Nútite deti chodiť do bazéna?
Zdravím.
Máme pri dome bazén, dieťa v puberte, ktorému sa všetko zdá trápne.
Má aj málo pohybu, teda bodlo by mu trošku sa vyšantiť v bazéne. Ale nechce vôbec ísť :-/
Aj ho chcem nechať, aj ma to serie, lebo iné deti nemajú tú možnosť, on má a aj tak ju nemá záujem využiť.
@anonym_c72bcf Ved nie, ale nebudem pubertaka nutit "santit sa" v minibazene, najma ked ma byt dovod akoze malo pohybu.
@anonym_1b5ad4 dobre nehovorím ze ho ma nútiť. Mňa len zarazilo ako tu píšete ze 4x4 je minibazen. Lebo podľa mňa nie je.
@anonym_autor Tak neviem ako velký pubertiak..ale ja by som ho určite nenutila.
Neviem,tieto bazény u domu mi prídu akési zbytočné..čo pocuvam okolie aj poznám,detom to vzácne neni..a ak si nezavolajú partu kamarátov tak tam proste nejdú.Takže si nemyslím,že je to nejaká výjimka.
Ďalšia vec,mne bol tiež bazén vzácny len ako decku ..od puberty už som viac pozerazala aby som si nenamočila vlasy a pod 🤣 Dnes vodu nevyhladávam.
Čo sa týka pohybu a teda aj vášho spoločneho času asi by som ho radšej viac než do bazéna brala von-na bicykel,túru a pod.
@anonym_1b5ad4 dobre nehovorím ze ho ma nútiť. Mňa len zarazilo ako tu píšete ze 4x4 je minibazen. Lebo podľa mňa nie je.
@anonym_c72bcf Je malý na plávanie, aj potápanie. Čo má puberťák s výškou 170 cm možno aj viac robiť v takom mini bazéne?

@anonym_autor nie nenutim ísť ani vonku keď nechce ...to je čo za chorý názor ...