Úmrtie Moniky Jakliovej
sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(
Vraj ten jej priateľ tam bol skôr ako záchranári a že bol veľmi chladný a jediné čo ho zaujímalo bol jej telefón ten sa vraj ani nenašiel. Ona vraj bola oblečená veľmi naľahko a z auta volala svojej kamarátke ktorá ale spala a podľa všetkého sa pohádali a on ju zbil a naháňal. Hej možno hoax ale ja by som tomu aj verila ona svoju dcéru mala veľmi rada a aj keď možno bola pri šoférovanie nezodpovedná nemyslím si že by riskovala až takto či za tým nebolo niečo viac.
.
@veronika2316 to že.colala.kamaratke vie celý internet...hej? Bože pomoc. Nejaká pani sa zabije,evidentne vlastnou vinou, čo sa stáva dosť často na dnešných cestách a je z toho cirkus akoby umrela nejaká vážne dôležita osoba. Aspoň je vidieť úroveň MK. Maminky majú mozgovú kapacitu zjavne iba na sledovanie takyhto hybridov a uctievať ich ako modlu...smutné. umrela žena,čo bohuvdaka,nikoho nepripravila pri ceste z nočnej,na rannú atď o život. Odpálila iba seba.
@anonym_autor panička si myslela že je nesmrteľná
Tachometer sa zasekol na 180 , nepoužívala bezpečnostné pásy a často telefonovala
Bola arogantná vodička čo často predbiehala vytrubovala ľudí a išla ako sa jej chcelo
Karma si ju našla
A veľa ľudí čo s ňou malo takúto skúsenost tak sú isto radi že nezobrala aj ich
Tachometer sa zasekol na 180 , nepoužívala bezpečnostné pásy a často telefonovala
Bola arogantná vodička čo často predbiehala vytrubovala ľudí a išla ako sa jej chcelo
Karma si ju našla
@anonym_65a46c snáď to bude poučenie pre ostatných, že pri porušovaní fyzikálnych zákonov sa trestu nevyhnú ani oni či je to influencer, celebrita, alebo neznámy bežný človek
@anonym_autor
Byvam priamo v DS a teda tato sprava sice kazdeho prekvapila, ale tak velmi zial nesokovala...vacsina ludi tu velmi dobre vie, ako Monika nebezbecne soferovala, no a samozrejme zial velmi dobre pozname aj jej "sposob zivota". Takze len aby som tu vyvratila nejake famy...NIE neponahlala sa za mamou do nemocnice, je to vymysel, jej mama je ziva a zdrava, odvtedy dala aj oficialne vyjadrenie, ze je to vymysel, ANO isla extremnou rychlostou, soferovala nezodpovedne a teda podla slov nasho rodinneho priatela - hasica, ktory bol na mieste nehody mala Monika obleceny v case jazdy a teda havarie iba kozuch a spodne pradlo, vraj su este velmi zvedavi, co ukazu krvne testy...
Pri Gaborovi a Monike platilo vzdy stare dobre "Nie je vsetko zlato, co sa blisti." Vzdy to bola "dvojka", ktora mala prsty v drogach, luxusnej prostitucii a pod...urobili vsetko preto, aby sa dostali lahko k velkym prachom a uprimne, vobec to netajili, to iba v mediach sa prezentovali vzdy inak.
Napriek vsetkemu je mi naozaj velmi luto maleho dievcatka, ktore ostalo bez milujucej matky, kedze som mala vzdy pocit, ze napriek vsetkemu bola Monika naozaj dobrou a starostlivou maminou a rovnako kedykolvek, ked som ju stretla tak bola velmi mila a posobilo z nej naozaj dobro, vzdy som z nej mala, ako z osoby take zmiesane pocity. Je mi strasne luto, ze jej dievcatko ostane v starostlivosti otca, ktory je naozaj nevhodnym adeptom na otcovstvo a teda pevne verim, ze sa Monikina mamina, teda stara mama, bude aktivne podielat na jej vychove! Nech jej je zem lahka 🌷.
Vraj ten jej priateľ tam bol skôr ako záchranári a že bol veľmi chladný a jediné čo ho zaujímalo bol jej telefón ten sa vraj ani nenašiel. Ona vraj bola oblečená veľmi naľahko a z auta volala svojej kamarátke ktorá ale spala a podľa všetkého sa pohádali a on ju zbil a naháňal. Hej možno hoax ale ja by som tomu aj verila ona svoju dcéru mala veľmi rada a aj keď možno bola pri šoférovanie nezodpovedná nemyslím si že by riskovala až takto či za tým nebolo niečo viac.
