icon

Úmrtie Moniky Jakliovej

21. jan 2026

sledovala som ju asi 13 rokov, nemôžem tomu uveriť. ešte včera pridávala príbehy ako varí a cviči a dnes tu už nie je. život je tak krehký :(

anonym_2b7262
22. jan 2026
@anonym_883c09

Čo sa týka že jej umrela mama....údajne...
Toho sa popise...Keď sa "zľahla zem" po Mimi a ja tak sa pisalo že jej malé zomrelo pri pôrode...a iné kraviny..keď nedávno zomrel svokor bolo to tiež na nete v správach lebo bol v regione znamy...a to čo popísali 🙈

@anonym_883c09 pises ako hotentot, nerozumiem...

mondolina
22. jan 2026
@mondolina

@lady511
čo je na tom divné? boli spolu, pohádali sa, pobili? ona chcela utiecť, ísť na políciu?
kľudne je mohol naháňať( kz to zistia), a hľadal jej telefón, v ktorom boli veci na jeho konfrontáciu( konšpirácia).

@mondolina
hľadal telefón, lebo tam boli veci proti nemu. takže tak.
zbežne som si pozrela jej fotky, jej zivot...neviem čo si o tom myslieť.....nemenila by som! môj priemerný, opatrný, občas rozgajdaný, strapatý život......za to pozlátko v pretvárke.
nech odpočíva v pokoji.

lady511
23. jan 2026
@mondolina

@lady511
čo je na tom divné? boli spolu, pohádali sa, pobili? ona chcela utiecť, ísť na políciu?
kľudne je mohol naháňať( kz to zistia), a hľadal jej telefón, v ktorom boli veci na jeho konfrontáciu( konšpirácia).

@mondolina napísala som svoj názor tak neries

anonym_883c09
23. jan 2026
@anonym_2b7262

@anonym_883c09 pises ako hotentot, nerozumiem...

@anonym_2b7262 nemôžem za to že nevieš čítať
Hotentotov je tu xy
Vôbec nechápem ako túto diskusii môže MK do dovoliť. Neoverené informácie dávať za fakty 🙉
Však šíriť to môže byť trestný čin. Lebo nejaký anonym na FB napísal...🫣

domix147
Autor odpoveď zmazal
anonym_a32679
23. jan 2026

Bohužiaľ mamu nikto nenahradí, ani otec. Trauma na celý život stratiť ju v 4 rokoch.

adulkam
23. jan 2026
@mondolina

@mondolina
hľadal telefón, lebo tam boli veci proti nemu. takže tak.
zbežne som si pozrela jej fotky, jej zivot...neviem čo si o tom myslieť.....nemenila by som! môj priemerný, opatrný, občas rozgajdaný, strapatý život......za to pozlátko v pretvárke.
nech odpočíva v pokoji.

@mondolina az lietali v prostitucii a drogach ,tak vymena nazorov cez spravy bola najmensi problem,kvoli ktoremu hladal tekefon. Tam mohli byt ibe informacie.
Tato novodoba dohadzovacia prostitucia je velky problem. Dievcata akoze zarobia a pasaci ryzuju. Deje sa to vsade.
A o dohadzovani do Dubaja ani nevravim

martul
23. jan 2026

@anonym_autor už si dúfam spokojná! Na sedem strán okydávania mŕtvej, dobre si spala?

anonym_8c0efe
23. jan 2026

Žiť zlatou strednou cestou. Neponižovať sa a ani sa nepovyšovať. Akúsi striedmosť v bytí si zachovať. Extrémy k ničomu dobrému nevedú. Tu sa rado ukazovalo a žilo na umelú krásu a "dokonalosť", až to takto dopadlo. Mne tí dvaja ex partneri teda neprišli ani zďaleka sympatickí. A znova sa mi potvrdilo, že skutočne šťastní ľudia sa nemajú potrebu exponovať v médiách.
Som prekvapená, koľko ľudí ju oplakáva, mnohí takí, ktorí ju doteraz ani neregistrovali. Nuž, aj zlá reklama je reklama. A bude len horšie...

anonym_b7b0fa
23. jan 2026
@martul

@anonym_autor už si dúfam spokojná! Na sedem strán okydávania mŕtvej, dobre si spala?

