Aké aktivity na záhrade?
Ahojte. Premyslam detom aj nam zatraktivnit zahradu/dom. Mame stojaty bazen, hojdacky, futbalove branky. Idem kupit outdoorovy pingpongovy stol, ale rozmyslam co by sa este dalo vymysliet, ze by ich a aj nas to mohlo bavit. Uz maju 9 a 12, takze smyklavky netreba a trampolinu radsej nie. Co mate vy co by ste este odporucili?
ja som kupila taky oudoorovy XL šach a knižku ako sa naučit šach a spolu sa pri tom zabavame a spolu sa učime. Deti to nadchlo (6r.a 8r.) a sme pekne spolu vonku.
Luk, šípy a terč
@jakubik skoda no ale urcite existuje aj dalsi obchod kde nieco take kupit pozri na google 🙂 vela stastia
Tak to už sú veľkí.. niečo na vyvalovanie sa, šípky...
Inak pingpong mame tiež🙂 pod prístrešok na parkovanie k.domu ho dávame zložený, inak tak pod strechou ho aj najradšej rozkladame, môže v lete aj pršat a partia sa hra dalej :D
Teraz je síce chvíľu v kancelárii ale je to dobra vec. Ci na interiér alebo.exterier.
Tu aby človek sa nemohol nič opýtať, lebo hneď niektoré závistlivé ženy majú nutkanie komentovať 🙈😁 určite to napísali ženy, ktoré 24/7 sú s deťmi na výletoch alebo ich deti behajú s rovesníkmi. To nikde nikto nepísal, že nerobia, ale treba tráviť aj čas s rodinou, mať spoločne aktivity, tiež je to pre deti veľmi dôležité a kľudne to môže byť aj vramci domova 🙂 či radšej sa spýtať aký tablet deťom kúpiť a nechať ich za ním sedieť pól dňa? 🙂
@scila hojdacie siete su super. Akurat zatial neviem kam by som ich dala. Ale chcela by som, aj hojdacku pre dospelych ☺️
@rogerka spikeball ma az tak neoslovil, ale dakujem pekne za tip. A je mozne ze ked si niekto najde diskusiu, zapaci sa mu to.
@lucy_ms mame niekde siete, ale zatial sa nam lepsie hra bedminton bez nich
@anika2007 zajtra objednavam 😁👍
@zltalienka nieco z toho isto kupim. A budem davkovat, nech to nemaju naraz, pripadne Jezisko donesie 🤪.
@andreagajewska mame novy zahradny domcek, planujeme tam koberec, nejaku sedacku .. tak uvidime ci ich bude bavit tam travit cas. S kamosmi asi ano. Ohnisko mame.
@simca06022011 jj tie sipky asi objednam.
@0barbara0b No, ved aj take musia byt 🤷♀️😁
Zeny ste super, tolko skvelych napadov 👍
My mame i taky terč kde namiesto sipok hadzete lopticky,na body, je to na suchy zips deti to moc baví..a napadla ma i horolezecka stena v tvare A. Pripadne pokial mate stromy tak lanovku
petang 🥰
Prepnem sa sem, kvôli inšpirácií 🙃.Inak super téma👍
No u nás fičia na dvore stromy. Radi po nich lezú a stávajú si pod nimi bunkre a sú na nich zavesené hojdačky.
Slackline
@0barbara0b v kazdej diskusii sa vyskytnu zeny,ktore nepochopili zadaniu otazky bud pre slabe chapanie,alebo nechcuu....
Ja mam doma deti 6 a 4 (a cakame dalsie)a celkom fajn citat, co o par rokov deti zaujima....na insiraciu super...
Už tu bolo kadečo spomenuté, za mňa plachta a mini projektor 👌, večerné kino v lete je vždy super
Volejbalova siet na stojane. My byvame v byte, ale syn si to "musel" kupit a vlaci si to von, lebo bez siete vraj nie je volejbal... 🤣👍
Myslim ze maju toho dost, mame tiez 9r a skoro 12r a 7r a vacsi chcu hlavne kamaratov...to im staci aj potok a hlavne bicykel, zabavu si uz vymyslia.
Zahradu, aby vedeli ako sa pestuje zelenina, 12r uz zacina kosit travu.
@zmrzlinka2021 A kde ich nájsť?????? Mám 7,5 a 2,5 a už 1,5roka hľadám cez inzeráty aj prechádzkami po parkoch pre nich STALYCH KAMARATOV s ktorými by sa mohli vonku hrávať. Nic! Sme samotari,čo je depresívne...ale proste deti vonku nie sú 😱
@jana_eyre_2 to ma nás sused ich deti stále strieľajú občas hľadajú šíp na poli, ale super zabava
Tento speedball je fajn
https://www.decathlon.sk/p/13610-273885_suprava...
Nejaké mini workout ihrisko - hrazda, sieť, rebrina...
Urcite deti zobrat aj vonku medzi ostatnych ludi. Do parku, na ihrisko, do lesa opekat. Sediet doma na zahrade za plotom je nuda aj keby tam mali hotovu zlatu klietku.
@natasha1988 pamätáte stránku?dakujem
@lucopeda dalsia mudra. Pisem niekde ze s detmi nechodime na vylety, na kupko (ihrisko uz málo už sú velkí a starší už vôbec), alebo ze sa nasi nehraju s inymi detmi, ci pripadne ich drzime v klietke a nestretavame sa ani s kamosmi, ani a rodinou ani vlastne nikym inym mimo domu? 😁 A nam dospelym, co mame radi aktivity vo vlastnej zahrade poradis co. Ze mame chodit radsej na čundre ako zveladovat okolie svojho domu a zahrady? 😂 Mas nieco co by si poradila na zahradne aktivity alebo si prisla poucovat? Myslis si ze bez tvojho komentara neprezijeme a netusime, ze deti by mali travit cas aj mimo domu a vlastnej zahrady? 😁 Zeny, niekedy radsej mlcat
@naposka vyborny napad ale toho sa trocha bojim
@alex2018 dakujem. ale myslim ze to by nas onudilo
@jasadaresa kolkorocny ze uz vie hrat volejbal? 👏 Nasi este nevedia
@denkabemommy dakujem porozmyslam nad tym. Dnes tu tak lialo, ze povodne aj tam kde nikdy neprsi pod strechou bolo mokro, musim premysliet, ale dobry napad sa mi to zda
@lucopeda ti,ktori tvrdia,ze sediet na zahrade je nuda,realne si myslim , ze zahradu ani nemaju...
Teda...ak ma niekto tie moderne "zahrady " s pozemkom 500m, z toho len travnik ani nie 300m a,rozumiem ze nevedia co je to mat zahradu...

@minesasubu ahoj pozrela som tu stranku,no tie xxl hry na von sa nedaju uz kupit 😞