicka retaz, ktora sa robi snad v kazdej skolke a skole ale z filcu a so suchym zipsom...

sykorka27
autor
2. okt 2012

@blumka pismenka su fajn.
ja som na papier vytlačila 5 písmen a k nim bude priradovat vykrajovačky písmenka. a tiež číslice od 1-5.

blumka
2. okt 2012

alebo toto sa mi paci, kedze u nas mame matematicke obdobie asi, tak Juli rata do bludu...nejde jej to velmi ale no snazi sa...

blumka
2. okt 2012

toto mame uz doma..juli si to hocikedy vyberie a vklada dnu gulicky...super na jemnu motoriku..keby dakto mal doma viac kelimkov 😀

blumka
2. okt 2012

@sykorka27 ake mas stare dietatko?

sykorka27
autor
2. okt 2012

@blumka toto mám, na priradovanie som nazbierala gaštany, ale záujem bol o to iba raz.

sykorka27
autor
2. okt 2012

syn má 2,5. pompony nemám, lebo som ich nezohnala také aké som chcela. mi dávame slamky do plastovej flase. ale urobil to iba asi 3krát a už nezájem.

blumka
2. okt 2012

@sykorka27 myslis tie cisla a brmbolceky? moja zas len stale priraduje 😀

blumka
2. okt 2012

@sykorka27 ano slamky ani nasu Juli nezaujimaju...ale tie brmbloce skoro kazdy druhy den vytiahne

sykorka27
autor
2. okt 2012

@blumka mi zatiaľ nič nepočítame, lebo malý odmieta rozprávat. tak nám toho vela nepovie 🙂

blumka
2. okt 2012

@sykorka27 ved sa raz rozhovori..juli vie naratat do 5 a priradi tak do tri...ale velmi by chcela dobehnut sestru 😀 😀 😀
no idem uz spat, bru...zajtra este mozem daco pohladat ak sa baby neorzhodnu...ved je toho kopaaaaaaaaaaaaaa na googli 😉

sykorka27
autor
2. okt 2012

asi si ich musím kupit, nevieš mi poradiť za dostupnú cenu. zdajú sa mi dosť drahé alebo malé.

blumka
2. okt 2012

@sykorka27 ja som ich kupovala cez predskolak.eu ale nepatrala som kde ci ich maju aj inde v inom e-shope, lebo odtial som objednavala vtedy dost vela veci . ale vraj sa daju kupit v da vinci 😉 ja som kupila take vrecko, kde ich je viac a asi 3 rozne velkosti

mrkvicke
2. okt 2012

@lucosko Z ceskej vymeny mozem povedat, ze super mamicka s malym syncekom a malym babatkom pod srdieckom bola schopna zorganizovat, nachystat, zabalit a poslat 25 balikov. 🙂 Myslim, ze v ramci Ciech sice vyuzila kuriera, ale aj tak jej patri obdiv. 🙂
Myslim, ze dalo by sa to v pohode zvladnut, ak by sa chcelo. Ale vacsine mamiciek ide asi o napatie z dostavania balickov ako o usetrenie akych takych peniazkov 🙂
Chapem, ze poslat v obalke vystrihnute obrazky z filcu je jednoduche - je to lahucke a nemoze sa to znicit. Ak by som dala svoje farebne cestoviny len do obalky (ako tu padli navrhy, ze sa nebude pouzivat ani uzatvaratelny sacik 😉 ), neviem ako by to dopadlo, asi by z nich ostali len farebne kusocky, vhodne tak akurat na presypavanie. 😉
Na stranke sl. posty som nasla krabice, jedna je urcite pevna, bez nutnosti balenia do papiera - len neviem, ci nebude mala.
http://www.postshop.sk/b2c/catalog/setCurrentIt...
Cena takejto zasielky by potom bola max. 0,86 za krabicu a 2,50 za balik (viac ako 5 kg urcite nebude mat - tu je sadzba :

Do hmotnosti Balík 1. triedy Balík 2. triedy
2 kg 2,80 € 2,20 €
5 kg 3,20 € 2,50 €
10 kg 4,00 € 3,00 €
15 kg 5,00 € 3,50 €