@anonym_autor ja to chápem že prišla o život a je mi to ľúto o to viac že mala malé dievčatko ktoré je polosirota ale čo som všetko čítala aké konšpiračné teórie o nej išli tak je dobre že nezabila svojou nebezpečnou jazdou aj niekoho nevinného alebo tu dcérku.. a bohužiaľ ak je to naozaj pravda že lietali v drogách a podobne si za to môže sama.. a za ďalšie útočiť na jej ex že vyzerá nesympaticky a ona bola chudinka mi pride odveci keďže internet a instagram znesie veľa a nie všetko čo tam je vidieť je ozaj pravda ako sa o nej teraz vynára..
@martul bola to "známa" osoba aké prosím ťa okydávanie? Je normálne že ľudia o takom diskutujú.. to isté môžem povedať o téme malej Miušky ktorú utyrali tiež je to "kydanie"..

anonym_479c6f
23. jan 2026

Prosím vas,to vážne ideme robiť chudero zo ženy,čo dobrovoľne bola s nejakým jej podobným? Dobrovoľne haloooo,nebola donútená. Mala prostriedky na to,aby snáď žila sama. A tie zamilované selficka z exotiky,to je tiež naháňal a bol? Nevyšiel skôr nejaký kšeft. Alebo proste hádka. Tak sa poďme všetci vraždiť na cestu a vínny je niekto iný a nie osoba,čo sa hnala,či oblečená,či či naha 180po dedinských cestách. Zomrela vlastnou vinou. Úplne vlastnou. Tam niet žiadnej výhovorky. Dostala sa sama do tých kruhov,opäť dobrovoľne. Vybrala si to. Mala to. Bohu vďaka,že umrela len ona.

adulkam
23. jan 2026
@anonym_479c6f

Prosím vas,to vážne ideme robiť chudero zo ženy,čo dobrovoľne bola s nejakým jej podobným? Dobrovoľne haloooo,nebola donútená. Mala prostriedky na to,aby snáď žila sama. A tie zamilované selficka z exotiky,to je tiež naháňal a bol? Nevyšiel skôr nejaký kšeft. Alebo proste hádka. Tak sa poďme všetci vraždiť na cestu a vínny je niekto iný a nie osoba,čo sa hnala,či oblečená,či či naha 180po dedinských cestách. Zomrela vlastnou vinou. Úplne vlastnou. Tam niet žiadnej výhovorky. Dostala sa sama do tých kruhov,opäť dobrovoľne. Vybrala si to. Mala to. Bohu vďaka,že umrela len ona.

@anonym_479c6f ja si skor myslim,ze takyto exces nebol jediny,ze sa mozno zjeti nahanali.
A ked tu baby pisu, ze robila videa nepriputana za jazdy..a boraros povedal, ze nebola dobra vodicka. Nastastie nezabila nikoho ineho.

adulkam
23. jan 2026
@anonym_b7b0fa

@anonym_autor ja to chápem že prišla o život a je mi to ľúto o to viac že mala malé dievčatko ktoré je polosirota ale čo som všetko čítala aké konšpiračné teórie o nej išli tak je dobre že nezabila svojou nebezpečnou jazdou aj niekoho nevinného alebo tu dcérku.. a bohužiaľ ak je to naozaj pravda že lietali v drogách a podobne si za to môže sama.. a za ďalšie útočiť na jej ex že vyzerá nesympaticky a ona bola chudinka mi pride odveci keďže internet a instagram znesie veľa a nie všetko čo tam je vidieť je ozaj pravda ako sa o nej teraz vynára..
@martul bola to "známa" osoba aké prosím ťa okydávanie? Je normálne že ľudia o takom diskutujú.. to isté môžem povedať o téme malej Miušky ktorú utyrali tiež je to "kydanie"..

