icon

Aké podcasty počúvate?

4. jan 2026

Alebo aké podcasty odporúčate všeobecne? Hľadám niečo " do pozadia" popri varení a pod. Preferujem slovenčinu/češtinu.
Hľadám niečo, čo mi rozšíri obzory resp. všeobecný rozhľad.

Ja počúvam a vrelo odporúčam napríklad Svetoví (cestovanie CZ) , miniseria od NYT Rabbit Hole, Zoom a Dejiny.

Veľmi by ma potešili tipy na témy napríklad na vedu/výskum, ľudskú myseľ, kritické myslenie, kultúru, AI, neuroveda, produktivita, niečo kľudne technického smeru, architektúra, dizajn, umenie... 🙂
Niečo čo dáva zmysel počúvať.

Strana
z2
majka2959
4. jan 2026

@anonym_autor Teraz počúvam Emotikony - psychológ Miron Zelina, Finančné zdravie - Andrej Kovalčík, Literárna revue - Dado Nagy a ďalšie príležitostne.

janulik2008
4. jan 2026
@petamich

Ja som asi cudna ale rada pocuvam Vrazedne Psyche a Kriminalne spisy a celkovo true crime a potom este Doktor ma Filipa, Nevyhoreni a Jaau to bolelo (to je ale Polnisova a Evelyn a tie nie kazdy moze, je to taka moja oddychovka).

@petamich ja počúvam na nočných Krimi príbehy (tie sú v češtine)… Eduard Birke alebo aj Nočni múry 😁

betulinka1
4. jan 2026

@anonym_autor pocuvam Ivana Mega, křimy pribehy, doživotí, urbex, Martin Lajprik, Harovci, trener pohybu, RadeCzek. Tam mam aj odbery.

valikadzm
5. jan 2026

Ahoj,ja nám tiež rada rôzne témy.
Cestovanie: z toho čo tu neodznelo: Za hranici
História: Fyzik historikem
Na pobavenie: Au, to bolelo s Polnišovou a Evelin, Just Justína
A v poslednom čase rôzne veci o výstupoch na 8000 hory
A ešte nie je to podcast, ale musím spomenúť, Pán Plešatý. Robí recenzie hotelov.

zmrzlinka2021
5. jan 2026

Milujem podcasty a mam rada:
- archivárky na cestách
- chod do.... (podcast Travelistanu)
- marakua
- adela a sajfa
- break of rules

anonym_69c0f8
5. jan 2026

@anonym_autor S uchom po mape, Na kafeečko, Adela a Sajfa, V tranzu, Trochu inak s Adelou.

jaskolka
5. jan 2026
@petamich

@anonym_a03f6e 🙂 no viaceri ludia z mojho okolia sa cuduju, ze pri utierani prachu alebo behani pocuvam o brutalnych vrazdach alebo zlocinoch 😂 ale asi je to skratka o preferencii, moje okolie asi nema rado true crime

@petamich tak ja napríklad pri krimi podcastoch aj zaspím 🤣🤣

petamich
5. jan 2026
@jaskolka

@petamich tak ja napríklad pri krimi podcastoch aj zaspím 🤣🤣

@jaskolka to sa mi veru este nestalo 😂😂

jaskolka
5. jan 2026
@petamich

@jaskolka to sa mi veru este nestalo 😂😂

@petamich väčšinou je to pri tých Pod lampou, tá dievčina má nádherný ukludnujuci hlas,ale už som zaspala aj pri Kriminalnych spisoch 🤣🤣.

anonym_0639eb
5. jan 2026

Tieto 🙂

anonym_77423c
5. jan 2026

Ja počúvam takmer len o politike. Mám prehľad asi o všetkých, čo robia klasické médiá ak by chcel niekto tipy. Dezinformačné ,,médiá" nepočúvam.

biba_18
5. jan 2026

joj a teraz som si spomenula, funko, sajfu s adelou alebo každého z nich osobitne. a ťažký týždeň som písala?

sashulla
11. jan 2026

Veľa podcastov tu bolo spomenutých, ale nevidela som napr. "Tak bolo", velmi poučný podcast, história rôzne témy. Veľa spomenutých podcastov najmä téma true crime su fajn a dibre sa to počúva. Neda sa to však počúvať stale. Toto je vyslovene aj na rozhľad.

dahra
11. jan 2026

Michaela Králikova Liečivé

Strana
z2