icon

Aké aktivity na záhrade?

25. júl 2023

Ahojte. Premyslam detom aj nam zatraktivnit zahradu/dom. Mame stojaty bazen, hojdacky, futbalove branky. Idem kupit outdoorovy pingpongovy stol, ale rozmyslam co by sa este dalo vymysliet, ze by ich a aj nas to mohlo bavit. Uz maju 9 a 12, takze smyklavky netreba a trampolinu radsej nie. Co mate vy co by ste este odporucili?

Strana
z2
jakubik
28. júl 2023

@minesasubu ahoj pozrela som tu stranku,no tie xxl hry na von sa nedaju uz kupit 😞

natasha1988
28. júl 2023

ja som kupila taky oudoorovy XL šach a knižku ako sa naučit šach a spolu sa pri tom zabavame a spolu sa učime. Deti to nadchlo (6r.a 8r.) a sme pekne spolu vonku.

zltalienka
28. júl 2023

Luk, šípy a terč

minesasubu
28. júl 2023

@jakubik skoda no ale urcite existuje aj dalsi obchod kde nieco take kupit pozri na google 🙂 vela stastia

andreagajewska
28. júl 2023

Drevený záhradný domček. Ale nie ten maličký, ako pre deti, ale klasicky, s oknami. Využijú ho keď už bude trochu chladnejšie alebo keď začne poprchať. A určite tiež vonkajšie domáce kino je top.
Plus vonkajšie ohnisko na opekačku na jeseň. Ma to svoje čaro. P

simca06022011
28. júl 2023

Tak to už sú veľkí.. niečo na vyvalovanie sa, šípky...
Inak pingpong mame tiež🙂 pod prístrešok na parkovanie k.domu ho dávame zložený, inak tak pod strechou ho aj najradšej rozkladame, môže v lete aj pršat a partia sa hra dalej :D
Teraz je síce chvíľu v kancelárii ale je to dobra vec. Ci na interiér alebo.exterier.

0barbara0b
28. júl 2023

Tu aby človek sa nemohol nič opýtať, lebo hneď niektoré závistlivé ženy majú nutkanie komentovať 🙈😁 určite to napísali ženy, ktoré 24/7 sú s deťmi na výletoch alebo ich deti behajú s rovesníkmi. To nikde nikto nepísal, že nerobia, ale treba tráviť aj čas s rodinou, mať spoločne aktivity, tiež je to pre deti veľmi dôležité a kľudne to môže byť aj vramci domova 🙂 či radšej sa spýtať aký tablet deťom kúpiť a nechať ich za ním sedieť pól dňa? 🙂

autor
28. júl 2023

@scila hojdacie siete su super. Akurat zatial neviem kam by som ich dala. Ale chcela by som, aj hojdacku pre dospelych ☺️
@rogerka spikeball ma az tak neoslovil, ale dakujem pekne za tip. A je mozne ze ked si niekto najde diskusiu, zapaci sa mu to.
@lucy_ms mame niekde siete, ale zatial sa nam lepsie hra bedminton bez nich
@anika2007 zajtra objednavam 😁👍
@zltalienka nieco z toho isto kupim. A budem davkovat, nech to nemaju naraz, pripadne Jezisko donesie 🤪.
@andreagajewska mame novy zahradny domcek, planujeme tam koberec, nejaku sedacku .. tak uvidime ci ich bude bavit tam travit cas. S kamosmi asi ano. Ohnisko mame.
@simca06022011 jj tie sipky asi objednam.
@0barbara0b No, ved aj take musia byt 🤷‍♀️😁

Zeny ste super, tolko skvelych napadov 👍

amis89
28. júl 2023

My mame i taky terč kde namiesto sipok hadzete lopticky,na body, je to na suchy zips deti to moc baví..a napadla ma i horolezecka stena v tvare A. Pripadne pokial mate stromy tak lanovku

sjuznkaa
28. júl 2023

petang 🥰

jana_eyre_2
29. júl 2023

Moje deti baví aj tento luk a terč okrem už spomenutého..

nomis27
29. júl 2023

Prepnem sa sem, kvôli inšpirácií 🙃.Inak super téma👍

cecilia29
29. júl 2023

No u nás fičia na dvore stromy. Radi po nich lezú a stávajú si pod nimi bunkre a sú na nich zavesené hojdačky.

fantaghiro21
29. júl 2023

@0barbara0b v kazdej diskusii sa vyskytnu zeny,ktore nepochopili zadaniu otazky bud pre slabe chapanie,alebo nechcuu....