@anonym_b7b0fa ja nechapem ist 180 po dedinskych cestach 2,3 triedy? Ved mne cestou do mesta nepusti ist ani 110 zakruty,zvierata,auta a hlavne pud sebazachovy. Ved v zakrute uz pri 140 musi vyniest,ani smyk nemusi byt.
No cele zle.

extempore
23. jan 2026
@anonym_7b0982

@anonym_cee641 tak po slovensky. Polopate. Sú špinavé kur…… za 20€. Bez zubov. Robia na fet. Potom tie čo robía v botdely za 50€. Kysuca. Horna dolna. A potom novodobé spoločníčky. Baba si dá urobiť hubu. Kozy. Za úver. A potom ide do Dubaja a pýta si 1000€. A potom tie levely. Kde si fakt luxusne. A to je už iný level. Ok ?

@anonym_7b0982 tie v tom Dubaji nerobia "spoločníčky".. teraz sa tomu hovorí realitné agentky :D :D

anonym_7b0982
23. jan 2026
@extempore

@anonym_7b0982 tie v tom Dubaji nerobia "spoločníčky".. teraz sa tomu hovorí realitné agentky :D :D

@extempore to viem. Ja som sa vyjadrovala k dnešnému mamonu. Ako dnes Instagram vymeta mozgy mladým babám. Lebo jeden nick to nepochopil , že remeslo tu bolo už dávno. Áno bolo. Ale nie taje ako sa prezentuje na instagrame. Baba si urobí kozy. Pery. Začne chodiť do posilky. Solarka. A žasne sa predávať v Dubaji za veľké čiastky. O tom jeden chalan točil aj podcast na you tube. Niektoré čo fakt vyzerajú luxusne. Dlhé nohy. Krásna postava. Silikóny. Ploche brucho. Krásne vlasy. Tam na nich švejkovia minú mesačne aj 100 tisíc. Potom také ako Kortišova z PB. To je humpora porobena. Ale určite si vypýta. A krásne luxusne fotky na IG. A potom tieto vymlete 18-20ky to chcú tiež.

darinkal
Autor odpoveď zmazal
adulkam
23. jan 2026
@extempore

@extempore synova spoluziacka je skoro rok v Dubaji. Fotky z reštauracii,plachetnic,vyletov. Riady tam neumyva,to vedia vsetci

anonym_479c6f
23. jan 2026
@anonym_7b0982

@anonym_autor už sa začínajú vynárať skutočnosti od ľudí ktorí ju poznali. Žila s roderikom dobosim prachatym podnikateľom. Podnikateľom ako podnikateľom. Narcista ktorý jej robil zle a zevraj bil. Ona samozrejme pre ten luxus ktorí žila a ukazovala na instagrame bola ticho. Presne ako všetko to luxusne pozlátko na IG týchto umelých žien…. On fetoval. Aj keď bol prvý na mieste bol sfetovaný. Naháňal ju. Že sa jej vyhrážal. Preto hľadal telefón. Jej stav ju nezaujímal. A toto nie sú vymysli ale výpovede svedkov. Určite jej tam popísal strašne veci … keby sa to zistilo a dúfam že sa zistí. Chalan bude mať pruser….. ešte aj záchranka aa čudovala že tam bol hneď. Mala len župan a spodné prádlo. Chalan sa asi sfetoval a chcel ju zbiť tak rýchlo od neho odišla a on tá ňou. Pred 4 ráno. Asi to dáva zmysel všetko. Ľudia ktorí ju poznali vravía že bola neštátna. Kopec krat jej robil zle. A potom jej poslal obrovské kytice. Pofotila na Instagram aká je luxusne štástna a znova dobre…. Že toto sa dialo dokola. A ona koli luxusu všetko znášala. A na instagrame hrala krásny luxusný život. A opak pravda. Len trpela. A toto sa ešte všetko vyderie napovrch. Len boh vie čo mu hrozí. Ak ho usvedčia že môže za jej smrť. Lebo zevraj on aj jeho tatko sú hajzli narcisticky dokazujúci si svoj status prachacov.

