icon

Vianočné pečenie

Včera o 22:44

Baby ja uz sa smejem sama zo seba 😀
Tento rok moje vianocne pecenie stoji za prd. Najskor som robila vanilkove rozky, tie boli top aj linecke, potom fukane rozky, tie boli jedna katastrofa, sa mi splaskli 😀 tak reku skusim este grilazky, v nich zas bol naprd cukor roztopeny a vznikli mi tam tvrde hrudky, ale hlavne ze uz sa skoro vsetky zjedli 😀 a dnes zas som dostala skvely napad, ze suhajdy by som este mohla vyskusat, tak si to varim nad paru s bebe pudingu a vznikla mi z toho daka husta kasa, tak reku serem ja cele pecenie 😀 je tu niekto komu sa tento rok tiez tak dari? 😀

katica06
Včera o 22:52

@anonym_autor nie, ešte som nič na Vianoce nepielka. Ani vyzdobené nemám . Zajtra idem do práce. Ale nič z toho čo píšeš.nikdy nepečiem ani sa nechystám. Budem iba medovníky kokosové kocky a slané tyčinky. Žiadne také.že.dopredu haldy a do Viac sa.to aj tak zje

janickacrazy
Včera o 23:05

@anonym_autor ja som si objednala a mám pokoj

lenkasarka
Včera o 23:27
@janickacrazy

@anonym_autor ja som si objednala a mám pokoj

@janickacrazy ja tiež 😁

vroni
Včera o 23:43

Mne. 🤣🤣🤣 Do medvedich labiek som dala priveľa korenia, medovníky som susila pol hodinu a i tak sú ako piškótové cesto, škoricove klbka sa mi prvykrat v živote rozliali, k lineckemu sa už týždeň neviem dokopat, aby som ho polepila a crinkles mi cukor kompletne vychlemtali a vyzerajú a chutia ako prerastené okrúhle piškóty. Nevadí, aj horšie sa stáva, budú Vianoce aj s nic moc kolacmi. 🤣

anonym_d24b76
Dnes o 00:33

tiež sa mi nedarí. Nie je to podľa mojich predstáv.
Vanilkové rožky sú trošička pripečené viac ako by sa patrilo, linecké som spojila - a dcéra mi vraví že málo lekváru som dala, poliala som ich čokoládou - tiež nie je na 100 perc,, dokončila som teraz kokosové ježe - nie sú rovnaké kúsky, zajtra pečiem šatôčky z lístkového cesta - hádam neprihoria a dokončujem medový krémeš.

bessie12
Dnes o 07:08

@anonym_autor zatial som len v polovici pečenia, ale hneď na začiatku prvá várka lineckých sa piekla o trošku dlhšie ako je potrebné, ale našťastie len trochu viac zhnedli. Včera som pripravovala puding do kremu a zabudla som tam pridat múku 🤦‍♀️ ale aj napriek tomu krasne zhustol. Teraz pokračujem v pečení, tak som zvedava co este sa stane 😁