icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

mrkvicke
2. okt 2012

@dudri - ak sa rozhodne samostatne posielanie, tak samozrejme, som za stretko v BA

dudri
2. okt 2012

dievcata, rozmyslala som
kto chce drevene pexeso, nemame viac ako 1meter, lebo je nas vela osob. nevyjde. tak
napr 8osob -drevene pexeso
8 osob spachtle s nalepkami

suhlasite?
napis kto chce drevene pexeso alebo spachtle

alebo

farebne gombiky , rozne geometricke tvary
http://rustspolecne.cz/2012/08/barevne-knofliky/

blumka
2. okt 2012

@dudri a tie spachtle s nalepkami su pouzitelne viackrat? ze teda sa tie nalepky daju odlepovat a zalepovat? ci o co tam ide?

dudri
2. okt 2012

nie iba raz

blumka
2. okt 2012

@dudri aha, hmm...lepsie by bolo asi najst nieco co sa da hrat znova a znova 😉 ci?

soso
2. okt 2012

@dudri ja mam zaujem o pexeso

sykorka27
autor
3. okt 2012

paličky sú na ukladanie podľa číselných radov - matematika.
mne sa páči pexeso. to ešte nemám.

blumka
3. okt 2012

@sykorka27 aha, ja som myslela ze si dieta ma lepit gulicky podla toho ake cislo je na palicke...hmm..
@dudri tak potom chcem aj ja pexeso

mima1311
3. okt 2012

@dudri aj ja poprosim pexeso ....

teuska
3. okt 2012

@dudri aj ja som za pexeso

blumka
3. okt 2012

@dudri, inak az teraz som si vsimla tie gombiky...to sa mi paci velmi 😉 to by akurat aj mojej juli sadlo, velmi sa chce sama obliekat ale gombiky jej nejdu 😉 a to by si mozno mohla aj pre vsetkych urobit, nevyzera to narocne 😉

hannah78
3. okt 2012

ja by som poprosila pexeso dakujem 🙂

lucika33
3. okt 2012

@dudri mne by sa pacili najviac tie gombiky 🙂

pusinqa
3. okt 2012

@dudri nemáš nejaký obrázok ako vyzerá to pexeso? nech si to viem predstaviť, ale mne sa aj tie gombíky hrozne páčia ani nemusia byť geometrické tvary stačí ako tam farby veľmi pekné

sykorka27
autor
3. okt 2012

https://picasaweb.google.com/109454332675861783561 - pozrite si toto, možno vás niečo zaujme

svetlankat
3. okt 2012

aj ja pexeso dakujem, take palicky uz mame

dudri
3. okt 2012

nemôzem vam slubit, ked Mm najde alebo kupi dalsie drevo-hranoly. mozno bude kruh aj stvorec.
mozno spravim pre vsetkych drevene pexso. uvidim ako vyjde.
nechcem aby ste boli sklamane kvoli mne.

pusinqa
3. okt 2012

@dudri aj to je pekné, mne sa páči aj toto drevené pexeso aj tie gombičky ak by bolo pexeso nie pre všetkých tak kľudne pre nás môžu byť aj tie, je to tiež krásna aktivitka 🙂

blumka
3. okt 2012

@dudri.. a nebude to tazke na vahu ked budes posielat postou?

svetlankat
3. okt 2012

@dudri mne sa tiez pacia tie gombiky, farby, ja si myslim ze toto pexeso ta vyjde dost draho postovne, bude to tazke

teuska
3. okt 2012

@dudri to pexeso je velmi pekne, ale tiez beriem aj gombicky, ako ti to lepsie vyhovuje

malamargaretka
3. okt 2012

@sykorka27 ja by som bola za zberný balíček- a bola by som ochotná to aj zbierať a roztriediť- na postu som zvyknutá chodiť, aj vypisovať listocky - takže v poho🙂 aj mám doma priestor kde si to mozem v klude rozlozit a maly mi do toho nebude chodit🙂- a samozrejme, vyjde to lacnejsie🙂

malamargaretka
3. okt 2012

@dudri toto pexeso je krááásne🙂

malamargaretka
3. okt 2012

@sykorka27 na tej stránke je aktivita na priradovanie tvarov k obrysom na podložke- robi take nieco niekto?

sykorka27
autor
3. okt 2012

Dievčatá teraz som všetkým poslala email s adresami a pripadnými informáciami.
Prosím skontrolujte si svoje adresy či tam nie je chyba.
Keď budete mať nejaké otázky tak sa ozvyte.

sykorka27
autor
3. okt 2012

HURA DO VYROBY!!!!

svetlankat
3. okt 2012

@sykorka27 dakujem mne mail dosiel, u mna vsetko sedi

mrkvicke
3. okt 2012

@sykorka27 dakujem za mail, aj u mna je vsetko o.k. 🙂

malamargaretka
3. okt 2012

dakujem z amail🙂 opravu som napisala🙂...mamicky, aj ked je zaujimavejsie dostavat postou mozno denne balicek, skusme uvazovat aj o financnej stranek veci- ak to vychadza ako to uz pisali vyssie lacnejsie ak poslme jednej balicek a ona to rozposle- tak preco nie, trochu pred vianocami usetris🙂 ale je to na vas🙂 pekný den

teuska
3. okt 2012

@sykorka27 mne nic neprislo, asi bola plna schranka, prosim posli mi este raz, uz som ju vymazala, diky