Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@adsumus hygiena je zaklad,ci sa ockuje ci nie,poznam osobne par chlapov,co sa nesprchuju,vyslovene smrdia nesprchuju sa aj par dni,dokonca robia veducich,jeden sbs sluzba smrad za nimi ako v stuchnutom hrnci,akoze hnus,a co sa bavim s roznymi vrstvami ludi,veruze kopec zien mi povie,ze chlap smrdi a sprcha raz za tri dni,no humus a to maju maturitu a pracu a veduci,kkksss
@peter952 začkovanosť tam klesla za posledné dva roky, čiže ide o deti, ktoré teraz su doma a nepodielaju sa na chorobnosti. skor by som podla tvojej logiky povedala,že bratislaváci začali za posledné roky viac prať. celkovo by som počkala s tým klesajucim trendom, lebo ked im to vyskočí za tento rok tak budu tam kde aj cele slovensko.
@peter952 ja narozdiel od teba rozlišujem proti ktorým chorobám ma hygiena chráni a proti ktorým nie a ked sa raz niečo šíri kvapočkovou cestou vzdušnou, tak mi je jednoducho čiste pradlo na figu, rovanko ako aj umyté ruky, lebo to vdýchnem do pluc. a deti su deti, tie tie paprče neumyté aj tak daju do pusy aj ked sa rodič rozkrája, takže tam je aj orálne cesta veľmi pravdepodobná, o zraneniach na ihriskách nejdem písať ani. rovno do obehu.
@peter952 tam sa narodí 60,000 detí z toho každý pediater nahlási kolko má neočkovaných, takže percento je jasne. žiadna zasa detektívka ako ty si myslíš. to, že očkovanie končí tu píšu antivaxeri už vyše desať rokov a stále nekončí, naopak v zahraničí su za posledné roky najviac preočkovane ročníky v obehu, asi im chýba presvedčivosť, alebo si už začali ludia aj overovať, čo čítaju kdeaké čosikdesi, či je natom aj niečo pravdy. neviem posudiť. alebo sa už prestali desiť toho všetkého, momentum pominulo.
ani našim chorým kanále nepomáhaju akosi.
http://www.topky.sk/cl/10/1603537/Na-Slovensku-...
a ked sme už prešli na grafy teda jeden z usa, osypky vobec nezanikli pred zavedením očkovania ale až po nom.
@peter952 ak napádaš štatistiku, chcelo by to podporiť nejakým tým dokazom faktickeho charakteru a nielen tým, že všetci su prehnití, celý svet je prehnitý, celkovo po každom liečive treba zažalovať farmafirmy, za všetko, čo sa človeku stane do desať dvadsať rokov a ked skrachuju a prestanu vyrábať lieky bude tu ešte ujo antivax a ten nám predsa poradi čo máme robiť aby sme nepomreli, ale to už vieme, vitamíny synteticke, a ak sa nám stane niečo zlé po nich tiež ho zažalujeme, kým neskrachuje alebo aké máš riešenie.
hladala som na nete "statnu komisiu pre ockovaciu politiku" to si myslel čo? na Sk? či kde?
@peter952 vyprosujem si tvoj osobný utok na mna, ja nezavádzam, tí ludia zomreli, viac neviem, akí bol ich zdravotný stav pred ochorením tiež neviem, zdravotné záznamy som si nepýtala, podla teba nemali vobec ani ochorieť, mali ich chrániť výpary z kanalizácie, to som sa u teba informovala ako to, že vobec pomreli, ked nemali ani ochorieť, lebo choroby tu nie su, ustupili a oni nie, nevedeli o tom a pomreli. nechápem.

ovcie kiahne sa neockuju,takze co ich riesime