Top osobnosti Slovenska
Ak by ste mali napisat trebarz 5 mien, 5 ludi ktorych poznate zo spolocenskeho zivota, ci medii, socialnych sieti, alebo kultury , vedeckej, spolocenskej, alebo vaseho okolia, Mien ludi ktorych uzavate, Povazujete za osobnosti, ci vo svojom odbore su proste naj. Kto by to bol?. Skuste nam povedat vasich top 5 mien, idealne ludi s ktorymi ste sa i stretli, alebo boli v kontakte. Chcem sa vyhnut politike a preto z nich poprosim nespominat nikoho. dakujem.
Anton Neuwirth, Anna Záborská, Marián Miezga, Miriam Lexmann, Milan Majerský.
Moje top zaplnam mojou rodinou, menovať netreba asi keďže nie sú zaujimaví pre nikoho okrem mňa 😁
@anonym_autor aj som chcela napísať, ale som zbadala meno Záborská, radšej nenapisem nič, nechcem aby tie osobnosti, ktoré som myslela, boli v takej spolocnosti
Obavala som sa, ze sem niekto napise osoby ako Plackova a podobne, nastastie sa zatial nestalo🙂🙂🙂za osobnosti povazujem vyznamnych vedcov a lekarov, z medialne znamych osobnosti asi tu starsiu generaciu umelcov-sestry Vasarycky, Zuzky Kronerovu, Zdenku Studenkovu, pana Hubu , ale aj Kristinku Turmovu-za to, ze nevzdavaju boj za lepsie Slovensko….no a tych, co uz nie su medzi nami je velmi vela,L+S atd
Andrej Danko, Štefan Harabin, Anton Ondrušek, Martina Chovancová, Andrej Onderišin
Andrej Danko, Štefan Harabin, Anton Ondrušek, Martina Chovancová, Andrej Onderišin
@anonym_4481f1 tie prvé dve mená myslíš vážne? otázka znela jasne OSOBNOSTI.
odkedy je Danko osobnosť. 🙄
@anonym_autor Studenkova, Huba,z hercov Ondrík, JUDr.Vacok, MUDr Kukumberg
Don Roberto Ficolini, Andrej Stoziar Semaforovic, Peter Pelle Jamkatý, Martinka Šminkovičová von Kitsee, Matúš Rozpredaj Všetko, Rudolf Salto Snehuliak, súdruh Ľuboš Blahanba, Monika Hluchá, kindermafián Erik Kaliniačik, Štefan HA- RA- BIN, Tomáš Táraj Taraban, Samuel Zmigal
Dara Rolins ❤️

Môj otec,môj triedny učiteľ pán Stodola,pán Lasica, pán Heretik,pani Radičová,