icon

U nás idú krokodíly

8. júl 2026

Ahojte, naše deti majú aktuálne krokodílove obdobie – plyšáky, rozprávky, otázky, či sa môžu objaviť aj v našej rieke.
Zaujíma ma, ako to máte vy doma.

anonym_13da1d
8. júl 2026

Kazde dieta ma nieco svoje, co ho fascinuje. Tebe to nejako vadi ci preco sa pytas? Neviem ake stare deti myslis, nas 3 rocny uz minimalne rok fici na bagroch a vsetkych stavebnych strojoch 😁 Kreslene postavicky nepozna lebo telku nepozera, ale deti z okolia castokrat maju nieco prave z telky.

kiki68
8. júl 2026

Vlaky ( dlhodobo) 😃 a momentalny hype je youtube ti komentatori napr hier a domino sutaze.

zara3
8. júl 2026

🦕🦖 Dinosauri 24/7 . Tiez som pocas dna aj obet, lebo ma nahana 2 rocny T-rex. 🤦‍♀️😄😱😱

zenulkaaa
9. júl 2026
@kiki68

Vlaky ( dlhodobo) 😃 a momentalny hype je youtube ti komentatori napr hier a domino sutaze.

@kiki68 aj u nas vlaky. Vsade-realne, hrackarske, knihy o vlakoch a uz fakt ho to drzi asi rok.

anonym_0a9021
9. júl 2026

Auticka vsetkeho druhu,teraz sme presli aj na dialkove ovladanie,takze si syn 3r pekne auticka ovlada cez ovladac.

andreatytler
9. júl 2026

@anonym_autor Je toho vela ale najvacsi hit su pracky - uz 6 rokov.
Nielen pozerat na krutiacu sa pracku, ale aj napodobnovat pracku (neverili by ste ako dokaze imitovat vsetky zvuky co pracka robi. Hrame rolove hry ze on je pracka a ja davam prat. A aj rucne pranie je najvdacnejsia hra. Perie takmer kazdy den uz 6 rokov a pritom vydava zvuky ze je pracka.
Ta prva fotka bola robena presne pred 6 rokmi ked len stvornozkoval. Ta druha asi pred rokom. Vyrobil si pred prackou posedenie aby mu nic neuslo pocas vecere.
Ked ideme do obchodu kde maju pracky, dokaze tam stravit aj hodinu kym si vsetky nepopzera.

jablkovastrudla
9. júl 2026
@andreatytler

@anonym_autor Je toho vela ale najvacsi hit su pracky - uz 6 rokov.
Nielen pozerat na krutiacu sa pracku, ale aj napodobnovat pracku (neverili by ste ako dokaze imitovat vsetky zvuky co pracka robi. Hrame rolove hry ze on je pracka a ja davam prat. A aj rucne pranie je najvdacnejsia hra. Perie takmer kazdy den uz 6 rokov a pritom vydava zvuky ze je pracka.
Ta prva fotka bola robena presne pred 6 rokmi ked len stvornozkoval. Ta druha asi pred rokom. Vyrobil si pred prackou posedenie aby mu nic neuslo pocas vecere.
Ked ideme do obchodu kde maju pracky, dokaze tam stravit aj hodinu kym si vsetky nepopzera.

@andreatytler strasne sa smejem, mam doma to iste 😂 raz som dvojrocneho zobrala do pracovne oprat velke paplony a odvtedy tam chodime skoro denne 🤦🏼‍♀️😅 uz dostal aj svoju prvu pracku, mame fotky vsetkych pracok v rodine. Ked muz skypuje domov tak vsetci ukazuju pracky 😂
Nechodime do hrackarstva, my chodime do Elektra 😁

zuzitko74
9. júl 2026

Keď bol môj syn predškolák, tak ho fascinovali sopky, najčastejšia kresba v tom období bola prierez sopky. Veľa detí má nejakú tému, ktorá ich dokáže chytiť na poriadne dlho, u vás sú to krokodíly.

kiki68
9. júl 2026
@zenulkaaa

@kiki68 aj u nas vlaky. Vsade-realne, hrackarske, knihy o vlakoch a uz fakt ho to drzi asi rok.

@zenulkaaa nasho tiez uz asi 4,5 roka, tiez ma modely vlakov , kadeco 😂

andreatytler
10. júl 2026
@jablkovastrudla

@andreatytler strasne sa smejem, mam doma to iste 😂 raz som dvojrocneho zobrala do pracovne oprat velke paplony a odvtedy tam chodime skoro denne 🤦🏼‍♀️😅 uz dostal aj svoju prvu pracku, mame fotky vsetkych pracok v rodine. Ked muz skypuje domov tak vsetci ukazuju pracky 😂
Nechodime do hrackarstva, my chodime do Elektra 😁

@jablkovastrudla
Ked muz skypuje domov tak vsetci ukazuju pracky😂😂😂
Si to ty co sem dala fotku syna nadsene pozerat na vytlacene fotky pracok co si fotil kade chodil?

jablkovastrudla
11. júl 2026
@andreatytler

@jablkovastrudla
Ked muz skypuje domov tak vsetci ukazuju pracky😂😂😂
Si to ty co sem dala fotku syna nadsene pozerat na vytlacene fotky pracok co si fotil kade chodil?

@andreatytler ano ano, to som ja 😂 aj niektore maminy odtialto mi poslali fotky svojich pracok. Maly bol ako v nebi 😁

andreatytler
11. júl 2026
@jablkovastrudla

@andreatytler ano ano, to som ja 😂 aj niektore maminy odtialto mi poslali fotky svojich pracok. Maly bol ako v nebi 😁

@jablkovastrudla Ja umrem. Moj muz sa na tom hrozne smial ked som mu o tom hovorila ze je aj dalsie dieta s prackovou maniou. Moje dieta je vyhladavac senzorickych vnemov a ta pracka je velmi senzoricky zaujimava. Kruti sa, spliecha, robi penu s mydla, vydava zvuky, trasie sa.