Sú dnes otvorené obchody?
Ahojte, nevie niekto ci je otvorené nákupné centrum kde sú obchody napr (Gate, Tedi atď) tu v Humennom
@danielinaa nie v Lidli sa manko neplatí... Čiže keď je inventúra a je stráta tak to sa neplatí
@klarissa25 nelogicke. To by aj predavacky lakalo kradnut ked sa neplati. Neverim ze ste nepodpisovali hmotnu zodpovednost pri uzatvarani zmluvy. Pravdepodobne ste sa zmestili do normy prirodzenych strat a preto ste neplatili nic. Aj my vzdy vojdeme do tej normy a tak neplatime nic.
@viestta ak raz vlada zavrie v nedelu obchody, ja budem vyskakovat do neba. Vacsina mojich kolegyn sa uz po materskej nevratili kvoli tym vikendom.
@danielinaa ešte raz nie všade sa platí toto. Ani v tescu sa neplatí.. neviem kde robíš ty. A ani v bille sa neplati
@klarissa25 to je fajn ale to potom naozaj mozu tie predavacky kradnut.
@danielinaa ale nemusia...môžu kradnúť ľudia zákazníci a je fajn ze zamestnanci nemusia na nich doplácať
@viestta niekto radsej 100-200 eur navyse nez chvile ktore moze stravit s rodinou. Mne ale ziadne peniaze navyse za strateny cas s mojou rodinou nestoja. Jedna kolegyna az depky mala z toho, ze deti su cez vikend doma, a ona musi do roboty, nemoze si s nimi dat spolocne ranajky a tak....aj dala kvoli tomu vypoved.

@klarissa25 Tak ste potom svetla vynimka v mori. Ja som na lidl ako taky a podmienky v nom este nepocula nic dobreho, len co spominam, a od viacerych zien ktore tam pracovali. A manko ked vznikne sa plati vsade. Ja pracujem 15 rokov v obchode a v zivote sme manko neplatili.