icon

Budú dnešné deti počúvať Petra Nagya a Mišku Paštekovú?

7. apr 2026
anonym_440e8d
7. apr 2026

Keď im to pustia rodičia, tak prečo nie, sami sa k tomu ale asi nedostanú... ja som 96 ročník a nepočúvala som to nejak, nemám na to spomienky...

anonym_8666f4
7. apr 2026

@anonym_autor vyskúšaj, možno je to otázka vkusu, ale Nagya nepočúvali už ani moje deti, teraz už sú skoro dospelé

anonym_b9de65
7. apr 2026

Moje deti počúvajú Peter Nagy a deti. Dokonca aj v škôlke mali vystúpenie na ich pesničky.

anonym_fb79b5
7. apr 2026

Mojej 1,5 rocnej dcere pravidelne spievam ich pesnicky 😀

ivuska_3
7. apr 2026

moja áno, s tou knižkou ich počúvala, čo Smatanová nakreslila

anonym_e8e938
7. apr 2026

Aj moji tieto pesničky poznajú a počúvajú. Týmto novodobým sme nejak neprišli na chuť..

galganka
7. apr 2026

Moja milá zeeeebra... Toto keď pustím v aute, ešte aj mlčanlivý Teo spieva 💪🏻😂

blackcat8885
7. apr 2026

Môj starší počúval a aj mladší 7r počúva občas si pustíme na ytb tieto pesničky a takú blchy alebo Bobi vie naspamäť. Miro Jaroš ho bavil keď mal 4-5r teraz nie. A ešte má rád to čo ja 90te roky 😆 počúva so mnou

anonym_c36319
7. apr 2026

Moje deti mali obdobie, kedy sa im pacili 3 pesnicky od Peter, Vaso a Beata detom - boli to Farbicky carbicky, Ako bola objavena Amerika a Pes a macka. Bolo to take, ze nonstop a potom ich to velmi rychlo omrzelo. Ale moje deti nie su moc na detske pesnicky, radsej maju Michaela Jacksona, Bon Joviho alebo celkovo take tie 80's vypalovacky 🙂

simsalabim
7. apr 2026

Ked im ich budes pustat, budu. Moje si do mnou pospevovali Pet Shop Boys.

janulik2008
7. apr 2026

Asi zalezi od dietata. U nas napr ti co spominas tak nie. Ale u nas frci Elvis Presley a Karol Duchoň. 😀

anonym_5320ea
7. apr 2026

V našej škôlke im to púšťajú, malá za mnou stále chodí že chce od nich pesničky 😀 veľmi sa jej páčia

anonym_6dbccc
7. apr 2026

Ja som ich nepočúvala ani moje teraz už dospelé deti. Preferujem iných

biba_18
7. apr 2026

2 malé blchy, to bola obľúbená pesnička u nás doma. taká uletená…

rachel36a
7. apr 2026

Ja mam 11 rocneho syna...počúva Elán, Patejdla, Nagya ( ake nie tie detské pesnicky) Schelingra, dokonca Duchoňa, ale aj Queen a pod... my s mužom to nepočúvame...

thirstymonk
7. apr 2026

Naďa som počuval jak decko, ale Paštikova mi žerie nervy :D Dnes je veľa tých kadejakých umelcov, ale len málo z nich reálne prináša aj nejaké umenie. Za mňa najlepšie Jaroš. Smejo a tanculienka. Tieto dva asi.

martinmmartin
7. apr 2026

Spytaj sa vlastnych rodicov na com ficali ked oni boli deti - ficala si ma tom istom?