Máte viac nohavičiek alebo topánok?
Caute, chcem zalozit taku trochu odlahcenu temu. S babami sa tu prave bavime. a zaujima nas ako to mate vy doma.. Mate viac kusov nohaviciek, alebo parov topanok? a druha cast, ci mate viac chlapov alebo aut?. 🙂 Dakujem za zapojenie.
autá 2, chlapov tiež 2 kusy
u susedov to majú slušné 5 áut a 2 chlapi.
@anonym_540ed6 bolo to skor myslene ze manzela a milencov 🙂
@anonym_autor prvo aprilova tema , zalozena druheho aprila? ok
1 auto, 1 muz... viac spodneho pradla ako topanok... a dobre vam drbe cez tie prazdninky
V domácnosti mam dvoch muzov, 1x syn, 1x muž
Spodného prádla vela, nepočítam to.
Topánok tiez vela, mozno 30ks.
Ďalšie otázky?
Ja jedno auto, muz druhe. Muza iba jednneho. A ci viac topanok alebo nohaviciek? Velmi tazka otazka. Mam ich naozaj vela. Aj nohaviciek, aj topanok. Ale pocitat sa mi to nechce.
@anonym_autor auto 1x muž 4x z toho 3x syn a1x muž , spodného praská veľa topánok malo 3 pary bohaté stačia
Ja určite viac topánok ako nohavičiek 😁
@anonym_autor ak sa topánkami mysli všetka obuv, teda polotopanky, lodičky, sandále, čižmy… tak tých mám určite oveľa viac ako nohavičiek 😁
Stav autá vs. chlapi 1:1😉
@anonym_autor 3auta, 1chlap, topánky a gatky nejdem rátať 😂🙈 ale približne rovnako.
Mám viac áut ako mužov a viac topánok,. Ale nohavičiek mám veľmi veľa. Každopádne najviac mám kabeliek 🙂.
Ja jedno auto, muz druhe. Muza iba jednneho. A ci viac topanok alebo nohaviciek? Velmi tazka otazka. Mam ich naozaj vela. Aj nohaviciek, aj topanok. Ale pocitat sa mi to nechce.
@simsalabim detto
Samozrejme, že mám viac spodného prádla ako blbých topánok a auto nemám ani muža.
s babami sa tu práve bavíme, jasnéééé... chceš kúpiť použité? naposledy keď som sa pod svojim nickom zapojila do témy o topánkach, tak prišla do správ ponuka
s babami sa tu práve bavíme, jasnéééé... chceš kúpiť použité? naposledy keď som sa pod svojim nickom zapojila do témy o topánkach, tak prišla do správ ponuka
@anonym_85d195

whaaat, ja mam omnho viac pekneho spodneho pradla ako topanok. Najradsej nosim jedny sandale kazdy bozi den do prace
nohavičky vs topánky asi porovnateľne... autá vs milenci, autá vedú, pretože milenca nemám žiadneho😉
Topanok nwmam vela, nohaviciek a bombardakov mam pln suflik. Na menzes, na cvicenie, na turistiku, na sex…na kazdu prilezitost zopar kusov😅
Nohavičiek jednoznačne

autá 2, chlapov tiež 2 kusy
u susedov to majú slušné 5 áut a 2 chlapi.