Aké podcasty počúvate?
Alebo aké podcasty odporúčate všeobecne? Hľadám niečo " do pozadia" popri varení a pod. Preferujem slovenčinu/češtinu.
Hľadám niečo, čo mi rozšíri obzory resp. všeobecný rozhľad.
Ja počúvam a vrelo odporúčam napríklad Svetoví (cestovanie CZ) , miniseria od NYT Rabbit Hole, Zoom a Dejiny.
Veľmi by ma potešili tipy na témy napríklad na vedu/výskum, ľudskú myseľ, kritické myslenie, kultúru, AI, neuroveda, produktivita, niečo kľudne technického smeru, architektúra, dizajn, umenie... 🙂
Niečo čo dáva zmysel počúvať.
@anonym_autor Teraz počúvam Emotikony - psychológ Miron Zelina, Finančné zdravie - Andrej Kovalčík, Literárna revue - Dado Nagy a ďalšie príležitostne.
Ja som asi cudna ale rada pocuvam Vrazedne Psyche a Kriminalne spisy a celkovo true crime a potom este Doktor ma Filipa, Nevyhoreni a Jaau to bolelo (to je ale Polnisova a Evelyn a tie nie kazdy moze, je to taka moja oddychovka).
@petamich ja počúvam na nočných Krimi príbehy (tie sú v češtine)… Eduard Birke alebo aj Nočni múry 😁
@anonym_autor pocuvam Ivana Mega, křimy pribehy, doživotí, urbex, Martin Lajprik, Harovci, trener pohybu, RadeCzek. Tam mam aj odbery.
Ahoj,ja nám tiež rada rôzne témy.
Cestovanie: z toho čo tu neodznelo: Za hranici
História: Fyzik historikem
Na pobavenie: Au, to bolelo s Polnišovou a Evelin, Just Justína
A v poslednom čase rôzne veci o výstupoch na 8000 hory
A ešte nie je to podcast, ale musím spomenúť, Pán Plešatý. Robí recenzie hotelov.
Milujem podcasty a mam rada:
- archivárky na cestách
- chod do.... (podcast Travelistanu)
- marakua
- adela a sajfa
- break of rules
@anonym_autor S uchom po mape, Na kafeečko, Adela a Sajfa, V tranzu, Trochu inak s Adelou.
@anonym_a03f6e 🙂 no viaceri ludia z mojho okolia sa cuduju, ze pri utierani prachu alebo behani pocuvam o brutalnych vrazdach alebo zlocinoch 😂 ale asi je to skratka o preferencii, moje okolie asi nema rado true crime
@petamich tak ja napríklad pri krimi podcastoch aj zaspím 🤣🤣
Ja počúvam takmer len o politike. Mám prehľad asi o všetkých, čo robia klasické médiá ak by chcel niekto tipy. Dezinformačné ,,médiá" nepočúvam.
joj a teraz som si spomenula, funko, sajfu s adelou alebo každého z nich osobitne. a ťažký týždeň som písala?
Veľa podcastov tu bolo spomenutých, ale nevidela som napr. "Tak bolo", velmi poučný podcast, história rôzne témy. Veľa spomenutých podcastov najmä téma true crime su fajn a dibre sa to počúva. Neda sa to však počúvať stale. Toto je vyslovene aj na rozhľad.
Michaela Králikova Liečivé

https://www.youtube.com/live/IkjRHGY7F-w?si=oa1...