.
@veronika2316 tiež som to čítala. Kto vie čo sa naozaj dialo.Veľmi mi je ľúto malej.
@anonym_autor
Byvam priamo v DS a teda tato sprava sice kazdeho prekvapila, ale tak velmi zial nesokovala...vacsina ludi tu velmi dobre vie, ako Monika nebezbecne soferovala, no a samozrejme zial velmi dobre pozname aj jej "sposob zivota". Takze len aby som tu vyvratila nejake famy...NIE neponahlala sa za mamou do nemocnice, je to vymysel, jej mama je ziva a zdrava, odvtedy dala aj oficialne vyjadrenie, ze je to vymysel, ANO isla extremnou rychlostou, soferovala nezodpovedne a teda podla slov nasho rodinneho priatela - hasica, ktory bol na mieste nehody mala Monika obleceny v case jazdy a teda havarie iba kozuch a spodne pradlo, vraj su este velmi zvedavi, co ukazu krvne testy...
Pri Gaborovi a Monike platilo vzdy stare dobre "Nie je vsetko zlato, co sa blisti." Vzdy to bola "dvojka", ktora mala prsty v drogach, luxusnej prostitucii a pod...urobili vsetko preto, aby sa dostali lahko k velkym prachom a uprimne, vobec to netajili, to iba v mediach sa prezentovali vzdy inak.
Napriek vsetkemu je mi naozaj velmi luto maleho dievcatka, ktore ostalo bez milujucej matky, kedze som mala vzdy pocit, ze napriek vsetkemu bola Monika naozaj dobrou a starostlivou maminou a rovnako kedykolvek, ked som ju stretla tak bola velmi mila a posobilo z nej naozaj dobro, vzdy som z nej mala, ako z osoby take zmiesane pocity. Je mi strasne luto, ze jej dievcatko ostane v starostlivosti otca, ktory je naozaj nevhodnym adeptom na otcovstvo a teda pevne verim, ze sa Monikina mamina, teda stara mama, bude aktivne podielat na jej vychove! Nech jej je zem lahka 🌷.
@anonym_5d36b6 dobro môže pôsobiť z niekoho,kto je v biznise ako prostitúcia a drogy? Pán kamarát nie je viazaný mlčanlivosťou?
@anonym_5d36b6 dobro môže pôsobiť z niekoho,kto je v biznise ako prostitúcia a drogy? Pán kamarát nie je viazaný mlčanlivosťou?
@anonym_479c6f Ano moze, to su moje pocity, snad mam na ne pravo? A teda co sa tu budeme hrat na moralistov..."pan kamarat" je rovnako viazany mlcanlivostou, ako vsetcia policajti, hasici a pod. v nasom state...inak by sme si nevedeli vsetko precitat aj skrz bulvar.
@anonym_autor
@anonym_5d36b6 Tiež som z DS a teda počula som úplne rovnaké informácie k tejto veci 😏. Myslím, že vysvitnú ešte aj iné nepekné veci, čo budú žiaľ média poriadne ešte rozoberať.
@anonym_895213 a ty si co, vsak pripusti ze mozno sla rychlo. a mozno mala infarkt a mozno len kukala do mobilu aby postovala pre vas pribehy.
@anonym_2e42f8 .... Pre mňa nie. V živote som počula jej meno prvýkrát až teraz. No však toto, že možno, možno. Zevraj nenosila pásy, rada telefonovala a bola zlý šofér. Takže si možno podpísala ortiel smrti sama. Bohvie. Každopádne netreba vynášať súdy. Urobil to osud. Zomrel človek.Koniec pribehu
Čo sa týka že jej umrela mama....údajne...
Toho sa popise...Keď sa "zľahla zem" po Mimi a ja tak sa pisalo že jej malé zomrelo pri pôrode...a iné kraviny..keď nedávno zomrel svokor bolo to tiež na nete v správach lebo bol v regione znamy...a to čo popísali 🙈
@anonym_5d36b6 Tiež som z DS a teda počula som úplne rovnaké informácie k tejto veci 😏. Myslím, že vysvitnú ešte aj iné nepekné veci, čo budú žiaľ média poriadne ešte rozoberať.
@anonym_5d36b6 aj som si myslela ze to bude rovnaky pribeh ako zivot dalsich uspesnych influencerov, ktori si zarobili miliony predajom kolagenu 🤦
@oceanahory
@anonym_479c6f Ano moze, to su moje pocity, snad mam na ne pravo? A teda co sa tu budeme hrat na moralistov..."pan kamarat" je rovnako viazany mlcanlivostou, ako vsetcia policajti, hasici a pod. v nasom state...inak by sme si nevedeli vsetko precitat aj skrz bulvar.
