icon

Máte viac nohavičiek alebo topánok?

Včera o 14:55

Caute, chcem zalozit taku trochu odlahcenu temu. S babami sa tu prave bavime. a zaujima nas ako to mate vy doma.. Mate viac kusov nohaviciek, alebo parov topanok? a druha cast, ci mate viac chlapov alebo aut?. 🙂 Dakujem za zapojenie.

anonym_540ed6
Včera o 15:00

autá 2, chlapov tiež 2 kusy
u susedov to majú slušné 5 áut a 2 chlapi.

autor
Včera o 15:01
@anonym_540ed6

autá 2, chlapov tiež 2 kusy
u susedov to majú slušné 5 áut a 2 chlapi.

@anonym_540ed6 bolo to skor myslene ze manzela a milencov 🙂

anonym_5763d3
Včera o 15:03

@anonym_autor prvo aprilova tema , zalozena druheho aprila? ok
1 auto, 1 muz... viac spodneho pradla ako topanok... a dobre vam drbe cez tie prazdninky

anonym_a07b67
Včera o 15:06

V domácnosti mam dvoch muzov, 1x syn, 1x muž
Spodného prádla vela, nepočítam to.
Topánok tiez vela, mozno 30ks.
Ďalšie otázky?

simsalabim
Včera o 15:50

Ja jedno auto, muz druhe. Muza iba jednneho. A ci viac topanok alebo nohaviciek? Velmi tazka otazka. Mam ich naozaj vela. Aj nohaviciek, aj topanok. Ale pocitat sa mi to nechce.

andrejka1974
Včera o 15:59

@anonym_autor auto 1x muž 4x z toho 3x syn a1x muž , spodného praská veľa topánok malo 3 pary bohaté stačia

anonym_31b472
Včera o 16:07

Ja určite viac topánok ako nohavičiek 😁

anonym_83e3b4
Včera o 16:16

@anonym_autor ak sa topánkami mysli všetka obuv, teda polotopanky, lodičky, sandále, čižmy… tak tých mám určite oveľa viac ako nohavičiek 😁
Stav autá vs. chlapi 1:1😉

anonym_9674a3
Včera o 16:45

@anonym_autor 3auta, 1chlap, topánky a gatky nejdem rátať 😂🙈 ale približne rovnako.

billy_jean
Včera o 17:00

Mám viac áut ako mužov a viac topánok,. Ale nohavičiek mám veľmi veľa. Každopádne najviac mám kabeliek 🙂.

letfenixa
Včera o 17:01
@simsalabim

Ja jedno auto, muz druhe. Muza iba jednneho. A ci viac topanok alebo nohaviciek? Velmi tazka otazka. Mam ich naozaj vela. Aj nohaviciek, aj topanok. Ale pocitat sa mi to nechce.

@simsalabim detto

januska12323
Včera o 17:02

Samozrejme, že mám viac spodného prádla ako blbých topánok a auto nemám ani muža.

anonym_85d195
Včera o 17:05

s babami sa tu práve bavíme, jasnéééé... chceš kúpiť použité? naposledy keď som sa pod svojim nickom zapojila do témy o topánkach, tak prišla do správ ponuka

minenkaa
Včera o 17:05

Topánky ,topánky a este raz topanky

autor
Včera o 18:04
@anonym_85d195

s babami sa tu práve bavíme, jasnéééé... chceš kúpiť použité? naposledy keď som sa pod svojim nickom zapojila do témy o topánkach, tak prišla do správ ponuka

@anonym_85d195

sticker
anonym_4c3c77
Včera o 18:08

whaaat, ja mam omnho viac pekneho spodneho pradla ako topanok. Najradsej nosim jedny sandale kazdy bozi den do prace

tiezjedna
Včera o 18:10

nohavičky vs topánky asi porovnateľne... autá vs milenci, autá vedú, pretože milenca nemám žiadneho😉

majlo1234
Včera o 18:45

Topanok nwmam vela, nohaviciek a bombardakov mam pln suflik. Na menzes, na cvicenie, na turistiku, na sex…na kazdu prilezitost zopar kusov😅

ivanakal
Včera o 19:14

Nohaviciek mam viac. Auta 3, muza 1, synov 2, milencov 0 ks.

anonym_af1527
Včera o 19:15

Nohavičiek jednoznačne