@anonym_7b0982 prosím ťa,čo ho usvedčia? Že sa dve pseudocelebrita dohadali? Tipujem,že ani ona nebola 2x triezva,čistá. Jedna si sadne za volant,hysacit a druhý ju naháňa. Akože....nejdeme z nej snáď robiť Turany matku s malým dieťaťom.....preboha. najprv bola jej Mrva matka a nemocnica a teraz sedí polonahá a uteká od násilníka. Je mŕtva,je si za to zodpovedná sama! Absolútne sama. Čo je na Tom ťažké pochopiť. Keď už,malo by vás zaujímať výsledok jej toxikologických testov. A inak,čo môže niekoho vzrušovať ,že tam bol niekto prvý. Keď sa dohadali a jeden išiel za druhým a ten prvý sa pri naháňačke dorazil,tak druhý tam bol hneď. Mohol byť v šoku,mohol to byť všelijako. Základ je,že je kurvnik zodpovedná ONA. Nikto iný,len ona. A nie,nie je to chúda žena. Alebo možno je. Kebyže pracuje ako predavačka v Lidli a má za muža Lajosa zo stavby v nejakej potôni,tak by asi ešte zila.

viktoriaandrascik
23. jan 2026

Tak bola pod vplyvom omamných látok, teraz som čítala článok

anonym_99de2b
23. jan 2026
@viktoriaandrascik

@viktoriaandrascik neoficiálne výsledky pitvy

adulkam
23. jan 2026

@anonym_autor kuk sem,link bo pod fb Policia Slov.republiky
https://www.facebook.com/share/p/18BDRftBRa/

anonym_7b0982
23. jan 2026
@adulkam

@anonym_autor kuk sem,link bo pod fb Policia Slov.republiky
https://www.facebook.com/share/p/18BDRftBRa/

@adulkam Diky. No som zvedavá. Ešte budeme prekvapení.

srdeenko19
23. jan 2026

Nové informácie.

mira0611
23. jan 2026
@anonym_479c6f

@anonym_7b0982 prosím ťa,čo ho usvedčia? Že sa dve pseudocelebrita dohadali? Tipujem,že ani ona nebola 2x triezva,čistá. Jedna si sadne za volant,hysacit a druhý ju naháňa. Akože....nejdeme z nej snáď robiť Turany matku s malým dieťaťom.....preboha. najprv bola jej Mrva matka a nemocnica a teraz sedí polonahá a uteká od násilníka. Je mŕtva,je si za to zodpovedná sama! Absolútne sama. Čo je na Tom ťažké pochopiť. Keď už,malo by vás zaujímať výsledok jej toxikologických testov. A inak,čo môže niekoho vzrušovať ,že tam bol niekto prvý. Keď sa dohadali a jeden išiel za druhým a ten prvý sa pri naháňačke dorazil,tak druhý tam bol hneď. Mohol byť v šoku,mohol to byť všelijako. Základ je,že je kurvnik zodpovedná ONA. Nikto iný,len ona. A nie,nie je to chúda žena. Alebo možno je. Kebyže pracuje ako predavačka v Lidli a má za muža Lajosa zo stavby v nejakej potôni,tak by asi ešte zila.

@anonym_479c6f ta nehoda sa nestala preto lebo bola influencerka, alebo mala silokony....

Ta nehoda sa stala preto, lebo sa bala utekala pred priatelom, bala sa o zivot v noci o 3tej si nesadnes za volat v pyzame len tak pre nic za nic. Toto sa stane aj predavacke v lidli, lebo si vybrala zleho partnera.

Nezelam, nikomu, aby vedel aky je to pocit v noci utekat pred tym clovekom, ktoreho lubis, a ktoremu doverujes!
A nemysli si, ze su veci len cierne a biele. Su len bezne hadky a potom jednu noc z beznej hadky prepne tomu druhemu a ty sa strachujes o zivot! Mne sa to moja zlata stalo po 12r.manzelstve. A moze sa to bohuzial stat aj predavcke v lidlu s Lajosom zo stavby!