Ja mam doma deti 6 a 4 (a cakame dalsie)a celkom fajn citat, co o par rokov deti zaujima....na insiraciu super...

simika2424
29. júl 2023

U nás fičí hokejová bránka 😃

denkabemommy
29. júl 2023

Už tu bolo kadečo spomenuté, za mňa plachta a mini projektor 👌, večerné kino v lete je vždy super

jasadaresa
29. júl 2023

Volejbalova siet na stojane. My byvame v byte, ale syn si to "musel" kupit a vlaci si to von, lebo bez siete vraj nie je volejbal... 🤣👍

euka210
29. júl 2023

Myslim ze maju toho dost, mame tiez 9r a skoro 12r a 7r a vacsi chcu hlavne kamaratov...to im staci aj potok a hlavne bicykel, zabavu si uz vymyslia.
Zahradu, aby vedeli ako sa pestuje zelenina, 12r uz zacina kosit travu.

janinkajaninkova
29. júl 2023

@zmrzlinka2021 A kde ich nájsť?????? Mám 7,5 a 2,5 a už 1,5roka hľadám cez inzeráty aj prechádzkami po parkoch pre nich STALYCH KAMARATOV s ktorými by sa mohli vonku hrávať. Nic! Sme samotari,čo je depresívne...ale proste deti vonku nie sú 😱

luccija
29. júl 2023

@jana_eyre_2 to ma nás sused ich deti stále strieľajú občas hľadajú šíp na poli, ale super zabava

alex2018
29. júl 2023
naposka
29. júl 2023

Nejaké mini workout ihrisko - hrazda, sieť, rebrina...

lucopeda
29. júl 2023

Urcite deti zobrat aj vonku medzi ostatnych ludi. Do parku, na ihrisko, do lesa opekat. Sediet doma na zahrade za plotom je nuda aj keby tam mali hotovu zlatu klietku.

robinotina
29. júl 2023

@natasha1988 pamätáte stránku?dakujem

autor
29. júl 2023

@lucopeda dalsia mudra. Pisem niekde ze s detmi nechodime na vylety, na kupko (ihrisko uz málo už sú velkí a starší už vôbec), alebo ze sa nasi nehraju s inymi detmi, ci pripadne ich drzime v klietke a nestretavame sa ani s kamosmi, ani a rodinou ani vlastne nikym inym mimo domu? 😁 A nam dospelym, co mame radi aktivity vo vlastnej zahrade poradis co. Ze mame chodit radsej na čundre ako zveladovat okolie svojho domu a zahrady? 😂 Mas nieco co by si poradila na zahradne aktivity alebo si prisla poucovat? Myslis si ze bez tvojho komentara neprezijeme a netusime, ze deti by mali travit cas aj mimo domu a vlastnej zahrady? 😁 Zeny, niekedy radsej mlcat

@naposka vyborny napad ale toho sa trocha bojim
@alex2018 dakujem. ale myslim ze to by nas onudilo
@jasadaresa kolkorocny ze uz vie hrat volejbal? 👏 Nasi este nevedia
@denkabemommy dakujem porozmyslam nad tym. Dnes tu tak lialo, ze povodne aj tam kde nikdy neprsi pod strechou bolo mokro, musim premysliet, ale dobry napad sa mi to zda

fantaghiro21
29. júl 2023

@lucopeda ti,ktori tvrdia,ze sediet na zahrade je nuda,realne si myslim , ze zahradu ani nemaju...
Teda...ak ma niekto tie moderne "zahrady " s pozemkom 500m, z toho len travnik ani nie 300m a,rozumiem ze nevedia co je to mat zahradu...

Strana
z2