icon

Aké máte skúsenosti s hexavakcínou?

777anjelik777
6. feb 2012

Už mate určite nejaké skúsenosti, tak či ste mali nejake problemy alebo či bolo všetkopo očkovani v poriatku?

emkab
6. feb 2012

Skus napisat troska konkretnejsie, lebo nemas uvedeny ani vek dietatka, tak tazko zistit, kt. konkretne ockovanie mas na mysli...
..a ja si nabuduce precitam lepsie nazov temy..sorry 😀

bobocka
6. feb 2012

hexa bola v najvacsom poriadku.mmr takisto.prevenar prva davka kozna reakcia ☹ druha a tretia v poriadku. az spatne som sa dozvedela,ze ta reakcia bola na prevenar.kozna tvrdila,ze maly ma AE,hlavna vec,ze to zmizlo do cca2-3 tyzdnov a nevratilo sa.hej,lebo to je uplne bezne pri AE 😠

abbie
7. feb 2012

my sme na Hexu nemali nejake vaznejsie komplikacie, akurat mal v mieste vpichu opuch, ktory som mu natierala octanovou mastou, ale nemal ani zvysenu teplotu ... teraz nas caka tretia Hexa a dufam, ze tiez bude mat mierny priebeh ...

ajca123
7. feb 2012

Mám troch a každý môj syn Hexu prijal dobre okrem tretieho lebo ešte nebol ockovany...
Ale po ockovani MMR ti bolo horšie, prvy syn ju zvládol dobre ale druhy dostal osypky :(
A ked mám byt úprimna každé dieťa reaguje ináč na ockovanie 🙂

mcoya
7. feb 2012

moj maly dostal 3 hodiny po druhej davke hexy spasticky zapal priedusiek 😠

sorciera24
7. feb 2012

vysoke teploty par dni, vysyp okolo miesta vpichu a nasledne este 1,5 roka mu ostala zvysena teplota 😒 ....takze nic moc pre nas....

luba41
7. feb 2012

alergická reakcia /výsyp/ na tvári a krku, ktorý nezmizol poriadne ani po 6 mesiacoch ☹ Ale bola to 2. dávka spolu s prevenarom

kvetinka211
7. feb 2012

@777anjelik777 Ahoj, takto nic nezistis, vacsiu motivaciu napisat sem nieco maju mamicky, ktore mali nejaky vazny problem resp. si myslia ze problem suvisel s ockovanim. Tu najdes oficialne info o hexe, su tam aj registrovane vedlajsie ucinky a percentualny vyskyt (samozrejme, nie vsetko bolo asi nahlasene): http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/spc/infanr.... My sme mali 3x hexu aj prevenar dokopy a vcelku ok, dva dni vacsia placlivost a zvysena teplota (do 38.5), pri druhom ockovani mierny opuch v mieste vpichu prevenaru, dalo sa to prezit. Necitaj tie stranky proti ockovaniu, su plne zufalych ludi a sarlatanov .. nerobim si sice ziadne iluzie o farmafirmach, ale cierny kasel, obrna, zaskrt a podobne nie su zrovna choroby ktore by sme chceli mat doma 😒