Hľadám biologickú matku, ktorá mala anonymný pôrod v Humennom
Zdravim vas vsetkych hladam matku ktora dala svoje dieta na anonymny pôrod v humennom 20.4 2009 v humennom nemocnica alena udajne mala 7deti a 8 by nezvladla no to povedala sestricka doktorka povedala ze bola pekna mlada zena .no ale preco by 8 nezvladla ked mala 7 deti pred tym takze ak o niecom takom viete prosim napiste spravu alebo viete ako sa vola nevahajte ma kontaktovat dakujem
A rozumny dovod na taketo hladanie je aky?
Ty si to anonymne porodené dieťa?
Dufam, ze toto nemyslis vazne???🤔🙄
@ms_green
@stanulienkat a čo je na tom také čudné? Jedna vec je, že matka nechcela byť známa a druhá, že možno to jej odložené dieťa ju túži nájsť....
@nikpa toto nie je prispevok 12 rocneho dietata, ale zvedavej zeny, podla mna. Kvoli niecomu sa ten porod vola anonymny. Komu by ako prospelo, keby tu zenu nasla? Toto nie je romanticky film od Rosamunde Pilcher.
@missdiva to sotva, biele novonarodené zdravé deti idu do dobre situovaných rodin, ktoré prešli aj psychologickými a kadejakými testami, čiže asi tak.
@missdiva a storazy lepšie anonymný pôrod, ako sa trápiť s viacerými deťmi v chudobe, čiže asi tak.
@viestta @annamalaga AK vsetko pojde extra dobre a bude mat dieta obrovske stastie skonci v milovanej a dobre situovanej rodine (poznam take pripady). Zial o dost viac tych smutnych...
@janai1 podla mna ano. Nepride mi nic hrdinske na tom donosit dieta a nechat ho napospas osudu.
Ale netvrdim, ze ja by som sla na potrat, ja osobne by som sa nikdy ani do takej situacie nedostala lebo som zodpovedna.
Osobne za mna, sto razy lepšie dať dieťa na adopciu, ako mu zabezpečiť život v krízovom centre a totálnej chudobe. Pre mna to je proste životne rozhodnutie, že keď ja mám nahovno život, aspoň nech bábo ma lepší život. Pani mala 7 deti, 8 na ceste, to už nebol život, to bolo len prežívanie.
@mbsbh a pekná mladá baba po 7 pôrodoch , skôr zničená , životom utrápená žena, ktorá nemala iné východisko, skôr si myslím.
@missdiva niekedy je sila prirody mocnejsia ako vsetky antikoncepcie sveta, na to netreba zabudat. Ak uz sa "smykne" a zena dajme tomu nechce ist na potrat, nemoze, lebo nestihne atď., je vzdy lepsie dat dietatu sancu prostrednictvom anonymnemu porodu na plnohodnotnu rodinu. Ano, je este aj moznost smarit ho do latriny alebo kontajnera.
@mbsbh co tak strkat nos do svojich veci???
@mandzula preboha nikde nepisem, ze ho ma smarit do kontajnera!
Ale "smykne" po 7.porodoch? To uz ozaj nie je o sile prirody... ale o nezodpovednosti. Ale nie som proti mnohopocetnym rodinam, ja nevidim nic zle ani na tom mat 8deti, ved nech pokial si to niekto moze dovolit...
Ale pokial niekto vie, ze sotva zvladne jedno tak by sa mal tomu adekvatne zariadit.
....ako vieš,že bola bio?
@miskakyska Sak biologická matka 😉
@kosicanka1 bože ja trúbka🤦😆ja,že bio,raw a tak...mi hneď napadlo...
@miskakyska 🤣🤣🤣🤣🤣neboj aj ja som na to myslela a viac krát čítala čo chápem správne že bio a prečo hľadá práve bio 🤣🤣🤣🤣🤣
@missdiva Novorodenci nejdú do CDR. Idú do adopcie alebo k PR.
@missdiva nemorizuj. Nenosia topánky toho človeka, nesud jeho život.
A deti z anonymných pôrodov, deti z hniezd záchrany sú právne volne, takže ide hneď na adopciu. Ak sa adopcna rodina nenasla, ide do pestúnskej rodiny, nie do decaku. Tieta deti v decakoch nekončia. Tam sú deti žijúcich neanonymnych rodičov, ktoré buď boli od ate neodladnym opatrením alebo ho rodičia odložili. A aj tie zvycajne vyrastajú v profesionálnych rodinách, nie v detskom domove aký si predstavuješ ty.
@stanulienkat samozrejme v tom prípade by ale sestričky aj pani doktorka mali držať 🍄🍄🍄

Na toto mám len jednu odpoveď. ČO?
Vieš prečo sa to volá anonymný pôrod? Lebo tá žena nechce aby bolo vidieť jej meno.
A druhá vec, načo to vôbec chceš vedieť. Tá žena má svoje dôvody a fakt posledné čo potrebuje takéto vyzvedanie.