icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

sensen12
21. jan 2017

ovcie kiahne sa neockuju,takze co ich riesime

adsumus
21. jan 2017

@sensen12 antivax hypotezy o čistom prádle ako ochrane obyvatelstva pred infekčnými chorobami. teba to nezaujíma, či ochrániš svoje dieťa vypranou bieliznou? mna ano.

siska53
21. jan 2017

@peter952
Ovcie kiahne sa neockuju povinne. Toto ockovanie je dobrovolne. A ma len zmiernit priebeh.

sensen12
21. jan 2017

@adsumus hygiena je zaklad,ci sa ockuje ci nie,poznam osobne par chlapov,co sa nesprchuju,vyslovene smrdia nesprchuju sa aj par dni,dokonca robia veducich,jeden sbs sluzba smrad za nimi ako v stuchnutom hrnci,akoze hnus,a co sa bavim s roznymi vrstvami ludi,veruze kopec zien mi povie,ze chlap smrdi a sprcha raz za tri dni,no humus a to maju maturitu a pracu a veduci,kkksss

adsumus
21. jan 2017

@sensen12 len ako ho ty donúťiš k tej čistote aby nešíril choroby prípadne? etarz si zober, že záškrt dostaneš aj dotykom so špinavým oblečením.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
21. jan 2017

@peter952 začkovanosť tam klesla za posledné dva roky, čiže ide o deti, ktoré teraz su doma a nepodielaju sa na chorobnosti. skor by som podla tvojej logiky povedala,že bratislaváci začali za posledné roky viac prať. celkovo by som počkala s tým klesajucim trendom, lebo ked im to vyskočí za tento rok tak budu tam kde aj cele slovensko.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
21. jan 2017

@peter952 ja sa zas tiež ničoho nebojím, lebo podla teba vyperiem handry raz za týžden a som v bezpečí, dakujem. okrem toho, žiadne choroby nie su, vyhubila ich hygiena. a tí, čo tam doma ležia vo vysokých horúčkach s chrípkou su asi nejakí smradoši, čo sa neumávaju každý den.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
21. jan 2017

@peter952 ja narozdiel od teba rozlišujem proti ktorým chorobám ma hygiena chráni a proti ktorým nie a ked sa raz niečo šíri kvapočkovou cestou vzdušnou, tak mi je jednoducho čiste pradlo na figu, rovanko ako aj umyté ruky, lebo to vdýchnem do pluc. a deti su deti, tie tie paprče neumyté aj tak daju do pusy aj ked sa rodič rozkrája, takže tam je aj orálne cesta veľmi pravdepodobná, o zraneniach na ihriskách nejdem písať ani. rovno do obehu.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
21. jan 2017

@peter952 tam sa narodí 60,000 detí z toho každý pediater nahlási kolko má neočkovaných, takže percento je jasne. žiadna zasa detektívka ako ty si myslíš. to, že očkovanie končí tu píšu antivaxeri už vyše desať rokov a stále nekončí, naopak v zahraničí su za posledné roky najviac preočkovane ročníky v obehu, asi im chýba presvedčivosť, alebo si už začali ludia aj overovať, čo čítaju kdeaké čosikdesi, či je natom aj niečo pravdy. neviem posudiť. alebo sa už prestali desiť toho všetkého, momentum pominulo.

adsumus
21. jan 2017

@peter952 ale kde len pred dvomi rokmi zomrelo vo francuzsku 18,000 ludí na chrípku, chemia v kanalizácii nezabrala. a sporadicke epidemie v neočko komunitách, tam tiež kanále nefunguju teda chemia ktorá z nich vyvanie na povrch a dezinfikuje ovzdušie podla teba.

adsumus
21. jan 2017

ani našim chorým kanále nepomáhaju akosi.
http://www.topky.sk/cl/10/1603537/Na-Slovensku-...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
21. jan 2017

a ked sme už prešli na grafy teda jeden z usa, osypky vobec nezanikli pred zavedením očkovania ale až po nom.

https://medium.com/@visualvaccines/graphic-proo...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
21. jan 2017

@peter952 ak napádaš štatistiku, chcelo by to podporiť nejakým tým dokazom faktickeho charakteru a nielen tým, že všetci su prehnití, celý svet je prehnitý, celkovo po každom liečive treba zažalovať farmafirmy, za všetko, čo sa človeku stane do desať dvadsať rokov a ked skrachuju a prestanu vyrábať lieky bude tu ešte ujo antivax a ten nám predsa poradi čo máme robiť aby sme nepomreli, ale to už vieme, vitamíny synteticke, a ak sa nám stane niečo zlé po nich tiež ho zažalujeme, kým neskrachuje alebo aké máš riešenie.

hladala som na nete "statnu komisiu pre ockovaciu politiku" to si myslel čo? na Sk? či kde?

adsumus
21. jan 2017

@peter952 vyprosujem si tvoj osobný utok na mna, ja nezavádzam, tí ludia zomreli, viac neviem, akí bol ich zdravotný stav pred ochorením tiež neviem, zdravotné záznamy som si nepýtala, podla teba nemali vobec ani ochorieť, mali ich chrániť výpary z kanalizácie, to som sa u teba informovala ako to, že vobec pomreli, ked nemali ani ochorieť, lebo choroby tu nie su, ustupili a oni nie, nevedeli o tom a pomreli. nechápem.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
sensen12
21. jan 2017

@adsumus vsak mam chut normalbe zverejnovat udaje o smradlavych chlapoch

aristka
21. jan 2017

@peter952 pocuj ,kto su ti napichavaci ,to mas s nejakej gay stranky ...alebo si moc pozeral draculu...

emili31
21. jan 2017

@peter952 mohli by ste ist odpovedat, vyjadrovat sa do inej temy....?nepostrerhla som ze by ste v poslednych prispevkoch odpovedali na otazku zakladatela...

aristka
21. jan 2017

@sensen12 na operaciu bedroveho klbu su dane kriteria a bohuzial ak ma niekto vysoku obezitu ,bedrovy klb mu nevymenia a pricinou nie je len obezita ...inak ty si stihla ,ze sa tak obuvas do starych ludi....

sensen12
21. jan 2017

@aristka hej som a vravim,kludne budem aj x dni na vode,uz som vydrzala aj tri tyzdne hladovku,takze ano,ja kludne,pre mna su tlsti ludia odstrasujuci pripad a v rodine mame par pripadov,zle sa citia choroby,ja ked tp vidim,tak natruc jest nebudem radsej

adsumus
21. jan 2017

@peter952 vidíš ty nevieš ako sa volá, ale vieš kto v nej sedí.