Odporúča MUDr. Jana Buhajová očkovanie v tehotenstve?
Ahojte, je tu nejaka tehulka, ktora chodi k dr.Buhajovej- Humenne? Chodila som k nej, no po zisteni tehu vzhladom na to, ze sme sa odstahovali som presla k novemu gyn. Jej som doverovala a preto ma zaujima ci odporuca ockovanie proti covidu v tehotenstve. Dakujeeem.
@michaellkad a ja poznám ženy čo sa nazaockovali a tiež potratili 🙃
@michaellkad To nemyslis vazne ty si dobre chorá 😀
@michaellkad ty si mimo. Vieš koľko žien potratí do 12teho týždňa alebo aj neskôr spontánne? A neboli ani choré, ani očkované a predsa sa stalo 🥺
@kikiballa vidim, ze skoda reci tuna, takze mazem a dovidenia. Nevyjadrujte sa uz k mojej osobe a robte si, co chcete
@michaellkad dakujeme ❤
@21021996 neviem odpovedať na zadanú otázku, ale moja sestra je zaočkovaná 3 dávkami, termín ma 6.1.2021, nemala žiadne reakcie po ock., ja som jej to tiež odporúčala (som anesteziologicka), covid v tehotenstve je veľmi nebezpečný.
@silvia22222 oprava 6.1.2022
@michaellkad no, práve... Ani ty nie si lekárka 😉
@janai1 su lekari a lekari, situacie a situacie. Ja som nieco velmi slusne napisala na uvod a vy poniektore damy, ste mali reagovat bez inektivov. Ale asi inak neviete komunikovat, tak este raz hovorim, nereagujte mi uz dovi
Moj novy gyn.odporuca, ale zaujimalo by ma ci aj dr.Buhajova, predsa len som tam.chodila dlhsiu dobu, tak ma zaujima jej nazor. Dakujem vam za odpovede, mozno este prida odpoved niekto dalsi🙂