Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@peter952 presne,mas pravdu,to uz nikto nehovori akoze mor zmizol sarlach tifys tiez a neockovalo sa,miesto toho,aby ludia prestsli davat usoplene deti do skoly,tak si myslia,ze vsak napicham ho a nech ide aj s atb do skoly,osobne som videla x deti s atb v skole ze nemali ma kam dat rodicia decko povie,tak laskavo nech zacne hygieba nech kazdy usopleny clovek,xostane doma do vyliecenia a nechodi chrchlat medzi ludi,ludia aj tak pocacsine co to sledujem,idu k dr az ked je neskoro,zdrava strava nikde,obezita vsade,co pozeram okolo seba 90percent starych ludi obeznych,samozrejme aj mladi ludia tlsti,to je o com?v prvomrade nech kazfy schudne a nezahovara svoj lodny kufor ockovanim,v zdravom tele zdravy duch,dobre si jej povedal
@sensen12 mor sa objavil na sibiri ,takze urcite nevymizol ,tyfus tiez nevymizol a urcite kto ide na dobrodruznu dovcu do tropov alebo tretich krajin odporucam ockovanie a sarlach ,ved ten u nas veselo sarapati a odkedy soplave deti beru atb ,inak ich podavali pred tebou ...a stari ludia obezni ...no pockaj si ty po prechode aka budes hrdinka a na starobu stihla ako prutik ....kedze u nich je to dane metabolizmom ,hormonmi ...
@peter952 ved ti pisem ,ze pises sprostosti ,ze doktor ta nahlasi ...uz nevies co napisat ..dieta mas ockovane ,ty si ockovany a vo vysse 40tke si nedal pichnut tetanovku ...kto ta ako opichava v tvojom veku je len tvoj problem a nikto ta nahlasovat nema preco a to absolutne ....
@aristka ok,takze ak chceme mor,treba ist na sibir,do exotickych krajin pojdem ja aj moje deti,ak nam to daky prachac zacvaka a sarlach budem chodit presne za infikovanymi,co akoze ani nevedia ze maju sarlach a hlaavne tie exokrajiny,boooze vsetci chcu ist do exotickych krajin a vsetci aj s celymi rodinami aj moje deti sa zrutia,ked nepojdeme v zivote do exoticjych krajin a ziaden metabolizmus u starych ludi je jedina rada,neeezrat ze som tak drza,ale na starobu treba aj stravu usposobit a nie nakladat kekse a xxx blbosti,ved denne chodim do obchodu,vidim co tam nakladaju a tie zadky im nenarastli za rok co su na dochodku,nie ja zrat nebudem,radsej budem pit len vodu kludne,nez mam mat x operacii bedrovych klbov ktore musia vlacit lodny kufor,sorry nechcela som ta nas**t
a navyse ziadne ochorenie nikdy nevymizne,vzdy tu budu ochorenia a xxxx bakterii virov,taaakze prosim,ja sa chcem dat zaockovat proti smrti,chcem tu ziit veecne,mna to tu bavi a hlavne vytacat ludi ma bavi,straaaasne
nedávno som s kýmsi riešila, že ako sa nadáva na nete na dochodcov, hovorím,to je blud a je to tu, nemala by si hádzať sensen všetkých ludí do jedneho vreca, kto sa prejedá a nehýbe to je jeho vec, nikoho tým neohrozuje, narozdiel od neočkovaných jedincov, ktorí pravidelne dojdu zo zahraničia a nakazia volakoho alebo idu rovno do nemocky a tam sa popremávaju a potom sa rieši, kto kedy kde bol, aby si dali pozor a nešírili chorobu dalej. ti e foto kludne pošli, som zvedava, kde su tie plne triedy tučných detí.
@adsumus no foto ti zial nemozem poslat,asi ze by mi rodicia vynadali tych deti a veru ze su obezne,ano tak cca pat az desat kg nadvahy na kazde a mimochodom na cudzokrajne ochorenia aj tak neockuju vsetkych,daka ebola a jej podobne ochorenia sa neockuju a cierny kasel mozem chytit tiez aj ked budem zaocko,a tiez nemam zaruku,ze ma pepka neklepne,ziadne ocko nie je zaruka az bude potom sa dame napichat
tak tak,ten tetanus aj mna dr preockovala ked som mala 25,ockuje sa potom cca tudim ked budem mat 40,a veruze sa nedam!!!!!!aj som jej to uz oznamila ze nech zabudne rychlo
@sensen12 tak ja ti pošlem moc ich tučných nevidno. aj ked je to jedno z hladiska temy
https://www.google.sk/search?q=školské+foto+tri...
ja som bola tot pred asi dvomi rokmi v kontakte s človekom chorým na čk a nič som nedostala, samozrejme, že som bola preočkovaná predtým, záruku nemáš, ale aspon minimalizuješ riziko, že zamaroduješ na pol roka, ale tak kto si može dovoliť.
@peter952 pohladaj si kde všade, daj si do googlu diagnostika čierneho kašla a nájdeš dosť informácii, jedna z nich http://www.sprievodcaockovanim.sk/ockovanie-pro...
ja sa stále pýtam prečo ovčie kiahne nezasiahla hygiena a pekne sa im darí, ale v krajinách kde sa očkuje celoplošne nie? máme nejaku teoriu na toto?
na ovčie kiahne asi čisté prádlo vyprane raz za týzden nezaberá
@peter952 ovčie kiahne vobec nie su zriedkave ochorenie, maju dokonca vzostupný trend napriek pradlu čistemu. napríklad ja som neprekonala v detstve, aj napriek tomu, že som bola vo veľmi tesnom kontakte a nie som sama, je kopec takých žien, v tehotentsve ak sa nakazia vysoke riziko poškodenia pre dieťa. ty veselo obvinuješ farma firmy z vymývania mozgov, ale otázka je kto je tu vymytý v skutočnosti.
alebo teda menej perieme na slovensku za posledné roky.

@adsumus vsak to,ja zastavam nazir,jak ma cloveka klepnut,tak ho klepne aj keby co,ale preco zase stravovat a spravat sa co najbezpecnejsie nie je na skodu,to ze vsetci umre.e neznamena ze kaslime na vsetko a drogujme fetujme napichajme sa jak emental,jedzme co chceme pime do morku kosti,proste ak sa da,tak žine co najzdravsie