Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
dievcata, rozmyslala som
kto chce drevene pexeso, nemame viac ako 1meter, lebo je nas vela osob. nevyjde. tak
napr 8osob -drevene pexeso
8 osob spachtle s nalepkami
suhlasite?
napis kto chce drevene pexeso alebo spachtle
alebo
farebne gombiky , rozne geometricke tvary
http://rustspolecne.cz/2012/08/barevne-knofliky/
nie iba raz
paličky sú na ukladanie podľa číselných radov - matematika.
mne sa páči pexeso. to ešte nemám.
ja by som poprosila pexeso dakujem 🙂
https://picasaweb.google.com/109454332675861783561 - pozrite si toto, možno vás niečo zaujme
aj ja pexeso dakujem, take palicky uz mame
@dudri mne sa tiez pacia tie gombiky, farby, ja si myslim ze toto pexeso ta vyjde dost draho postovne, bude to tazke
@sykorka27 ja by som bola za zberný balíček- a bola by som ochotná to aj zbierať a roztriediť- na postu som zvyknutá chodiť, aj vypisovať listocky - takže v poho🙂 aj mám doma priestor kde si to mozem v klude rozlozit a maly mi do toho nebude chodit🙂- a samozrejme, vyjde to lacnejsie🙂
@dudri toto pexeso je krááásne🙂
@sykorka27 na tej stránke je aktivita na priradovanie tvarov k obrysom na podložke- robi take nieco niekto?
Dievčatá teraz som všetkým poslala email s adresami a pripadnými informáciami.
Prosím skontrolujte si svoje adresy či tam nie je chyba.
Keď budete mať nejaké otázky tak sa ozvyte.
HURA DO VYROBY!!!!
@sykorka27 dakujem mne mail dosiel, u mna vsetko sedi
dakujem z amail🙂 opravu som napisala🙂...mamicky, aj ked je zaujimavejsie dostavat postou mozno denne balicek, skusme uvazovat aj o financnej stranek veci- ak to vychadza ako to uz pisali vyssie lacnejsie ak poslme jednej balicek a ona to rozposle- tak preco nie, trochu pred vianocami usetris🙂 ale je to na vas🙂 pekný den

@dudri - ak sa rozhodne samostatne posielanie, tak samozrejme, som za stretko v BA