icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

adsumus
22. jan 2017

@sensen12 nemá zmysel to omielať, chod to nahlásiť, že doktorka porušila zákon a nenahásila ťa, potom daj vedieť ako si pochodila.

peter952
Odpoveď bola odstránená
sensen12
22. jan 2017

@adsumus čo nemá zmysel, ti vravím, že z tých uvedených chorôb v zákone ma mala nahlásiť, a trubka ani nevie, že to má hlasiť!!! do telefonu ma presviedčala, že to nemusia lekári hlásiť, hned len čo to bude možné, jej budem volať a uvediem jej aj zákon, že to je v zákone, tak nech si to PUDRA MUDRA doštuduje zákony, ked si predstavím, koľko takých ľudí ročne nenahlásia, len preto že sú nevzdelaní v zákonoch, a to isté aj v očkovaní, tiež nehlásia xxxyyy nežiadúcich účinkov, lebo nič, čo nastane po očkovaní z ich hľadiska nie je nežiadúci účinok, ani smrť, prote nič, takže o čom to teda je?

adsumus
22. jan 2017

@sensen12 už som písala, že ak veda a lekári vyvrátia, že napríklad autizmus, či curkovka je z očkovania, prečo by to mali nahlasovať, ale može nahlasovať aj rodič, jedna taka tu raz písala celá rozhorčená a ked ju oslovili, že potrebuju bližšie udaje cuvla, prečo? celkovo hodnotím okčovanie si všetkými primienkami ake existuju ovela bezpečnejšie ako čo sa človek dočíta od neočkujucich vrátane vyparov z kanalizácie,kto bude a zodpivedá za deti poškodene chorobami? nikto, ešte ti napíšu, že si im nemala veriť, že si sama zato možeš, že si si neočkovala dieťa. inak ja si myslím, že pediatri hlásia, čo maju hlásit a urady kontroluju čo maju kontrolovať, malokedy da neočkujuci info, že nešiel na pohovor alebo, že neplatil nejaku tu smiešnu pokutku. inač hlasenie je na figu, treba dávať očko status do zamestania a do škol.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
22. jan 2017

@peter952 potom su komunisti a fašisti všetci, čo si očkuju deti a neveria antivaxerom. 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
22. jan 2017

@peter952 tak ako na ukrajine, padla by a potom po epidemiach by sa vrátila tam kde bola predtým.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
22. jan 2017

@peter952 prečítaj si, to čo ty bagatelizuješ bol pre niekoho koniec sveta, bohužial.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
22. jan 2017

@peter952 to by bolo super najprv dokázať, ale bohužial prípad za prípadom poukazuje na ine príčiny všetkých možných ochoreni, napríklad geneticke mutácie, prekonane choroby, vražda dokonca, je to hrozné, ale asi patrí k našej dobe.

aristka
22. jan 2017

@peter952 mas dcerku ...ak ano ,modli sa ,aby ako tehu sme tu nemali prasacinu ....kosila aj na sk mladych produktivnych ludi a tehu mamicky ...modli sa ,aby raz to nebolo tvoje dieta ,ktore z plneho zdravia ti odide na druhy svet len kvoli prasacine,doslovne zo dna na den ...iba chory chudak ,ktory nezazil ,si z toho bude nonstop robit srandu ...

sensen12
22. jan 2017

ja si aj tak myslím,že je to len dalšia forma ako redukovať ľudí, a vôbec, nech budeme robiť čokoľvek, aj tak raz umreme, takže ja si myslím, že každý nech umre na to, na čo si sám vyberie, očkovanie má byť dobrovoľné a basta, raz je to moje telo, alebo telo môjho dieťaťa a keď ono nemôže rozhodovať, rozhodujem ja ako rodič za neho a ked vyrastie, nech sa dá napichať aj kokaínom, ale mimo môjho bytu poprosím

sensen12
22. jan 2017

kksss, prasacia chrípka, booože, keby sme sa mali riadiť očkovaním a očkovať sa proti všetkému, tak osobne zo mňa je fakt ementál

aristka
22. jan 2017

@peter952 a zjavne ani spanielska chripka ti nic nehovori ...a mozes mat kanalyzacie a chemiu ....

