Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@peter952 očkovanie deťom neubližuje, deťom ubližuje neočkovanie a pýtam sa ťa jednoduchú vec, dnes som sa rozhodla, že kvôli informáciám, ktoré dávaš, nezaočkujem seba, svoje dieťa, svojho partnera, ktorí musia byť podľa lekárov očkovaní, inak im hrozí úmrtie, príde epidémia a oni ochorejú a zomrú, zaplatíš mi odškodné? čo urobíš, ked ti napíšem, nedala som zaočkovať dieťa ani muža a oni pomreli? dáš mi obrázoček?
@adsumus o com ty stale tocis???ockuj seba I svoje deti a bud stastna!tieto choroby ked si prezijes mas DOZIVOTNU imunitu,ockovanie ma len nejakych 5,7 rokov. ked tu chorobu prekonas ty ako matka,tvoje dieta cez mlieko dostava protilatky do svojho tela,cize je imune a po dalsie,ak je tvoj imunitny system v poriadku tak prejdes chorobou bez vaznejsich komlikacii.uz ti to aspon trochu zapina o com to je,ci este stale bekas?!
@adsumus iba taky poddotaz Eva do teba prestala rypat tak si za kazdu cenu musis najst inu obet co teba a tvoje nazory ocernuje? Myslim ze by si mohla prestat vyhladavat za kazdu cenu konflikty.... Co furt riesis cudzie deti ked Ty a tvoja rodina ste zaockovani na vsetko co sa ockovat da nemas sa predsa coho obavat, ci predsa len????
@adsumus preco mysia byt povinne ockovane len deti.ked ako dospely uz voxi tym chorobam nie si imunny???preco sa nepreockovavaju aj v dospelosti?preco zrusili tbc vakcinaciu ked tuberkuloza je stale aktivna na vychodnom slovensku?preco sa povinne neockuje proti ovcim kiachniam ked su ovela horsie ako osypky?prave naopak,mamicky umyselne nakazia svoje deti,aby si tym presli cim skor?mas tam niekde aj na tieto otazky "vedecke" studie?
@dzundzi ovčie kiahne nie sú horšie ako osýpky, osýpky so sebou prinášajú oslabenú imunitu až na 4 roky a riziko SSPE. to je pomalé umierania lebo osýpkový vírus napadne mozog a spôsobí v nom zápal, neprejaví sa hneď až tak o desať, pätnásť rokov po zdanlivo bezproblémovom prekonaní osýpok, je to vždy fatálne. co sa týka imunity po chorobe napríklad proti tetanu, keď ťa vystrie na pár mesiacov nebudeš mať žiadnu, po očkovaní áno, čo sa rubeoly týka, dieťa môžeš mať poškodené ak ochorieš počas tehotenstva aj keď si očkovala aj keď nie, výhoda očkovania je že keď sa ľudia očkujú, choroba nemá priestor šíriť sa. netreba zovšeobecňovať, tieto veci sú veľmi zložité a treba ich vnímať v súvislostiach
@kulumulu123 moja rodina nie je zaočkovaná na všetko, čo sa dá, pretože nemôže byť, to, že si to myslíš je ten následok klamstiev, ktoré uvádza evka, že som matka ktorá nad očkovaním nemusí premýšľať a ľudia tomu veria. neviem prečo, asi im to vyhovuje, na druhej strane som rada, že vnímaš, že evka do mňa rýpala, aj keď verím tomu, že druhá časť, že prestala sa nekoná. to viem na sto percent.
tak ste si aspoň kopli, keďže argumenty a fakty prečo nemáme očkovať zjavne došli a boli vôbec nejaké? nie len fearmongering 😕
@adsumus pretože diskusia sa volá ak viete dobre čítať aké nežiaduce účinky málo vaše dieťa po očkovaní..vaše nemalo evidentne žiadne preto si myslím že nemáte čím prispieť v tejto diskusii a nepatrite do tejto diskusie pridajte sa do skupiny očkujeme svoje deti tak určite bude ľudí váš názor zaujímať
aký ma súvis prednáška nejakej aktivistky proti očkovaniu s touto témou?