Manzel ma nikdy predtym neudrel! V tu noc ma chcel 2x zaskrtit a vyhrazal sa mi nozom. Skoncil na policii, dostal 2 roky podmienku, vtedy sme sa rozviedli!

Na jednu vec som myslela, ze nech sa deje, co sa deje musim prezit, lebo musim vychovat syna. Druha, co mi chodila po hlave, ze toto sa mi v zivote nikdy viac nemoze stat. Toto moje dieta nikdy este raz nemoze zazit! Som uz 5 rokov sama.

To, co Monika zazila v tu noc, si ani predstavit neviem! Ten strach, ktory prezivala posledne chvile svojho zivota, by nikdy nemal zazit ani 1 clovek!

Dufam, ze jej z jej dcerky vyrastie zdrave a stastne dievca!

victory7897
23. jan 2026

V konečnom dôsledku sa príde na to ,že si takto naťahaní,, krátili chvíle rýchlou jazdou v aute bežne a medzitým sa natáčali ,bohvie čo robila pri jazde a on bol možno na telefóne s ňou..dobre že nikoho nevinného nezachytila...ale príbeh že letela za mamkou do nemocnice bol krajší určite aj pre médiá...čo už

mondolina
23. jan 2026
@mira0611

@anonym_479c6f ta nehoda sa nestala preto lebo bola influencerka, alebo mala silokony....

Ta nehoda sa stala preto, lebo sa bala utekala pred priatelom, bala sa o zivot v noci o 3tej si nesadnes za volat v pyzame len tak pre nic za nic. Toto sa stane aj predavacke v lidli, lebo si vybrala zleho partnera.

Nezelam, nikomu, aby vedel aky je to pocit v noci utekat pred tym clovekom, ktoreho lubis, a ktoremu doverujes!
A nemysli si, ze su veci len cierne a biele. Su len bezne hadky a potom jednu noc z beznej hadky prepne tomu druhemu a ty sa strachujes o zivot! Mne sa to moja zlata stalo po 12r.manzelstve. A moze sa to bohuzial stat aj predavcke v lidlu s Lajosom zo stavby!

Manzel ma nikdy predtym neudrel! V tu noc ma chcel 2x zaskrtit a vyhrazal sa mi nozom. Skoncil na policii, dostal 2 roky podmienku, vtedy sme sa rozviedli!

Na jednu vec som myslela, ze nech sa deje, co sa deje musim prezit, lebo musim vychovat syna. Druha, co mi chodila po hlave, ze toto sa mi v zivote nikdy viac nemoze stat. Toto moje dieta nikdy este raz nemoze zazit! Som uz 5 rokov sama.

To, co Monika zazila v tu noc, si ani predstavit neviem! Ten strach, ktory prezivala posledne chvile svojho zivota, by nikdy nemal zazit ani 1 clovek!

Dufam, ze jej z jej dcerky vyrastie zdrave a stastne dievca!

@mira0611
odkiaľ vieš, že ju partner naháňal? 🤔

anonym_eb9674
23. jan 2026
@viktoriaandrascik

@viktoriaandrascik fíha a kde to bolo?
Kde si čítala?

iwet25
23. jan 2026
@srdeenko19

Nové informácie.

@srdeenko19 toto je podkl mna blbost. Ved takto sa policia nikdy nevyjadruje.

srdeenko19
23. jan 2026
@iwet25

@srdeenko19 toto je podkl mna blbost. Ved takto sa policia nikdy nevyjadruje.

@iwet25 čítaš, aká to je stránka? Občianska stráž Slovenskej republiky.

adulkam
23. jan 2026
@viktoriaandrascik

@viktoriaandrascik toto som si myslela,oni tieto osoby vacsina fiči. Aj take na ktore by ste to nepovedali,nie este ten jej ex