37,5 týždeň po očkovaní proti osýpkam
Ahojte mamičky, dnes je to týždeň čo je malý zaočkovaný proti osýpkam, dnes zvýšená teplota 37,5. Mali ste to niektorá? Môže to mať súvis? Ďakujem za odpovede 😉
Ďakujem vám
..ak by niekoho zaujimali aj rizika ockovania , tak najde velku skupinu tu - https://www.modrykonik.sk/group/1799/
@kvieta
Mohla by som poprosit zdroj odkial cerpas info ze mmr.je najlepsie zvladana vakcina? (nie v zlom, len ma to zaujima).
@lavender273 ..palec na nohe . 😅
@lavender273 Toto info mám od našej pediatričky, +vlastná skúsenosť, +skúsenosť môjho okolia a +spomínalo sa to veľa-x aj v starších diskusiách, tuším aj s priloženými zdrojmi, no vyhľadávať to v nich je už veľmi zdĺhavé.
@prevenar Mám veľmi dobrú pediatričku, navyše je detská kardiologička, takže prichádza do styku aj s jednou z rizikových skupín. S deťmi má veľmi dobrý vzťah, vždy so mnou všetko rozoberie a rešpektuje aj môj názor na niektoré lieky (sinupret, trifet, atď), vie a pamätá si (čo si veľmi vážim), že dávam prednosť liečením prírodnými produktami, pokiaľ nie je nutné inak.
Nejako som si už zvykla, že Ty okrem vyrehotaného smajla v podstate ani nevieš inak reagovať, takže to info o našej pedine je viacmenej pre tých, ktorí toto info vedia normále spracovať.

Ano, po priorixe je reakcia na ockovanie po. 7-10dnoch