@anonym_5d36b6 detaily oblečenia som fakt nenašla.
@anonym_479c6f tak ako tak myslené možno že povahu mala možno dobrú nie zákernú voči ľuďom,ale peniažky a luxus mala rada ,tak sa krútila tam kde boli, ľahko zarobiteľne,lebo prakticky nevedela a nechcela robiť nič zmysluplné ako 99% našich pseudocelebritiek, ktoré žijú z toho,ako ukazujú ,,obyčajným ľuďom,, jak sa majú super a doma bohviečo za dverami
ktovie kde sa teda tak ponahlala ked to s jej mamou nie je pravda.A aj to odkial isla tak skoro rano no to je teraz uz jedno.Tu ide o to, ako rychlo isla ak len z frajeriny tak ja ju teda nelutujem vobec pretoze mohla ublizit na ceste aj ostatnym to ako je chyba na jej strane a za vlastnu smrt si teda moze len a len sama plus ohrozovala ostatnych a ako tak citam robila to asi casto ked natacala v aute,bez pasov atd.Cize si o to koladovala uz dlhsie.Jedine koho lutujem je teda ta jej dcera hlavne ta za nic nemoze
@anonym_d77a25 utekala pred novym snubencom :(
Karma si ju našla
@anonym_65a46c utekala pred svojim snubencom.............
@anonym_d77a25 utekala pred novym snubencom :(
@anonym_c4e4d8 kto je vlastne ten jej snubenec?
@anonym_c4e4d8 kto je vlastne ten jej snubenec?
@anonym_b62f5b roderik dobosi. Dph-ckar a narcista.
Toto pridal boraros pred chvilkou.
@anonym_c4e4d8 prelozis nam to? 🙂
@anonym_c4e4d8 prelozis nam to? 🙂
@pink_lady jasne:
„Mám k týmto udalostiam čo povedať.
Aj ja mám otázky, ktoré mi nedajú pokoj.
Dnes si tieto myšlienky utriedim a potom v popoludňajších hodinách…“
@anonym_00ec54 ach bože 😢 to sú tie vzťahy na IG všetko ružové a realita je iná
@anonym_autor už sa začínajú vynárať skutočnosti od ľudí ktorí ju poznali. Žila s roderikom dobosim prachatym podnikateľom. Podnikateľom ako podnikateľom. Narcista ktorý jej robil zle a zevraj bil. Ona samozrejme pre ten luxus ktorí žila a ukazovala na instagrame bola ticho. Presne ako všetko to luxusne pozlátko na IG týchto umelých žien…. On fetoval. Aj keď bol prvý na mieste bol sfetovaný. Naháňal ju. Že sa jej vyhrážal. Preto hľadal telefón. Jej stav ju nezaujímal. A toto nie sú vymysli ale výpovede svedkov. Určite jej tam popísal strašne veci … keby sa to zistilo a dúfam že sa zistí. Chalan bude mať pruser….. ešte aj záchranka aa čudovala že tam bol hneď. Mala len župan a spodné prádlo. Chalan sa asi sfetoval a chcel ju zbiť tak rýchlo od neho odišla a on tá ňou. Pred 4 ráno. Asi to dáva zmysel všetko. Ľudia ktorí ju poznali vravía že bola neštátna. Kopec krat jej robil zle. A potom jej poslal obrovské kytice. Pofotila na Instagram aká je luxusne štástna a znova dobre…. Že toto sa dialo dokola. A ona koli luxusu všetko znášala. A na instagrame hrala krásny luxusný život. A opak pravda. Len trpela. A toto sa ešte všetko vyderie napovrch. Len boh vie čo mu hrozí. Ak ho usvedčia že môže za jej smrť. Lebo zevraj on aj jeho tatko sú hajzli narcisticky dokazujúci si svoj status prachacov.

@anonym_6ce127 na zaklade vlastnej negativnej skusenosti vies povedat, ako to chodi v inych nemocniciach? mne tiez zomreli rodicia v skorych rannych hodinach a v oboch pripadoch ma personal kontaktoval a bez problemov mi umoznili vojst a rozlucit sa.
@matkahelka ja doplním, maminu hospitalizovali a povedali, ze navstevy su zakazane iba v terminalnom stadiu sa prist rozlucit. Rano mi volali, ze mamka zomrela. Nemala som priestor sa s nou rozlucit vobec.