aristka
22. jan 2017

@sensen12 dalsia ,ktora sa v inej teme lepi s hpv a pritom podla badatela staci vyplachovat posvu s Nabic a tu seka hrdinku ...keby si videla umierat svoju dceru na prasacinu ,ktora zanechala polositotu a vedela by si tomu predist ,dala by si ju ockovat...nezaberali ani antivirotika ,ani urgentna starostlivost ...

rica1
22. jan 2017

@aristka inak čo sa týka očkovaniu proti chrípke npr aj tej obyčajnej na slovensku stale neni moda dať sa proti chrípke zaočkovať pritom jedna vakcína proti chrípke stojí 5eur , ale keď človek na tu chrípku ochorie tak sa väčšinou liečí sám doma a v lekárni minie priemerne 20eur aspon u nás to túto sezónu nabúralo rozpočet pretože v lekárni sme nechali pekné peniaze tak ja ďalšiu chrípkovú sezónu skúsim očkovanie a uvidím či to k niečomu bude... každopadne dcéra po očkovaní mmr vakcínou mala reakciu že sa jej na krku z bočnej strany objavila uzlinka ako hrášok a má ju tam doteraz a už je to dlho od očkovania... stále na to myslím že čo to može byť doktor povedal že netreba riesit hm....

sensen12
22. jan 2017

@aristka ako, ja dám zaočkovať seba aj deti jedine vtedy, ak mi ty a dr dáte písomne záruku, že nám nič nebude, resp. že to prežijeme po nákaze, oka??? dáte mi to písomne? dá mi to minimálne dr? lebo ty určite nie, keďže tu píšeš o hrdinstve

peter952
Odpoveď bola odstránená
sensen12
22. jan 2017

@aristka vieš čo, až mám umreť, umrem, aj keby som robila čokoľvek, a preto sa nebudem zbytočne pchať humusom

sensen12
22. jan 2017

@peter952 bude predávať ozdoby na vánočný stromček, nehaj ju

rica1
22. jan 2017

@peter952 to veru neviem ale určite tu vakcínu proti chrípke dám do seba.. lebo npr niekto sa ohana ziskom farmafiriem ale podla mna npr pri tej vakcine za chrípku maju vecsie zisky z tých sirupčekov a sprejov do nosa a stopgripov a neivme čoho všetkého či?
bola som aupair v jednej lekárskej rodine a tí do seba dali očkovať všetky možno vakcíny ktoré boli a pritom pani bola onkologička..... a ich rodičia teda starí rodičia mali npr 82rokov a proti chrípke ich tiež očkovali si pametam 😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
rica1
22. jan 2017

@peter952 ake kraviny si vymyslam??? nechapem..

sensen12
22. jan 2017

no a mne doteraz nikto nedal zaruku,ze ocko ma ochrani,takze pokym nebudem mat od kohokolvek pisomne zaruku o ocko,ako ma spasi a zachrani pred smrtou a nakazou,tak dovtedy sa nedam zaocko ani deti a hadajte sa vsetci kolko chcete,JA CHCEM ZARUKU A PUNKTAČ!

cevrik5
22. jan 2017

@sensen12 tiez som bola v 25 a dam sa preockovat zase, a preco ty nie??! Mas pocit ze sa ti prihodilo vdaka tej vakcine nieco katastrofalne? Ja som uplne na tom rovnako ako som bola...

cevrik5
22. jan 2017

@adsumus heeej ale ved nenavazaj sa na bratislavcanom ☹ za to ze peter neviem aky, je taky aky je 😃

sensen12
23. jan 2017

@cevrik5 ano prihodilo praveze

adsumus
23. jan 2017

@cevrik5 tak ale teda viac penazí menej kiahní, to kde sme??? 😀