Výmena "vrecúškových aktivít"
Ahojte baby,
Pre tuto temu som sa inspirovala na jednej ceskej stranke, mozno ste to aj videli ci citali, kde si maminky same vyrobili rozne zaujimave hracky, alebo aktivity pre deti a potom si ich navzajom vymienali... Ide o to, ze sa do toho zapojilo dost mamiciek a kazda vyrobila nieco jednoduche, zaujimave, co sa da skryt do vrecuska a s cim sa nase dietky mozu zabavat pocas cestovania, cakania, alebo aj doma... Prosim kuknite si toto: http://rustspolecne.cz/?p=497, kde sa mozete docitat o co presne mi ide... Bolo by super keby sme sa tu maminky pozbierali a nieco podobne rozbehli 🙂
@blumka ja to skusim tiez hodit ci sa niekto nechyti
A co je to vrecuskova aktivita?
Tak co babky, ziadne nove aktivistky 🙂? BUdeme este cakat alebo co navrhujete?
ahoj, skvely napad, vecer ked maly zaspi, si linky prestudujem. Konecne nieco naozaj uzitocne na tomto rozhadanom koniku 🙂
ahoj, tak mna zaujala ta duhova prevliekacka co je hned na tej uvodnej stranke vpravo hore. farebne stvorceky latky, pravdepodobne podzehlene aby to bolo pevnejsie, usporiadat podla farby na snurke s gombickou na konci... co vy na to? (mozno na tej podzehlenej strane - cize asi bielej, neviem, videla som len biele, hnede alebo cierne tie "podzehliavky" ci ako sa to vola... tam by sa dali este napisat cisla , cize akoby obojstranne usporiadavanie.. ) moze byt?
@pusinqa spominas, ze budes hladat farebne snurky, co sa daju dobre prevliekat - neviem presne ake budes potrebovat, ale okrem galanterky mozno skus aj sportove obchody, tam maju take "horolezecke snurky" vacsinou su navinute na takych valcoch - su farebne, velmi pevne, hladaj tie najtejsie, a odstrihnuty koniec sa da zatavit-potom sa to super prevlieka. nech sa dari🙂
ahoj, vidim, ze si tu pisem sama so sebou🙂 vcera som trocha patrala po tych zahranicnych linkoch, a tu moju "prevliekacku" som identifikovala ako "button snake" - had zo stuzky a gombikov "prelieza" cez rozne kusky latok. ... A som zvedava ako to tu dopadne a kolko ludi sa este prihlasi. Skoda, ze to je vo volnej diskusii, potom sa to nezobrazuje na uvodnej stranke, neslo by to supnut do temy napr. skolkarskej, tie sa zobrazuju? Pekny vikend prajem🙂
Tak som presunula temu do skolkarov, piste prosim tam:
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit-2/
@janea viem malej som tam kupovala v športovom na prevliekanie len tu majú tenké max. jednu farbu vtedy mali červeno čierne, malé mesto preto som aj písala že ak iné nezoženiem len konce olepím farebnou páskou 😉 ale díky za tipa
a presne ako @angika som chcela gombík na stužku už našívať, takto nemusím 😀
skúšala som malej včera kúsky slamky na chlpatú drôtikovú paličku či sa nechytí ale bavilo ju len kúsky roznášať a navliekala si staršia náhrdelník 😀
a nakoniec pre istotu este raz, kde nas najdete, podte sa pridat: https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit-2/

@angika ja som link na tuto temu dala aj do mojho fotoblogu ale akosi nic..skuste mozno to zabere